Maya rakamlı soru iyiydi di mi? Şurda 2012'ye ne kaldı ki?
Selamlar ben de girdim ilk defa bugun . İlk girişim de iyi olmadı çünkü dedikleri gibi süre yetmedi . Özellikle Sözel çok zor geldi bana . 80 say dan 50 80 sözden 50 gelir büyük ihtimal . bu notlarla da giremem
valla benim evrensel olarak sozelden 15 yanlışım cıkar. yani işallah az gelir. cunku sozelin 2 mantık sorusu gurubunu yapamadım oda 7 soruya tekabul ediyo moralimi bozdu. sure olayınıda cozemedim nasıl yetiştiremiyorsunuz.
12 tane mantık sorusunu sona bıraktım. o sorular için toplamda 20 dk kalmıstı.5 tane cozdumama 7 tane cozemedim. yapamadım yani. geriye 4 dakka kalmıstı. bende kitapcıgı kontrol ettim. totalde 78 sayısal,73 ssozel yaptım.ama ne olur bilmem.
bide sayısal basit geldi ya. bi kac tane salladım ama . basitti yani:)
quote:
Orijinalden alıntı: fizisyen
valla benim evrensel olarak sozelden 15 yanlışım cıkar. yani işallah az gelir. cunku sozelin 2 mantık sorusu gurubunu yapamadım oda 7 soruya tekabul ediyo moralimi bozdu. sure olayınıda cozemedim nasıl yetiştiremiyorsunuz.
12 tane mantık sorusunu sona bıraktım. o sorular için toplamda 20 dk kalmıstı.5 tane cozdumama 7 tane cozemedim. yapamadım yani. geriye 4 dakka kalmıstı. bende kitapcıgı kontrol ettim. totalde 78 sayısal,73 ssozel yaptım.ama ne olur bilmem.
bide sayısal basit geldi ya. bi kac tane salladım ama . basitti yani:)
evrensel olarak düşünürsek ,herkes senin kadar harika deil süre yetiştrme konusunda ,çözememen normal
ovunmek için yazmadım yani yanlış anlasılma olmasın:) cok zordu o 7 soru ya. omrumu yedi o an valla:)) onudede bi kadın vardı:)) acmış milkanın tane cukulatalarından bi yandan yiyip bi yandanda paragraf sorularını cozuyodu:))
matematik iyiydi fulle yakın gelir sözel de de mantığı çözdüm digerleri ne olur bilmem herkes matematiği yapamıyor bende sözeli