Arkadaşlar bundan önceki arkadaşımız yazmış ancak tam olarak anlaşılmadı bende bunun için sizlerden yardım istiyorum mayıs celp'ine nasipse gitmeyi planlıyorum ancak kronik olarak raporlu alerjiyal astma hastasıyım polenlere,ev tozlarına,yulaflı yiyeceklere ve rutubete karşı alerjim var ventolin,symbicort ve zepsira kullanıyorum alerji içinde sıngluair kullanıyorum alerjen oldugumda kalbim sıkışıyor boyum 1.81 kilom 93 koşunca nefesim oldukça daralıyor nefes alamayacak durumda oluyorum ayrıca
-hapşurma -öksürük -Vucudumun kabarması -kalp sıkışması -alerjiye baglı bel agrısı -gözlerimin kızarması gibi şikayetlerim oluyor öncelikle belirtiyim niyetim yapmaktan yana ancak korkuyorum çünkü biliyorum koşamıyacagım veya koguşta rahatsızlanacagım üniversitede bile yurtta kogusta kalamazdım ilaç kullanmak zorunda kalıyordum ve böyle yapacaksam veya geri hizmette olacaksam muaf olmak istiyorum bunun için neler yapmalıyım eğer askeri kurul karar verirse itiraz bile edebilirim sanırım böyle bir hakkımız var çünkü yukarıda saymış oldugum tüm rhtsızlarım vardır ve raporludur
Son olarak polisliğe müraacat ettim bu rahatsızlıgım yüzünden alınmadım
Ne gibi bir yol izlemeyelim şimdiden herkese tşk ederim
bende astım hastasıyım astım tedavisi gördüm suanda sadece xyzal alerji hapını kullanıyorum oda 2-3 güne bir raporum falanda yok ayın 23 ünde askerim alerji hapımı ve nefes acıcımıda götürecem ayda yılda bikere kullanıyom ama olsun askerlik yaptırırlar hastalanırsan askeri hastaneye gönderirler onlarda rapor verirse yırtarsın yoksa hertürlü yaparsın
yoklamada şubede şube doktoruna raporları goster . şube doktoru belgeleri hazırlar en yakın askeri hastaneye sevkini yapar , askeri hastanede gerekli testlerden geçersin hastanede testleri yaptıran doktorun testlerin sonucuna gore görüşünü yazar kağıda ve sağlık kuruluna gidip gitmeyeceğini söyler. Sağlık kuruluna gideceksin derse gidip kurula veriyosun belgeleri onlar şu saat'de burda ol kıurula gircen der.
Sıkılıp , kasılmana gerek yok kurul'da 40-45 asker oluyor ama 5 dk sürmüyor sana bakan doktorda ordaysa eğer direk o sana söylüyor muafsın veya erteledik diye o an orda birşey yapamıyorsun tabii itiraz vb gibi , hastanedeki heyet raporunu şubene götürdüğünde itirazını orda dilekçe ile yapıyosun sonra tekrar hastanede muayane oluyosun , testlerden geçiyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: ıLGıM
yoklamada şubede şube doktoruna raporları goster . şube doktoru belgeleri hazırlar en yakın askeri hastaneye sevkini yapar , askeri hastanede gerekli testlerden geçersin hastanede testleri yaptıran doktorun testlerin sonucuna gore görüşünü yazar kağıda ve sağlık kuruluna gidip gitmeyeceğini söyler. Sağlık kuruluna gideceksin derse gidip kurula veriyosun belgeleri onlar şu saat'de burda ol kıurula gircen der.
Sıkılıp , kasılmana gerek yok kurul'da 40-45 asker oluyor ama 5 dk sürmüyor sana bakan doktorda ordaysa eğer direk o sana söylüyor muafsın veya erteledik diye o an orda birşey yapamıyorsun tabii itiraz vb gibi , hastanedeki heyet raporunu şubene götürdüğünde itirazını orda dilekçe ile yapıyosun sonra tekrar hastanede muayane oluyosun , testlerden geçiyosun.
Bugün tüm işlemleri mi yaptırdım beni şube doktoru hastaneye sevk etti yarın şubeye gidip ne zaman orada olacagımı ögrenicem bilgiler için tşk ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme