Şimdi Ara

Albüm Download (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Darkpower</i>
    <br />hocam doğru söylüyorsunda lisanslı bir program yada emek verilmiş bir ürünü almaya kaçımızın maddi gücü yeter.maddi durumumuz iyi değilse böyle bir güzellikten neden uzak kalalım?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    +1 ayrıca bedavayıda bıraktım. aynısının korsanı 1 milyon iken gidip 5-6 nilyoon verince kendimi enayi gibi hissederim
  • www.bluesash.net (MP3 PRO FORMATLI BOYUTU DÜŞÜK OLUYOR CD KALİTESİNDE DİNLEMEK İÇİN DECODER İNDİRİN)
    www.mp3seaarch.com
    www.mp3dimension.com
    www.mp3****s.com (FULL ALBÜM)
    www.emp3finder.com
    www.djfeyyaz.com
    www.mediaworld.com
    www.woswos.com/indextr.php
    www.antimp3.cjb.net
    www.top1000mp3.net
    www.zoekmp3.nl
    www.supermusic.nu
    www.mp3fans.nl
    www.mp3int.com (TÜRKÇE GÜZEL BİR SİTE)
    www.mp3top40.net
    www.yourmp3.net

SANIRIM BU KADAR SİTE YETERLİDİR.
    BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOGALIR...

• ya rakadaşlar tamam bir yerde haklısınız da türkiyede de adam gibi müzik yapan kaç kişi var allah aşkına alayı medya şişirmesi a.q.
  • www.mp3****s.com
  • yawww.mp3****s.com yazınca bazı harfler yıldız olarak çıkıyor.
    (****s) yıldızlı yerlere bu harfi yazın
  • www.meloman.net baya iyi
  • bu siteye üye olmak mı gerek
  • www.mp3yukle.com su sıralar dialer yok ama temkinli olmak lazım
    www.sanalcafe.com
  • webstar sanalcafe sitesine girmiyor
  • beyler verdiginiz sitelerde direk album olarak ındırılen yokmu ya
  • gerçekten yaw zip ya da Rar Halinde
  • valla webmasterler direkt album olarak birde ayrı mp3 olarak yüklemekle pek fazla ugrasmazlar.olanlar varsa bilşe büyük bir ihtimalle paralıdır.
  • Full albüm için en hızlı yol Torrent. Eğer aradığınız albüm varsa müthiş iniyor.

Eğer aradığınız albüm yoksa, şarkıcının sitesinden şarkı listesini alıp şarkıları tek tek indirmeniz gerekiyor.
  • bu dediğin programı nereden bulabiliriz.
  • sitelerden full album zor indirirsiniz ... Full album olayi icin Bittorent denemelisiniz ... Torrent ile download icin TorrentStorm tavsiye ederim ...http://www.torrentstorm.com dan indirebilirsiniz programi ... daha sonra nette .torrent uzantili dosya avina cikacaksiniz ya da irc de (EFNET gibi serverlarda) torrent odalari var oralardan takip edeceksiniz site adreslerini ve torrent dasyalarini ... siz kurun yardimci olurum ...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by TuzsuzDELiBEKiR</i>
    <br />sitelerden full album zor indirirsiniz ... Full album olayi icin Bittorent denemelisiniz ... Torrent ile download icin TorrentStorm tavsiye ederim ...http://www.torrentstorm.com dan indirebilirsiniz programi ... daha sonra nette .torrent uzantili dosya avina cikacaksiniz ya da irc de (EFNET gibi serverlarda) torrent odalari var oralardan takip edeceksiniz site adreslerini ve torrent dasyalarini ... siz kurun yardimci olurum ...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Programı İndirdim sonra ne yapacam kurdum

• http://www.suprnova.org ... kuvvetli torrent kaynagidir ... ordan indirmek istedigin albumun .torrent uzantili kucuk dosyasini indirceksin 30-40 kb lik kucuk dosyalar ... sonra o inen dosyayi alip o kurdugun programin icine surukle-birak tamamdir ...
  • tabi bu verdigim sitede senin aradiklarin olmayabilir ... sana sistemin calisma mantigini anlaman icin ornek verdim ... .torrent uzantili dosyalari bulmak sana kalmis ...
  • www.mp3spy.ru gercekten iyi bi link yabancı yenı ve eskı full butun albumler burda.
    Hepnıze tavsıye ederım ben baya somurdum.Sımdı sızde somurun kapanmadan hadii..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.