Şimdi Ara

Aldığım O.C'li ekran kartı sanırsam sorun çıkartıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: No Way Out

Böyle konulardan anlaşılıyor ki demek ki ürünlerde bulunanan OC, gaming vb. gibi marketing ibareleri insanları kandırabiliyormuş.

Kutuya OC yazabilmek için fabrika çıkışın üstüne koyulan +25mhz'in ciddi birşey olduğunu sanıp üstüne bide sorun çıkartabileceğine inananlar varmış.
    Amaç o zaten kandırması ve çok güzel de başarıyor

Asus ROG Strix var bir de ROG Strix OC var bakıyorsun aralarında 60mhz OC var ulan kimse de demiyor ki zaten bu kart güle oynaya +200mhz OC oluyor ben neden bu kıytırık 2 dakika da yapabileceğim OC için fazladan 150-200 TL veriyorum.

Aynı saçmalık Ryzen serisinde de var Ryzen 1200 ne ise 1300X de o, 1600 ne ise 1600X de o ama gel gelelim ben bu forumda o kadar cahil ama bir o kadar da çok bilmişlik yapan gördüm ki adam 1300X, 1200 den çok daha iyi bunların arasında sadece OC farkı yok 1300X farklı bir çip falan filan diye saçmalıyor

• Bende biliyorum hayvan gibi oc yapılmadığını eski kullandığım sapphire r9 280x vaporx kartımda da aynı olay vardı düğmeye basınca 1050den 1070e çıkıyodu aynı şekilde bununda öyle olduğunu biliyorum ama başka aklıma gelen bir sorun olmadığından acaba ondan diye mi yazdım insan gibi söyleyebilirdiniz onunla alakası yok şundan dolayı olabilir diye ama yok siz çok biliyosunuz ya hemen aşağılamanız lazım insanları kaldı ki ben sorun kesin bu yüzden oluyor da demiyorum sanırım yazmışım dikkat ederseniz konun başlığında. Ben bu sistemi 4 sene önce kurarken de sorun yaşamıştım o zaman da konu açtım ve o zaman konu ana sayfada ilk 2'ye girdi. Herkes yardım etmeye çalışıyordu. Boşuna bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp diye söz var böyle yazarak destek yerine köstek oluyosunuz hiç yazmayın daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 23 Temmuz 2018; 18:42:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.