mağazadan aldım. arkadaş da teşir ürününü almak zorunda kaldı çünkü ona haber veren bendim. pek fazla akıcı bir cihaz değil. çocuk için ideal. 1 gb ramli noname cihazlar 450 - 500 liradan başladığına göre tam bir fiyat performans ürünü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 3 Nisan 2022; 23:30:14 > |
ALCATEL SMART TAB 7 2GB 32GB 7'' 399TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam telefon neden kullanmıyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmem.sanırım telefonun şarjı gitmesin diye biraz da
tablet bazen sapıtıyor çok kasıyor ya da youtube dışında bir şey dinlemek istersem o zaman telefonu kullanıyorum.
-
stoklara tekrar gırmıs ancak fıyatı 699 yapmıslar
-
evet sabah vatan yan dükkanda, alırım diyordum fiyatı görünce hoş olmadı
-
Hiç etik değil yaptıkları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Babama hediye olarak alacaktım, fakat fiyat artmış. :(
-
ips panel olsa dün koşarak almaya giderdim de tn panel olunca uğraşmadım
-
aynen sımdıde 899 yapmıslar fıyatını sureklı yukselıyor cok garıp
-
Arkadaşlar tablet geldi, bu 480p ne iğrenç birşeymiş, gözüm ağrıdı iki saatte. 10 sene önce böyle bir tabletim vardı ama hiç böyle sorun yaşamamıştım. İphone ekranına alıştığımdan mı oluyor bilemedim, ekran gözüme batıyor resmen. Kesinlikle önermiyorum, iade edeceğim, paraya kıyıp hd ips almak lazım. Çoluğa çocuğa yazık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kaça almıştınız,ihtiyacı olan birisi alabilir,hatta bende düşünürüm
-
Araba ile seyahate alışmışsın, tabiki eşek ile seyahat zor gelir. Adamlar geçen sene ürettiği modelde bile hala tn ekran kullanıyorlar.. Anlaşılan düşük bütçelilere hitap eden bir model bu ve direkt çocukları hedef almışlar; ne de olsa onlar ekran iyi mi kötü mü umurlarında olmaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X