Şimdi Ara

aleetr Ömer aşkab Trabzon sürmene andromeda int cafe[çarımı çalmıştır]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim çarımı çalmıştır tel.nousnu adını soy adını biliyorum msnde şifreyi verdikten sonra 20-30 dk bekletti sonra çevrimdışı oldu.bu adam 36 yaşında ona verdiğim güvenini sonucu senden beklemezdim ömer abi o çar için ne kdr emek verildi biliyormusun sen 20dk da onu çaldın azıcık allah korkun varsa haram yemezsen verirsin yoka bu sefer işin peşini bırakmam

şimdi başına daha önce gelmiş birisi pm ile msn ini yazabilrimi polis molis tüm şansımı denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LookMySmile -- 8 Mart 2008; 18:07:17 >

• çolugundan çocugundan cıkar kesin dinsiz şrefsiz insan emek hırzısı
  • bu yaşa gelipte hala haram yemekten kormuyorsa alsın bak nasıl çıkar ondanda olan bana oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LookMySmile -- 8 Mart 2008; 18:17:49 >
  • herkes görsün
  • 1- sen Trabzondamı oturuyorsun?

2- bunu ıspatlayabilirmisin ?

3- eğer ıspatlayabilirsen ben sana yardımcı olurum

bende Sürmeneliyim , Trabzonda oturuyorum, yaşı kaç olduğu önemli değil eğer bu konuyu ıspatlarsan gerkeni yaparım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatLak1i

1- sen Trabzondamı oturuyorsun?

2- bunu ıspatlayabilirmisin ?

3- eğer ıspatlayabilirsen ben sana yardımcı olurum

bende Sürmeneliyim , Trabzonda oturuyorum, yaşı kaç olduğu önemli değil eğer bu konuyu ıspatlarsan gerkeni yaparım...

arkadaşa katılıorum ıspatlıya bilirsen iş daha kolay bir hal alıor kanıtlayamassan hiç bi işlem yapamassın oturup beddua edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.