Şimdi Ara

Aldım Pişmanım Bari Siz Almayın Tavsiyeleriniz [SS]'li(ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.599
Cevap
121
Favori
138.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moondalina

quote:

Orijinalden alıntı: Freut Mich

Aldım Pişmanım Bari Siz Almayın Tavsiyeleriniz [SS]'li(ANA KONU)

oha hocam ciddimisin sen ya, s60v2 nin en iyi telefonu o.

bende iki yıl kullandım bundan ama son derece memnundum sonrada iki sene kardeşim kullanmıştı.

•  Aldım Pişmanım Bari Siz Almayın Tavsiyeleriniz [SS]'li(ANA KONU)

1 ayda önü patladı . ROM alın daha iyi .

Edit : Annemler benden habersiz DATRON marka laptop almışlardı 2008'de sakın almayın hala onu kullanıyorum ayda 1 format atıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrozenFist -- 31 Temmuz 2011; 17:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bballa23

gercekden cok şık tüm kızların ilgisini cekiyor ama sarjı vahim denilcek kadar az gidiyor müzik+ekranı acarsanız 1 saat dayanmıyor

bir de türkçeyi düzgün kullanabilsek ..

• quote:

Orijinalden alıntı: systemexp

Vestel Beyaz Eşya Aldığıma çok pişmanım.!!!

Vestel Çamaşır Makinesi henüz yeni 3. yılında ve paslanmaya başladı, müşteri hizmetlerini aradım, ürünlerimiz paslanma garantisi yoktur dedi,

nasıl olur dedim ben garanti belgesinde tüm parçaları tamamen garantilidir yazıyor, garanti niye olur dedim öyle saçmalık olurmu dedim,

servis gelsin baksın dedim eğer gelirse servis bedeli alınır deyince çok sinirlendim , nasıl olurda garantili ürün için siz servis bedeli istersiniz

dedim üstelik gidip garantiyi extra para ödeyerek 7 yıl yaptım, bilseydim hiç Vestel almazdım dedim, servis gelsin mi diyo sordu yetkili ,

gelmesin bu cihaz ciddi arıza yapınca görüşeceğiz diyip kapattım telefonu..Ayrıca pas dışında tüm plastik aksamda sarardı.
    .
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vestel Bulaşık Makinesi ise ilk geldiğinde kapısı sağa doğru kapanırken eğik gelmişti, 2. gün farkettim aldığım yere şikayet ettim

bu kapı kapanırken eğri kapanıyor asimetrik bir durum var dedim, adam montaj yapıldıysa malesef dedi artık servisi arıycaksınız ,

servisi aradım 2 tane 18-20 yaşlarında personel gelip baktılar bunun birşeyi yok deyip, elleriyle kastıra kastıra düzeltmeye çalıştırlar,

dedim siz ne yapıyorsunuz, birşey olmaz deyip, servis belgesi bile vermeden gittiler.Makine ekonomide iyi temizliyemiyor,

ayrıca nasıl bir ekonomi ise bir 1,5 -2 saat sürüyor bitirmesi , bardaklar , tabaklar çiziliyor, renkleri soluyor...

Yoğun yıkamada ise 2-2,5 saatte ancak pişiriyor tabakları ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gelelim Vestel Buzdolabına dolap aslında o bir klima ,çünkü bir klima kadar enerji canavarı, plastik aksamı hem sarardı hemde çok sakat hemen kırılıyor,

tabiki bu plastik parçaları gidip almak isterseniz yüksek fiyatlı Vestel k*zığına hazır olmalısınız,

Siz siz olun paslanmazlık garantisi bile olmayan bu markaya bulaşmayın...

Akşama doğru paslı kısımlarla ilgili SS ekleyecem.

hepsi doğru alındıktan 40 gün sonra kuru yaz gününde paslandı kabardı vestel

• Nokia 5730 bu kadar yavaş bir telefon daha olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OraLeTH

Kesinlikle katılıyorum çok kötü bir tadı ve kokusu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykocepking

AKASA ZEN 520 W . Mümkünse güç kaynağını almayın. ASLA!

Bende 450 W olanı var ama oldukça memnunum sende ne sorun çıktı?

Bu arada;

Sakın ha!

• quote:

Orijinalden alıntı: pyth0n

sakın ha almayın hacı gibi kokarsınız aldım duruyo öle

Almadan önce koklasaydın

Aldığım güne lanet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 31 Temmuz 2011; 18:08:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: axix

quote:

Orijinalden alıntı: systemexp

Vestel Beyaz Eşya Aldığıma çok pişmanım.!!!

Vestel Çamaşır Makinesi henüz yeni 3. yılında ve paslanmaya başladı, müşteri hizmetlerini aradım, ürünlerimiz paslanma garantisi yoktur dedi,

nasıl olur dedim ben garanti belgesinde tüm parçaları tamamen garantilidir yazıyor, garanti niye olur dedim öyle saçmalık olurmu dedim,

servis gelsin baksın dedim eğer gelirse servis bedeli alınır deyince çok sinirlendim , nasıl olurda garantili ürün için siz servis bedeli istersiniz

dedim üstelik gidip garantiyi extra para ödeyerek 7 yıl yaptım, bilseydim hiç Vestel almazdım dedim, servis gelsin mi diyo sordu yetkili ,

gelmesin bu cihaz ciddi arıza yapınca görüşeceğiz diyip kapattım telefonu..Ayrıca pas dışında tüm plastik aksamda sarardı.
    .
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vestel Bulaşık Makinesi ise ilk geldiğinde kapısı sağa doğru kapanırken eğik gelmişti, 2. gün farkettim aldığım yere şikayet ettim

bu kapı kapanırken eğri kapanıyor asimetrik bir durum var dedim, adam montaj yapıldıysa malesef dedi artık servisi arıycaksınız ,

servisi aradım 2 tane 18-20 yaşlarında personel gelip baktılar bunun birşeyi yok deyip, elleriyle kastıra kastıra düzeltmeye çalıştırlar,

dedim siz ne yapıyorsunuz, birşey olmaz deyip, servis belgesi bile vermeden gittiler.Makine ekonomide iyi temizliyemiyor,

ayrıca nasıl bir ekonomi ise bir 1,5 -2 saat sürüyor bitirmesi , bardaklar , tabaklar çiziliyor, renkleri soluyor...

Yoğun yıkamada ise 2-2,5 saatte ancak pişiriyor tabakları ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gelelim Vestel Buzdolabına dolap aslında o bir klima ,çünkü bir klima kadar enerji canavarı, plastik aksamı hem sarardı hemde çok sakat hemen kırılıyor,

tabiki bu plastik parçaları gidip almak isterseniz yüksek fiyatlı Vestel k*zığına hazır olmalısınız,

Siz siz olun paslanmazlık garantisi bile olmayan bu markaya bulaşmayın...

Akşama doğru paslı kısımlarla ilgili SS ekleyecem.

hepsi doğru alındıktan 40 gün sonra kuru yaz gününde paslandı kabardı vestel

vestellerde genetik sanırsam bizde 90 lı yıllardan kalma bir çamaşır makinesi var belki 2000 li yıllardır ama çarklı değil normal bildiğimiz çamaşır makinelerinden ondada kabarma ve dökülme var boyası döküldü çoğu yerinin

• Aldım çok pişmanım
  • Önceki siparişimi 2 ay yollamadılar. Akıllanmadım daha sonra bir ürün daha aldım, sonra gelen ürünü beğenmedim iade ettim. Parasını 3 hafta oldu iade etmediler, mesajlara cevap vermiyorlar, telefonlarına 10 dakikadan önce bağlanamıyorsunuz, bağlandığınızda da papağan gibi aynı şeyler tekrar ediliyor, ilgili birime aktaracağız... Ben buradan ürün aldım, siz almayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 31 Temmuz 2011; 18:20:52 >

Neme dayanıklı değil ayrıca kalıbı 1 numara dar .Ön tarafının iç dokusu nem kaptımı sünger gibi süzülüyor.

Yeşil deodorant olanından aldım hacı misli gibi asla tavsiye etmem.

Kamerası 1 ay dayanmaz.Genel olarak tuş dayanıklılığı harici 3 ay ömrü vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

Casper markalı hiçbir ürünü almayın.

Alırken fiyat/fayda oranı yüksek gelse de uzun vadede öyle olmadığını görüyorsunuz.

Bilgisayar bir arada kalsın diye sol üst köşeye vida atmak zorunda kaldım.

İbretlik paylaşım geliyor..

daha doğru düzgün vida bulamadın mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Pazzo 07

Snopy SG-507 USB Duble Shock PC Gamepad

Allah koru yarabbi.Başına gelenlere sabırlar nasip eyle yarabbi.Nefsine hakim olmasını nasip eyle yarabbi.
    Ne ..ktan bir koldur bu.Ulan aldım bir hevesle.Akşam bir maç attım.Ertesi gün yine maç yaparken joystick kırıldı.Allah belanı virsin snopy.

nedense güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

quote:

Alırken fiyat/fayda oranı yüksek gelse de uzun vadede öyle olmadığını görüyorsunuz.

daha doğru düzgün vida bulamadın mı

Bunun için nalbura gitmeye üşendim. Evden bir pul, bir de vida buldum giriştim bilgisayara.

Gacır gacır ses çıkarsa da bilgisayar bir arada duruyor şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 31 Temmuz 2011; 18:39:08 >

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Genelde araştırarak alığım için teknolojik aletlerde sıkıntı yaşamam ama bazı aletleri ratgele aldığımdan sıkıntı olabiliyor, mesela

1-Minton MMP-3079 Video özelliği (aptal bi format destekliyodu o da) , rezalet ses kalitesi , 1+1 gb hafızası ve 1.8 inç ekranı ile 200 Liramı boşu boşuna harcadığım bir ürün. Akşamında geri götürmeyi çok istedim ama Teknosa'dan aldığım için elim kolum bağlı kaldı.

2-Nokia N79 : Çok araştırıp da Nokia hayranlığıma yenilip aldığım bir ürün. 6 aydan sonra her Nokia gibi yavaşlıktan duvara patlatma noktasına getirdi beni. Yarın 2. senemize gireceğiz ama seve seve değil küfrede küfrede giriyorum yani. Tez zamanda değiştirmeyi istiyorum. Tuş takımı aşındı, kırıldı (3 yerden) Ekran plastiğin en adisi cebimde metal bile yokken bir çıkardım cebimden ekranda Nike işareti çıkmış çizikle. Bazı yerleri okunmuyor resmen çizikten. Kenarları soyuldu. Buna 580 Lira sayacağım gün telefoncu bana Iphone 3g göstermişti 700 Liraya Ben de falga geçmiştim 'Video bile çekemiyo bu eühehe' Ne salakmışım diyorum şimdi kendime.

3-İçim Okyanus AYRANLI GAZOZ

İlk aldığımda ayran sanıp çalkalayıp açtım ve patladı bir güzel, tadına baktım biraz ve direkt lavaboya. Sonra belki gazı gittiğinden tadı öyleydi diye aklıma takıldı ve bir daha aldım. İlk yudumu ağzıma aldım ve yine çıkardım. Lanet ettim.

4-Corona Cerveza

Orada burada şişesini gördüğümden tadı iyidir diye düşünüp 6 lira bayıldım. Ve rezaletti. Gidin Skol falan alın daha iyidir bundan heralde. Mariachinin yarısı bile olamaz.

3-İçim Okyanus AYRANLI GAZOZ

İlk aldığımda ayran sanıp çalkalayıp açtım ve patladı bir güzel, tadına baktım biraz ve direkt lavaboya. Sonra belki gazı gittiğinden tadı öyleydi diye aklıma takıldı ve bir daha aldım. İlk yudumu ağzıma aldım ve yine çıkardım. Lanet ettim.

+ 1
    Bende bişey sanıp aldım. Berbat birşey. Uzun zamandır raflarda yok, galiba satılmıyor

• iPhone 4 harici hiçbir telefona ios 4 yüklemeyin . Sakın ha .
    Hele hele iPhone 3G ye Multitasking-Game Center-Wallpaper eklentilerini yükleyip 4.2.1 JB yapıp hafızasının da %50den fazlasını doldurmayın mümkünse .

iPhone 4 de kullanıyorum ama bu saatten sonra sakın ha iPhone 2G , 3G ve 3GS almayın . 4 kullanmayan çıkıp da mesajıma yorum atmasın .

200 tane araç, bunun 100 ü abuk subuk japon aracı mazdadır carttır curttur.
    Koskoca oyunda 5 tane bmw var, bugatti veyron ps2 standart araç kalitesinde, kokpit yok.

Oyuncuyla dalga geçer gibi, oyunda epi topu 30 farklı motor egzoz sesi var, paylaştırmışlar araçlara, misal gallardo ve murcialego, rx7 ve veyronun sesi aynı, BMW M5 ve FORD GT nin sesler aynı, sövdüm saydım.

Son derece yapay motor sesleri.
    Korkunç soundtrack, jazlardan tut bilimum abuk subuk müzik türü.
    Oyun çıkmadan önce hasar mükkemmel olacak deyip te oyunda hasar olmaması, evet hasar yok bildiğiniz.
    Oyun çıkmadan önce 500 bin poligon olacak denipte, oyun içinde arabanın ya tam arkasını ya tam önünü görebilmeniz, kandırmacadan başka bişey değil.
    Korkunç güç, tork oranı, arabalar 5000 devire kadar çekmiyor, hesabınızı yapın ferrari F40 5000 devire kadar bir tofaş şahinden kötü hızlanıyor, 5000 den sonra kaptırıyor, turbo muhabbeti açmayın, biliriz ne olduğunu.
    Oyuncuyla dalga geçer gibi, gölgelerin testere şeklinde berbat olması.
    Eğer online değilseniz, oyunda 27 levelden öteye gitmeniz imkansız yakın, oyun bildiğiniz offline oynanamıyor denebilir, araçları alacak para kalmıyor.

Bu oyun nasıl bir mühendislik, 6 senelik çalışma ürünüdür, anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 31 Temmuz 2011; 18:56:06 >

Fiyatına kanıp almayın, normal java işletim sistemli uyduruk bir telefon. Tek esprisi dokunmatik olması. Beni en çok dumura uğratan şey ise aldıktan 1 sene sonra fiyatının yaklaşık 150 TL düşmesi oldu hatta yeni teknosa açılışlarında telefonu 189'a falan gördüm

Bu tür renkli sneakerları çok seviyorum zaten Türkiye'de sneaker fazla yok bu da onlardan biri, ayakkabı çok kaliteli zaten malzeme kalitesi olsun falan ama gelde Türklere anlat. Renklerinden dolayı kız ayakkabısı gibi görüyorlar ve 160 TL verdiğim ayakkabıları artık çok az giyiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.