Şimdi Ara

Alcatel, sekiz çekirdekli ilk akıllı telefonu One Touch Idol X+'ı tanıttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TurkceLL 1000 liradan İDOLX satıyor Şık ve 2 GB RAM olması güzeL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironman -- 25 Temmuz 2014; 1:14:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman

TurkceLL 1000 liradan İDOLX satıyor Şık ve 2 GB RAM olması güzeL

Evet ince şık bir cihaz fakat kullanıcı yorumu bulmak zor...
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt
    İdol x+ sin aynisi disco2 1000 tl degmez turkcell kazici olsugunu belli ediyir cunku disco2 bile 888 tl ye cikti bu bile pahali bana kalirsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet biliyorum donanım aynı gibi ,kalınlık ve batarya mah ları farklı
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt
    Ben de dusunmustum ama kullanicilar o eski alcatel kalitesinden cok cok uzak oldugunu soyluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zey4li kullanıcısına yanıt
    Türcell'deki X+ değil sadece X. X+ Galaxy S4 ile Galaxy S5 arası bir performansa sahip. benim ilk telefonum Alcateldi 15 sene önce. sağlam telefondu ama patlıcan gibi bir tasarımı vardı. marka Türkiye'de pek tanınmadığı için fiyatı yüksek gelecektir. Türkcell'deki Idol X'ten daha pahalı olur gelse. Evkur'un sitesinde var 10 taksitle 1590 TL gibi bir fiyata geliyor. Evkur'un pahalı olabileceğini düşünürsek biraz daha ucuza alınabilir piyasada olsa ama alternatif olarak daha yaygın kullanılan Galaxy S4 var, bunu tercih eden olur mu bilemiyorum.
  • ilk telefonum Alcatel di, demek ki onlar da Çinli moduna girmişler. Çinliler cihaz yapıyor ama marka üretemiyorlar henüz. Marka üretseler onlar da ucuza satmazlar zaten.
  • Ben bir ay önce aldım turkcellden. Ama interneti kullanmaya baslar baslamaz asırı isınıyor. İkinci gun göturdum. Tamire gönderdıler. Üc hafta sonra tamirden geldi Ama. Sorun devam ediyor. O yuzden tavsiye etmiyorum. Geri götürecrm bakalım ne. Olacak. Tükrtici mahkemesine basvuracam.

• kardeşler bu telefon 8 çekirdeklimi ya bende alıcamda neyin nesidir

• Bu cihaz Android 4.4.2 güncellemesi almıştır. Alacak olanlara duyurulur.

• merhaba bende de alcatel onetouch x+ çift hat modeli var daha yenı fakat çift hattı aynı anda nasıl kullanılıyor çözemedim bılgısı olanbılgı verırse sevınırım.buyuzden satmak zorunda kalacam.17 ay daha garantısı var almak ısteyene verebılırım no.5372510203 iletişim kurabılır İstanbul içi elde teslım edılır

• ALCATEL BEŞ PARA ETMEZ ALDIM 3 AYDA 2 DEFA GARANTİYE GİTİ BATARYASINDA SORUN IZINIYOR VE KENDİ KENDİNE KAPANIP KAPANIP ACILIYOR

• Ben bi buçuk ay önce alcatel idol 2 aldim. Memnunum cok isinsa bile batarya tasarruf programlariyla kontrol edilebiliyo. Simdiye kadar bi sorun cikmadi cok sukur. Ama tabi ki en iyisi iphone :D

• arkadaşın biri thl türkiyeye geliyor demiş ortalığı yakıp yıkacak v.s. sanki sharp geliyor mübarek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

merhaba bende de alcatel onetouch x+ çift hat modeli var daha yenı fakat çift hattı aynı anda nasıl kullanılıyor çözemedim bılgısı olanbılgı verırse sevınırım.buyuzden satmak zorunda kalacam.17 ay daha garantısı var almak ısteyene verebılırım no.5372510203 iletişim kurabılır İstanbul içi elde teslım edılır

kaça satıyorusun kardeşim

• Guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinliler her zaman yapar çünkü onlar icatla uğraşıyor ya biz hep birbirimizin ayağın nasıl kaydırırz diye uğraşıyoruz kanunları tanımıyoruz onlar her zaman ileri gider dua ederek mileti kandırmıyorlar onlarda kanun herkes için aynı bizde adamına göre onlardA CUMHURBAŞKANI KIRMIZI İŞİKTA DURUYOR BİZDE BİRİ CUMHURBAŞKANINI ELEŞTIRSE 1.5 SENE CEZA YATIYOR MALSEF

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.