Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
135.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

Orijinalden alıntı: blindness

Update.zip dosyasına çift tıklayıp,
     ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ)

Tuşa basar mısınız?

tamam indiriyorum

hafıza kartından güncelleme yapınbca silindi o şimdi yeniden indiriyorum.bende sabah 6 da kalkıcam.bari ne yapabiliri,m onu söyle.gerekirse uyumayacağım

• bende telefonu aldığımdan beri uykusuzluktan ölücem sabah herkes gibi erken kalkmam gerekiyor gece 3 ten aşağı yatmadım daha
  • evet yeni hafıza kartıylanda olmadı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun54

evet yeni hafıza kartıylanda olmadı....

olmadımı!? vay arkadaş ne yapacağız biz böyle
  • update dosyasının yanında şöyle bi txt dosyası oluşuyor kırmızı olarak işaretledğim encoding error hatası nı çözmek gerekli bence...

----------------------- ALCATEL_one_touch_995 995X-2CALTR1 60JAMJ1   <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <uotu>
    <UPDATE_DESC>2</UPDATE_DESC>
    <encoding_error>0</encoding_error>
    <version>
    <svn>010 01_20120528_175356</svn>
    <release_info>
    <year>2012</year>
    <month>05</month>
    <day>28</day>
    <hour>17</hour>
    <minute>53</minute>
    <second>56</second>
    <timezone>GMT+8</timezone>
    <publisher>xiaojuan zhai</publisher>
    </release_info>
    </version>
    </uotu>
    616AM60  60JAMJ1 §ğ update.zip {²³ 3 c95630044ad5b89e1fcc2486c3cd63c6cae07f31  3F604BF45C2466D9E260CD9C651400FED7AECC7D

• TElefon içindeki Dialer ve Dialer Storage'ı burada tavsiye edilen touchpal Dialer ı kurduktan sonra sildim; Şimdi Şebeke'ye ulaşamıyorum hata veriyor. TElefon arama yapamaz oldu; yardım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

TElefon içindeki Dialer ve Dialer Storage'ı burada tavsiye edilen touchpal Dialer ı kurduktan sonra sildim; Şimdi Şebeke'ye ulaşamıyorum hata veriyor. TElefon arama yapamaz oldu; yardım..

Bize stock rom lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

TElefon içindeki Dialer ve Dialer Storage'ı burada tavsiye edilen touchpal Dialer ı kurduktan sonra sildim; Şimdi Şebeke'ye ulaşamıyorum hata veriyor. TElefon arama yapamaz oldu; yardım..

bende gelen arama alamaıyorum arama yapıyorum mesaj geliyor arama gelmiyor... yokmu bu işin içinden bizi çıkartacak..
  • quote:

quote:

2.1 Hangi Programlara dokunmamalıyım?
    Bir defa arınma isteği aklınızda yer edinirse, her şeyden arınabilirsiniz. Yalnız aşağıdakileri kaldırmanız telefonunuzun çalışmasını sekteye uğratabilir:

Android Keyboard 2.3.6 (ekran klavyesi)
    Downloads 2.3.6 (Playstore'u etkiliyor ?)
    Download Manager 2.3.6 (Playstore etkileniyor?)
    Messaging (SMS)
    Dialer (Çağrılar)
    Network Location (Yer bulma hizmeti)
    Bluetooth Share vb. (BT hizmetleri)
    Quallcomm gördüğünüz uygulamalar (Donanım)
    Jrdcom gördüğünüz uygulamalar (Telefon ağı ile ilgili)
    DRM Koruma programları (Playstore etkileniyor?)
    Google gördüğünüz uygulamalar (Haritalar, Müzik hariç) (Bulut senkronizasyonu)
    Kardeş sen naptın?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun54

quote:

bende gelen arama alamaıyorum arama yapıyorum mesaj geliyor arama gelmiyor... yokmu bu işin içinden bizi çıkartacak..

Sen de mi alıntıladığın mesajdakiyle aynı şeyi yaptın?!!!
  • bilindness kardeş şu güncelleme olayına bir el atsan kurtarsan bizi
  • ben aynı şeyleri yapmadım ama cok defa güncelleme kurmayı denedim ve fab ayarlarına döndüm senden başka yol gösterecek kimsemizde yok ..
  • quote:

bilindness kardeş şu güncelleme olayına bir el atsan kurtarsan bizi

Arama özelliğini yitirmeyi başaran arkadaşlar; One Touch Upgrade'i (Bundan sonra bu programa OTU diyeceğim) indirin ve çalıştırın. Eğer güncelleme bulursa yaşadınız. Hemen şarjınızı tamam edip (ve diğer tavsiyelere uyup, tavsiyeler için Telefonla alakalı Sıcak Fırsatlar ve bu forumdaki başlıkları tarayabilirsiniz)

İki sonuç olabilir:
    1- Upgrade düzgün bir şekilde biter ve telefonunuzu orijinal haline getirirsiniz.
    2- Telefon açılmaz hale gelir (bildiğimiz, upgrade sonrası açılmama olayı) ve servise gönül rahatlığıyla verebilirsiniz.

BİR DAHA da DiALER FALAN SİLMEYİN!

Ali Aytaç Kardeşim, eğer OTU güncelleme bulursa sen de telefonu sıfırlama şansını deneyebilirsin. Update2 konusunda; telefonu herkesin kullanabileceği, arayüzlü düzgün bir recovery modu bulmadan modifiye edilmiş bir update2.zip'i nasıl yükleriz, yüklesem de nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Güvenilir bir yol bulursam burada bahsederim.

ICS gelene kadar uğraşmaya değer bir güncelleme olarak göremediğim için Update2'yi es geçeceğim kendi telefonumda.

Ha, eğer OTU güncelleme bulmuyorsa haber verin; onun nispeten kolay bir yolu olduğunu tahmin ediyorum.

• quote:

quote:

Arama özelliğini yitirmeyi başaran arkadaşlar; One Touch Upgrade'i (Bundan sonra bu programa OTU diyeceğim) indirin ve çalıştırın. Eğer güncelleme bulursa yaşadınız. Hemen şarjınızı tamam edip (ve diğer tavsiyelere uyup, tavsiyeler için Telefonla alakalı Sıcak Fırsatlar ve bu forumdaki başlıkları tarayabilirsiniz)

İki sonuç olabilir:
    1- Upgrade düzgün bir şekilde biter ve telefonunuzu orijinal haline getirirsiniz.
    2- Telefon açılmaz hale gelir (bildiğimiz, upgrade sonrası açılmama olayı) ve servise gönül rahatlığıyla verebilirsiniz.

BİR DAHA da DiALER FALAN SİLMEYİN!

Ali Aytaç Kardeşim, eğer OTU güncelleme bulursa sen de telefonu sıfırlama şansını deneyebilirsin. Update2 konusunda; telefonu herkesin kullanabileceği, arayüzlü düzgün bir recovery modu bulmadan modifiye edilmiş bir update2.zip'i nasıl yükleriz, yüklesem de nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Güvenilir bir yol bulursam burada bahsederim.

ICS gelene kadar uğraşmaya değer bir güncelleme olarak göremediğim için Update2'yi es geçeceğim kendi telefonumda.

Ha, eğer OTU güncelleme bulmuyorsa haber verin; onun nispeten kolay bir yolu olduğunu tahmin ediyorum.

OTU güncellemiyor telefonu malesef.donup kalıyor sadece.fotadan zaten güncelleyemiyoruz.hepimiz bu işi yapsan yapsan sen halledersin diye düşünüyoruz.

• quote:

quote:

quote:

İki sonuç olabilir:

OTU güncellemiyor telefonu malesef.donup kalıyor sadece.fotadan zaten güncelleyemiyoruz.hepimiz bu işi yapsan yapsan sen halledersin diye düşünüyoruz.

Şurada yazanları bir yapar mısın?

http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/faq/one_touch_upgrade.html

• yani tek yol suan güncelleme mi? olmuyor işte... bacman ve ben telefonu kullanamıyoruz bile en azından eksik apk ları birileri veremezmi???
  • quote:

quote:

Donuyor dediğin şey nasıl bir şey, bu pencereyi mi görüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blindness -- 3 Haziran 2012; 19:44:25 >

• evet bende aynen burası çıkıyor çözemedim root yokken bile böyleydi defalarca kaldırdım kurdum %14 15 buralarda aynı mesajı veriyor
  • quote:

quote:

quote:

Evet kardes aynen kendisi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet kardes aynen kendisi

Kardeş bu donma değil. Son sürüm zaten yüklü diyor sadece.

Senden ricam güncelleme çıkmasını beklemen olacak, ben de öyle yapacağım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.