Şimdi Ara

Alcatel Idol 5 ülkemizde satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Alcatel’in IFA 2017 fuarında tanıttığı akıllı telefon modellerinden birisi olan Alcatel Idol 5 ülkemizde satışa sunuldu. Telefon orta seviyede bir donanım ile geliyor.

Alcatel Idol 5 neler sunuyor?

5.2 inçlik Full HD bir ekrana sahip olan akıllı telefon 1.3 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli MT6753 yonga setinden gücünü alıyor. 3GB RAM ve 16GB arttırılabilir kapasite ile desteklenen modelde 2800mAh kapasiteli bir batarya kullanılmış.

Sınıfına göre kaliteli bir işçilik kullanan cihazın kasası metal alaşımdan imal edilmiş. Kasanın kalınlığı 7.5mm civarında. Arka kısımda geniş açılı 13MP çözünürlüğünde bir kamera yer alırken ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde LED flaşlı bir kamera mevcut. Yazılım ile çözünürlükler 16MP-8MP olarak yükseltilebiliyor.

Ayrıca Bkz.18:9 ekranlı Xiaomi Redmi 5 serisi duyuruldu

Telefonda Uygulama Çoğaltıcı adında bir uygulama yer alıyor. Bu özellik, kullanıcının birden fazla hesapta oturum açabilmesini sağlamak için kullandığı uygulamaları çoğaltmasına izin veriyor. Örneğin bir tane okul, bir tane kişisel Instagram hesabı, bir tane profesyonel Facebook ve bir tane de özel Facebook profili aynı cihazda mümkün olabiliyor. Alcatel Idol 5 modeli 1399 TL’den satışa sunuldu.

• bu olay zaten çoğu telefonda yok mu ikiz uygulama vs huawei de mevcut çift whatsapp hesabı vs aktif edilebiliyor.

• Aynı paraya Xiaomi Mi5 ve Mi5s bulunabilir.

• Yemin ediyorum çöp.

O fiyata lenovo k6 note, Xiaomi a1 - x5 ya da gm5 plus alınabiliyor.

Çöp ya resmen

• Ilginc. SE'yi $200'a veren operator bunun icin $180 istiyor.

• alcatelın cok sacma bı polıtıkası var - bi şunun speclerine bakın bide şu us de satılana - vede fiyata - hadi 5s olsa neyse https://www.cricketwireless.com/cell-phones/smartphones/alcatel-idol5.html

• iyice b... çıkardı bu alcatel.1000 tl'ye idol 4 aldım,telefondan memnunum pil hariç fakat 2017 ilk çeyrekte android 7 gelicekti,hala ortada yok,artık gelmezde.
    sırf bu yüzden bidaha alcatel almam.tipi şahane diye aldık,tipte biryere kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galaxy A5 2016 da 5.2 inç ekrana sahip ama boyu bundan neredeyse 4 mm daha kısa. artık 5 inçlik telefonları iphone 5S rahatlığıyla kullanabilmek istiyorum. ZTE Nubia Z17S modelinde 147.5 mm kasaya 5.73 inç ekran sığdırmışlar. bu telefondan yarım mm daha kısa. olay budur. 5.2 inç ekran pekala çok daha kısa kasalara sığabilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 8 Aralık 2017; 9:29:21 >
  • 1500 TL' ye xiaomi mi 5s plus aldım. Tercih meselesi ama bence alınmamalı.

Edit: MIUI 9 güncellemesini de aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebrail.bsrn -- 8 Aralık 2017; 9:38:20 >
  • Nerdeyse iki yıl önceki işlemcili telefon yeni geliyor bunun yanında fiyatta çok uçuk. Satamaz bu fiyata.
  • Ucuz telefon= Vestel 5530

Orta telefon= Xiaomi Mi A1

Orta üst telefon= Xiami Mi 6

Paran varsa üst telefon =) = Samsung Note 9 - Apple iPhone X

Geri kalanlar f/p olarak gereksiz geliyor. ( Mate 10 gelmediği ve Mate 10 pro pahalı olduğu için yazmadım )

• ağır çöp. alcatel, xiaomi gibi ucuz girip marka yayacağına saçma sapan fiyatlarla 3 yıllık teknolojiyi sunuyor. donanım iyi olsa da kaliteleri rezalet zaten tüm telefonlarının.

• Ram 3gb hafıza sana kalan 12gb şaka gibi. Lan 16-32 gb arası üretim maliyetin ne ki. a6 alacağın kadar hepsini 32 alsan daha da ucuza getirecen. 5 dolar fark için de kar marjı koyma da adam akıllı bir telefon olsun bare.

• O fiyata Huawei P9 Lite 2017 var mis gibi.

• Hap soru: Şöyle çöpleri vatandaşına 1400 liradan iteleten devlet hangisidir

Cevaplayamazsanız yazık size

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata xiaomi mi5s alınıyor bu telefonu tokatlar.

• Çöp ki ne çöp. İdol 4 kullandım güzel telefondu ancak şarj olayı can sıkıcıydı. Yine koymuşlar 2850 mah. Bu fiyata xiaomi nin beğendiğiniz bir modelini alır geçin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.