eveet bir sorunu daha hallettik ve bir bölümün daha sonuna geldik.bakalım kahramanımız ash gelecek bölümde neler yapacak...
eyvallah hacı
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
eveet bir sorunu daha hallettik ve bir bölümün daha sonuna geldik.bakalım kahramanımız ash gelecek bölümde neler yapacak...
ALLAH SENİN EMİ LENNN HİÇ GÜLESİM YOKTU ALLAH'TA SENİ GÜLDÜRSÜN
quote:
Orijinalden alıntı: Devil01
+18 Diye ocuk Kilidi Mi Olur Yaw??? Yo Artık +16 Bebek Kilidi +12 Cenin Kilidi.... Ben De O Yaştan Geçtim Ama Çocuk Değildim İyi Hatırlıyorum... Benim Yaptığım Şeyleri Bi Çocuk Yapmaz Herhalde
Ebeveyn kontrolü kısıtlamaları içeren oyunları oynatma düzeyi ayarlanır. Bu ayarı değiştirmek için bir şifre gereklidir. Off Kapalı Ebeveyn kontrolünden bağımsız olarak tüm içerikler oynatılır. Level 11-1 Düzey 11-1 Sadece tanımlanan ebeveyn kontrolü düzeyine eşit veya daha düşük düzeydeki içerikler oynatılır.
Değer ne kadar düşük olursa, kısıtlama düzeyi o kadar yüksek olur. [Restrict Starting a Game With No Parental Control Settings] seçerseniz, bölgeniz için sınıflandırılmamış oyunların kullanımı sınırlandırabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme