Şimdi Ara

Alcatelmi Zoom'mu yada baskasımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaklasık 8 aydır zoom kullanıyorum aldıgımdan beri hic kapanmadı elektrik kesilmelerini saymazsak sorunsuz bi şekilde calısıyoo. kesinlikle gonul rahatlıgıyla alabilirsin...
  • Arkadaş Alcatel speedtouch'ta zoom'da iyi modemlerdir.Kurulumu kolay fiyatları uygundur.Ben Alcatel Speedtouch kullanıyorum çok memnunum...
  • arkadaşım bak bende cok aradım, zoommu alcatelmi dedim
    Adamlar kıytırık Zoom USB modeme 70$+kdv dediler..
    Aklımda "Ah ulen Zyxel e bayılsakmı fazladan, bir kere alcaz" derken, mavibilgisayar ın sayfaya girdim..
    Bir de baktım ZyXel USB modem (Prestige 630) 67$+kdv !
    Hemen atladım haliyle...Zoom cok satıyor diye fiyatları şişmiş...Kıytırık dememin sebebi aslında şu, kendi klasındaki modemler içinde iyidir.
    Lakin ZyXel gibi modemin babaları arasında bana gore kıytırık bir üründür..

Yani bulursan ZyXel al, gidip Zoom du, Alcatel di ugrasma...
    Iki haftadır kullanıyorum, Usenet, emule hızım şaşmadı, 25-30K stabil...Daha tek bir kere bile hattan düşmedim..
    Online oyunlardada sorun yok..Daha ne olsun..Hoş bu hattan düşme olayı birazda senin hatların kalitesine, santrale uzaklıga gore degisir muhtemelen, ama sonucta değişmeyen birşey var...ZyXel > Zoom, Alcatel ve türevleri..Fiyatıda daha iyiydi..3-5$ fazla ver yinede bundan al..Ne kafan agrısın, be sıkıntı cek derim..Ekmek almıyorsun, bir kere alınan ürünler bunlar

• Benden de US Robotics önerisi her yerde bunu yazıyorum yav :) neden acaba bende 56K us robotics var ondan galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteceri -- 12/7/2004 0:59:45 >
  • beynim temcit pilavına döndü..
  • niyeki, ZyXel bir numara :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.