Bildirim
aldatan sevgilim geri döndü (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
seviyorsan ve onu gerçekten istiyorsan hemen birşey deme. bırak o uğraşsın. yazsın arasın takma. zaten seni gerçekten istiyosa bunu belli eder. seviyosa zaten seni kazanmak için çabalar ve bunu sen görürsün. bu bekle dediğimden kasıtım 3-5 gün değil. işini garantiye almak istiyosan 2-3 hafta bekle. neler yaptığnıı gözlemle. yüz verme sakın yaparsan kendine yaparsın. unutma o seni aldattı. unutmaki o seni kaybetmeyi göze aldı. -
Açma konuşma yazma görüşme
Bırak Allah'ından bulsun. -
Bir insan neden aldatır ki anlamıyorum artık sevmiyorsan ayrıl gitsin insanlar çok garip
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=121428991&p=1&anchorToGo=121581203#121581203
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
görüş, biraz ümit verici görün, sonra gelişine voleyi öyle bir çak ki neye uğradığını şaşırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 4 Kasım 2016; 19:4:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: canyilmaz0
seviyorsan ve onu gerçekten istiyorsan hemen birşey deme. bırak o uğraşsın. yazsın arasın takma. zaten seni gerçekten istiyosa bunu belli eder. seviyosa zaten seni kazanmak için çabalar ve bunu sen görürsün. bu bekle dediğimden kasıtım 3-5 gün değil. işini garantiye almak istiyosan 2-3 hafta bekle. neler yaptığnıı gözlemle. yüz verme sakın yaparsan kendine yaparsın. unutma o seni aldattı. unutmaki o seni kaybetmeyi göze aldı.
nerdeyse 1 ay oldu. her gün mesaj attı ama en sonunda döneklik yaparak foruma benim hakkımda pişmanlıklarını yazıyor.. keşke sevmeseydim keşke yarı yolda bıraksaydım diye..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X