Samsung LCD monitörüm. 2 tane ölü pixel bir geliyor 1 ay gözüküp sonra tekrar yok oluyor.
o senin şanssızlığın ben 35 tane samsung monitör kullandım hepside taş gibi.
2008 yılının haziran ayında babamın alkolü aşırı derece alması sonucu ..ktan bir bilgisayar dükkanına giderek,son sistem diyerek o yıl çıkan ve ondan sonra çıkan hiç bir oyunu kaldırmayan bir bilgisayar almış oldum,şuan acınacak durumdayım ve girdiğim ve uzun süre kaldığım site bu sitedir.İyi ki varsın DonanımHaber.
mondial 151 rs ...ve ...ramzey td-125 motorsiklet ...aldığım güne lanet ettim ...bu kadar sorunlu ve döküntü olduklaırna dağildıktan sonra pişman oldum ....dünyada alınmayacak 2 marka !!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: aRnOaLd
İlk mesajlardada biri acer notebooktan yakınmış. Bende de acerin başka seriden bir notebooku var şu an zaten piyasada yok fakat tüm acer notebooklar yapıyor bu sorunu. Kendini soğutamıyor ve kapatıyor. ACER marka notebook aldığıma bin pişmanım. Herhangi bir acer ürünü kullanmamaya da yeminliyimdir.
Şu an ASUS kullanıyorum ama ACER'a laf atmayın. Aynısından bende de var. Diğer arkadaşa da pm attım. Sorun büyük değil. Sadece içine koydukları işlemci macunu dandik. Açın alkolle iyice silin sonra yeni kaliteli 15-20 liralık macun sürün. Fıstık gibi bilgisayardı core2duo t9600 benimki. Babama hediye ettim asus alınca.
quote:
Orijinalden alıntı: qnlll
Pişman değilim huhahuha
Yine olsa yine aynısını alırım :)
quote:
Orijinalden alıntı: barman
POWERCOLOR PCS HD4670 1 GB
Ürünün normal performansı aslında fena değil. İşimi görebilecek düzeyde ama VPU Recover hataları, ekranın şerit şerit olup donması ve donunca reset atmak zorunda kalmam gibi sorunlar yaşıyorum. Millet ekran kartına overclock yapar, ben downclock yapıyorum, hala sorunlar yaşıyorum. Genel olarak HD4670 hakkında bir şey demiyorum ama tam olarak bu üründe bu sorunları yaşadım. Hele VPU Recover denen bela yok mu ATI'den soğuttu anasını satayım.
sürücü uyuşmazlıgından oluyor o, en yeni sürücüyü kurma eski sürücüleri kur. bende de 2600xt var mavi ekran sorunu yaşiyordum sürekli 10.4 sürücüsünü kurunca sorun kalmadi, yeni sürücüleride hiç kurmuyorum artık.
quote:
Orijinalden alıntı: blackrush
Sakın almayın geçen usb girişini kırdım nasıl olduysa kutusunu açamadım mecburen kırarak açmak zorunda kaldım. İlla alıcam diyorsanız kilitli falan özel meta kutu yaptırıp içini 10kg pamukla yada strafor ile kaplamanız lazım düştüğünde çabuk arızalanan bir ürün.
Abi arkadaş düşürüp bozmuş bana getirdi bundan. Her türlü HDD tamir programını denedikten sonra belki kutu bozulmuştur hdd'yi başka kutuda deneyeyim deyip içini açmaya çalıştım ta ki kutu İNFİLAK edene dek. Kutu resmen parçalandı. Sadece tek seferlik bir kutu olur mu ya. Açınca parçalanmadan kapanmıyor o derece dandik bir ürün. Üstüne bir de çocuğun garantisi uçtu. Ben de çocuğun yeni HDD almasına maddi ve manevi destek vermek zorunda kaldım. Sakın almayın, aldırtmayın!
elektronik tamamen şans işi
quote:
Orijinalden alıntı: kelimeyounu
quote:
Orijinalden alıntı: systemexp
Vestel Beyaz Eşya Aldığıma çok pişmanım.!!!
Vestel Çamaşır Makinesi henüz yeni 3. yılında ve paslanmaya başladı, müşteri hizmetlerini aradım, ürünlerimiz paslanma garantisi yoktur dedi,
nasıl olur dedim ben garanti belgesinde tüm parçaları tamamen garantilidir yazıyor, garanti niye olur dedim öyle saçmalık olurmu dedim,
servis gelsin baksın dedim eğer gelirse servis bedeli alınır deyince çok sinirlendim , nasıl olurda garantili ürün için siz servis bedeli istersiniz
dedim üstelik gidip garantiyi extra para ödeyerek 7 yıl yaptım, bilseydim hiç Vestel almazdım dedim, servis gelsin mi diye sordu yetkili ,
gelmesin bu cihaz ciddi arıza yapınca görüşeceğiz diyip kapattım telefonu..Ayrıca pas dışında tüm plastik aksamda sarardı..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vestel Bulaşık Makinesi ise ilk geldiğinde kapısı sağa doğru kapanırken eğik gelmişti, 2. gün farkettim aldığım yere şikayet ettim
bu kapı kapanırken eğri kapanıyor asimetrik bir durum var dedim, adam montaj yapıldıysa malesef dedi artık servisi arıycaksınız ,
servisi aradım 2 tane 18-20 yaşlarında personel gelip baktılar bunun birşeyi yok deyip, elleriyle kastıra kastıra düzeltmeye çalıştırlar,
dedim siz ne yapıyorsunuz, birşey olmaz deyip, servis belgesi bile vermeden gittiler.Makine ekonomide iyi temizliyemiyor,
ayrıca nasıl bir ekonomi ise bir 1,5 -2 saat sürüyor bitirmesi , bardaklar , tabaklar çiziliyor, renkleri soluyor...
Yoğun yıkamada ise 2-2,5 saatte ancak pişiriyor tabakları ...
Gelelim Vestel Buzdolabına dolap aslında o bir klima ,çünkü bir klima kadar enerji canavarı, plastik aksamı hem sarardı hemde çok sakat hemen kırılıyor,
tabiki bu plastik parçaları gidip almak isterseniz yüksek fiyatlı Vestel k*zığına hazır olmalısınız,
Siz siz olun paslanmazlık garantisi bile olmayan bu markaya bulaşmayın...
Paslı kısımlarla ilgili SS'ler eklendi.
Dostum öncelikle geçmiş olsun, harbiden Vestel gibi Türkiye'nin çaplı şirketlerinden birinin böyle vurdum duymaz olması bence çok üzüntü verici bir durum. Umarım hakkında hayırlısı olur.
Beyaz eşyada Ariston - Indesit'in üzerine tanımam.
Dostum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, malesef Vestel'den bende beklemiyordum bu kadar duyarsızlaşabileceğini,makine çalışıyormu,
eğer elektrik alıyor çalışıyorsa onlar için hiçbir sorun yok, müşteri memnuniyeti diye bir kavramı hiç bilmiyorlar, bilseler bile umurlarında
değil,ama bundan sonra Vestel'le hiç işim olmaz,ucuz etin yahnisi meselesi. Zaten servisle de muhatap olmuyorum, ancak makine
hiç çalışmazsa ararım, gittiği yere kadar kullanıp, yenileyecem.
Artık alacağım günün şartlarına göre Ariston, Siemens olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi systemexp -- 1 Ağustos 2011; 1:13:13 >
quote:
Orijinalden alıntı: Spoon!
2005 Peugeot 307 1.6 benzinli motor var ama hızlanma konusunda tam anlamıyla berbat, kamyon suruyoruz sanki, bu kadar kotu hızlanma gormedim ben
sevgili kene zaten peugeot'lar hızlanma için değil görüntü ve birazda konfor arabası. söylediklerine katılıyorum.
airties air5450 zamanında 270 lira verip almıştım A300 Mbps miş bıktım kesintilerinden evde kullanıyorum yedek modem'imde yok 4 5 saatte bir kesiyor wi-fi yi kronik sorunu var zaaten daha sonra iptal ettiler yeni serisini sakın almayın sakın
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan_66
oh be 15 gün sonra aranızdayıım.tunçmatik güç kaynağı.uzak durun.
TUNÇMATİK mi deterjan markası gibi
quote:
Orijinalden alıntı: tamer_kajmeran
pişmanım çok yakıyor ve 450 km geçemiyor ayrıca 220 ile viraja daldım spin attı yol tutuşu yaramaz
Bende aynı dertten muzdaribim. Birde motor sesi çok fazla mahalleyi ayağa kaldırıyor.
Bimeksten ürün köpekler gibi pişmanım
quote:
Orijinalden alıntı: BuYaZ
Evet DH Aldım Çok Pişmanım keşke Almasaydım Dediğiniz Ürünleri Burda Paylaşalım Bari DH daki Arkadaşlar Almasın Dediğimiz ürünleri Paylaşalım +SS koyun Ürünün Adını da Ekleyin Lütfen Boş Şeyler Yazmayın Sadece Alıp Pişman Olduğunuz Ürünleri Yazın
ilk ben Nike Luner Elite ayakkabı
Dayanıksız ama rahat 3 ay gitmedi bir dağ koşusunda parçalandı
dostum lunarlon tabanlı bi ayakkabıyı dağ koşusunda kullanırsan parçalanması normal
nıke ayakkabı (ayakkabıdan değil nıkenin türkiye temsilcilerinin müşteriye davranışlarından) fujifilm jz300 fotograf makinası ışık ayarı iyi olmazsa berbat fotolar çekiyor iso ayarı yapılamıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Meduzz
quote:
Orijinalden alıntı: Spoon!
2005 Peugeot 307 1.6 benzinli motor var ama hızlanma konusunda tam anlamıyla berbat, kamyon suruyoruz sanki, bu kadar kotu hızlanma gormedim ben
sevgili kene zaten peugeot'lar hızlanma için değil görüntü ve birazda konfor arabası. söylediklerine katılıyorum.
307, kendi dönemindeki 1.6 benzinli, C segmenti diğer araçlardan pek de performanssız değildir.
Daha yavaş olduğu arabalar olsa da daha seri olduğu arabalarda vardır.
Dorğu devir arlıklarını tutturabildiğiniz sürece performansı çok da kötü değildir.
Ama bu sadece 307'nin değil, küçük hacimli bütün atmosferik motorların sorunudur.
N97 ve Tiger
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kelimeyounu
quote:
Vestel Beyaz Eşya Aldığıma çok pişmanım.!!!
Vestel Çamaşır Makinesi henüz yeni 3. yılında ve paslanmaya başladı, müşteri hizmetlerini aradım, ürünlerimiz paslanma garantisi yoktur dedi,
nasıl olur dedim ben garanti belgesinde tüm parçaları tamamen garantilidir yazıyor, garanti niye olur dedim öyle saçmalık olurmu dedim,
servis gelsin baksın dedim eğer gelirse servis bedeli alınır deyince çok sinirlendim , nasıl olurda garantili ürün için siz servis bedeli istersiniz
dedim üstelik gidip garantiyi extra para ödeyerek 7 yıl yaptım, bilseydim hiç Vestel almazdım dedim, servis gelsin mi diye sordu yetkili ,
gelmesin bu cihaz ciddi arıza yapınca görüşeceğiz diyip kapattım telefonu..Ayrıca pas dışında tüm plastik aksamda sarardı..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vestel Bulaşık Makinesi ise ilk geldiğinde kapısı sağa doğru kapanırken eğik gelmişti, 2. gün farkettim aldığım yere şikayet ettim
bu kapı kapanırken eğri kapanıyor asimetrik bir durum var dedim, adam montaj yapıldıysa malesef dedi artık servisi arıycaksınız ,
servisi aradım 2 tane 18-20 yaşlarında personel gelip baktılar bunun birşeyi yok deyip, elleriyle kastıra kastıra düzeltmeye çalıştırlar,
dedim siz ne yapıyorsunuz, birşey olmaz deyip, servis belgesi bile vermeden gittiler.Makine ekonomide iyi temizliyemiyor,
ayrıca nasıl bir ekonomi ise bir 1,5 -2 saat sürüyor bitirmesi , bardaklar , tabaklar çiziliyor, renkleri soluyor...
Yoğun yıkamada ise 2-2,5 saatte ancak pişiriyor tabakları ...
Gelelim Vestel Buzdolabına dolap aslında o bir klima ,çünkü bir klima kadar enerji canavarı, plastik aksamı hem sarardı hemde çok sakat hemen kırılıyor,
tabiki bu plastik parçaları gidip almak isterseniz yüksek fiyatlı Vestel k*zığına hazır olmalısınız,
Siz siz olun paslanmazlık garantisi bile olmayan bu markaya bulaşmayın...
Paslı kısımlarla ilgili SS'ler eklendi.
Dostum öncelikle geçmiş olsun, harbiden Vestel gibi Türkiye'nin çaplı şirketlerinden birinin böyle vurdum duymaz olması bence çok üzüntü verici bir durum. Umarım hakkında hayırlısı olur.
Beyaz eşyada Ariston - Indesit'in üzerine tanımam.
Dostum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, malesef Vestel'den bende beklemiyordum bu kadar duyarsızlaşabileceğini,makine çalışıyormu,
eğer elektrik alıyor çalışıyorsa onlar için hiçbir sorun yok, müşteri memnuniyeti diye bir kavramı hiç bilmiyorlar, bilseler bile umurlarında
değil,ama bundan sonra Vestel'le hiç işim olmaz,ucuz etin yahnisi meselesi. Zaten servisle de muhatap olmuyorum, ancak makine
hiç çalışmazsa ararım, gittiği yere kadar kullanıp, yenileyecem.
Artık alacağım günün şartlarına göre Ariston, Siemens olabilir.
görünen o ki ürünün vidalarının bile paslanması inox vida kullanmadıkları için. Yani su ile iç içe olan makinaya ucuz bildiğin piyasa vidası atarlarsa olacağı bu.
inca kablosuz modem im 204w kesinlikle almayın iki sene içinde 15-20 kez servise götürdük verdikleri gün yine bozuluyordu modemi kapatıp açıyorsun bozuluyor, hadi kapatma da kendiliğinden kapanıp bozuluyordu, adaptörü hayvan gibi yüksek bir yere takmayın hafif bi dokunmada çat diye yere düşebilir. 2 sene sonra garantisi bitince yine bozuldu tabiiki götürdük süresi doldu diye yapmadılar parayla da yapmıyorlarmış, 2 senedir evde öyle duruyor. TP-LINK aldım ucuza sorun çıkmadı luana kadar 2 yıldır.