< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ALDATMA OLAYLARI NE KADAR YAYGIN? (2. sayfa)
-
-
Kesinlikle çok doğru işyerinden bi kız arkadaş vardı hepimiz imrenirdik ne güzel evli, mutlu falan kadın çocuk sevmiyorum, kocam ile vakit geçirmek istiyorum derdi bizde saygı duyardık.quote:
Orijinalden alıntı: _turbo_
Kadinlarda aldatma olayi erkeklerle esit diyebilirim. Hatta gozlemlerime gore iliski icinde erkekler kadinlardan daha sadik olabiliyor.
Yaptigim cesitli insanlarla hasir nesir olan islerden bircok kadinin esini partnerini aldattigina sahit oldum. Bu benim gozumu acti ve bize anlatilan kadin resmini beynimde tamamen yikti. Kadinlarin icgudusel davrandiklarini farkettim, birine arzu duydularsa tamamdir, evlide olsa 5 cocuguda olsa gozu gormez, kadinlarin cok vahsi bir dogasi var aslinda.
Modern insan masallarina inanmayin, insanlar hala ilkel icguduleriyle hareket ediyorlar ve kadin arzu diydugu erkegin cocugunu tasimak istiyor.
En yapmaz dediginiz kadin bile dogru yer ve zamanda bir adama cekim hissederse yapabilir.
Sonra bi gün bu kadın bi adama aşık oldu, adam evli ve çocuğu var, adamıda tanıyorum :) birden kız adamın kendi çocuğuna bile annelik yaparım demeye başladı? E hani çocuk sevmiyosun sen kız sonra istifa etti gitti haberim yok şu an.
Kadın yeterki istesin, sevsin inan çok acımasız oluyo, kadına güç fırsat ver sana bi bardak su vermez, direkt gözümle gördüm şahit olduğum bi olay bu.
Evli çiftlere dikkat et hep erkek düzenim bozulmasın diyiyo, kadınlardan bu lafı hiç. Duymadm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
doğru tespit
-
"Kadınlar duygusal varlıklardır" diye boşuna dememişler. Ne kadar duygusal olunursa, duygular o kadar fazla birilerine kayabilir ve duygularla hareket etme olasılığı artar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 16 Ocak 2024; 23:36:52 > -
Bu gerçekleri kaç yaşında fark ettin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam arkadaş özelinde değil fakat bende esnafım
Mesela şu an yeni eve girdim her günüm hemen hemen böyle
Sosyalim yani bende görüyorum çok doğru
Arkadaş yanlış hatırlamıyorsam evlilik karşıtı
Ben şunu savunuyorum evlenecekseniz size arzu duyduğuna emin olduğunuz bir kadınla evlenin
Kadınların biyolojik saati hızlı işler 24 civarı evlilik krizleri ufaktan başlar 28 30 pik yapar
Bu yaşlarda arzu duymasada cinsel seçilimde önlerdeyken bir erkeğe sırtını dayamak ister
En azından sağlayıcılık bakımından
Ben kocasına cinselliği yılda 2 3 kez yaşatan ama dışarda kendisi düzenli ( arzu duyduğu erkekle ) kadın biliyorum
Evlilik için arzu çok önemli
Sevgi ve arzu
Arzu yoksa sevgili bile olmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi yaşadığım bir olayı da anlatayım
Ailem evlen deyip durduğu için en son tamam temiz birini bulun bakalım dedim
Görücü usulü tarzı yani
Bizim hem komşumuz hem ilkokul arkadaşım olan bir kızı buldular
Konuştum ev alcam araba alcam okuycam der durur bana :)( birde maaşını söylüyor şu kadar alıyorum vb ben yürü git diyeyim diye çünkü arzu yok )
Dedim tamam sen ev al araba al bunlar zaten bende var sen bı şartları eşitle karşıma gelirsen bakarız dedim yolladım bunu
1 ay geçti kız yazdı bakmadım
2. Ay annesi oğlun bir daha yazsın demiş anneme
Annemle tartışarak bı şansı vardı yitirdi dedim
Beni bir kez reddedip ezmeyi denedikten sonra ohoo birdaha zor
Ben memurum vb diyor... Şimdi karşılığını burada söylemem hoş olmaz ama benim üstüme geçecek bir geliri de yoktu
Bu hafta duydum ki
İşsiz biriyle söz yapmış iş arıyorlarmış
Yani kadın doğası çok farklı söyledikleri o nazik olsun cart curt hikaye :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben hayatım boyunca yakın çevremde hiç duymadım aldatma olayı genellikle ergenlerin arasında dönen muhabbet oluyor bu
-
Sen bunu yazinca bir ekleme daha yapma ihtiyaci duydum. Kadinlarin herzaman söyledikleryle yaptiklari terstir. Herzaman ne söylediklerine degil, ne yaptiklarina bakmalisiniz, cunku kendi söyledikleri yalana bile inanirlar. Diyelim size kadin ben efendi sadik bir es ariyorum dedi. Birde bakmissiniz dediginin tam tersi bir adamla birliktedir, cunku icgüdüsel hareket eder geneli.
Kadinlari tanimayan sürekli sasirir, taniyan ise hic sasirmaz yaptiklari sürprizlere.
Kadinlarla mutlu olmak istiyorsaniz, sizi seven bir kadinla olun. Iliskide kendinizi ön plana koyun, paranizi koyarsaniz sizi para icin kullanir.
Kadinlarin dediklerini degil, kendi dogru bildiklerinizi yapin. Kadinin her dedigini yaparsaniz sizi artik önemsemez.
Onlarin her dedigini kafaya takmayin, iliskiler bir takintidir aslinda ve sizi ele geciremezse sürekli ele gecirmek icin cabalamak zorunda kalir. Ele gecirdiyse sizi artik gözü görmez.
Iliskinizin odak noktasina kadini koymayin hicbirzaman, normal hayatinizi yasayin ve kadin sadece hayatiniza renk katmis olsun.
Egerki onun icin herseyi yapar, bir dedigini iki etmezseniz, Terk edilirsiniz! Sonrada niye diye yakinip durur hayata küsersiniz. Herseyi yapmak ona muhtacsiniz sinyali verir, o sizi arzuluyorsa onun icin hicbirsey yapmasanizda olur, önemli olan onunla birlikte olmanizdir.
Erkek cocuklarinizi yetistirirken kadinlar hakkinda dogru bilgilerle yetistirinki, yanlis bilgilerle hayal kirikligi yasayip yillarini depresyonla gecirmesinler! Kadinlar bile kendileri hakkinda ogullarina dogru bilgileri vermez, baba olarak bu konuda üstünüze önemli görevler düsüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 17 Ocak 2024; 18:29:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X