Şimdi Ara

ALEV ALEV YANIYO® Meizu 16TH 8/128gb = 2399₺ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
2
Favori
55.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben samsung a50 ile arasında pek fark göremedim.Hatta batarya konusunda samsung 4000 iken bu telefonda 3010mah.Sar değeri de daha düşük.Başka üstün özellikleri de var ama bu bile yeterli bence tercih edilmemesi için.

En önemli özelliği de şimdi açıklıyorum.Samsung a50 cihazını güvenlik güncelleştirmeleri alan telefonlar arasına aldı.Yani anlatmak istediğim samsungun yazılım desteği iyi.Meizu da da durum böylemi bilmiyorum.

Ben baya bir araştırdım a50 almak istiyorum ama malesef bu yeni nesil telefonların ekranları duvar kadar.Sırf bu yüzden almak istemiyorum.5 inç olsun mis
  • Atesbaz A kullanıcısına yanıt
    A50 yerine m30s i şiddetle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atesbaz A kullanıcısına yanıt
    İşlemci nedir, neden atılır?

• Redmi note 8 pro mu?
    Samsung M40 mi?

• Hocam 32-bit dac bilgisini nerden aldınız? Bir de dac'ın markası nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Atesbaz

Ben samsung a50 ile arasında pek fark göremedim.Hatta batarya konusunda samsung 4000 iken bu telefonda 3010mah.Sar değeri de daha düşük.Başka üstün özellikleri de var ama bu bile yeterli bence tercih edilmemesi için.

En önemli özelliği de şimdi açıklıyorum.Samsung a50 cihazını güvenlik güncelleştirmeleri alan telefonlar arasına aldı.Yani anlatmak istediğim samsungun yazılım desteği iyi.Meizu da da durum böylemi bilmiyorum.

Ben baya bir araştırdım a50 almak istiyorum ama malesef bu yeni nesil telefonların ekranları duvar kadar.Sırf bu yüzden almak istemiyorum.5 inç olsun mis
    Samsung a40 küçük boyutta

• commandx C kullanıcısına yanıt
    hocam 5 sene sonra çok ünlü olduğun da bu haber yapılsın ozaman MEIZU nedir ya
  • 1 aydır telefon alamıyorum forumda devamlı takip ediyorum herşeye kafa yoruyorum note 8 vede en aktif olan konu bu elimizdeki telefonla idare etmek zorunda kalıyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütün marka,modellerde aynı yorumlar ... Yarısı kötü ,yarısı iyi
    Telefon kullanmayı bilende bilmeyende bu yorumları yapar ..gidin kendiniz bakın alın tabi bu ürünün satışı olmayınca ele kalıyiz

• kreat kullanıcısına yanıt
    The 16th btw uses the Cirrus Logic Cs35L41 amp in combination with the built-in Qualcomm DAC.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanberber53

1 aydır telefon alamıyorum forumda devamlı takip ediyorum herşeye kafa yoruyorum note 8 vede en aktif olan konu bu elimizdeki telefonla idare etmek zorunda kalıyoruz
    Meizu olayinda ben cok yanildim. Meizunun sadece islemcisi ve rami var gerisi Abdurrahim Albayrak in deyimiyle FAZİA. Ne parmak izi okuyucusu adam gibi çalışır ne yazilimi. Bakmayin burda ovduklerine zaten cihaz android guncellemesi almiyor enson arayuz guncellemesi ise nisanda. Guvenlik guncellemesi vs hic birsey almayan cihaz. Ekrani amoled diye burda yaygara yaptilar samsungun orta alt seviye cihazlarda kullandığı amoled, cam gorilla glas degil kasa kalitesi vasat. Yani bence bir samsung m30s vs bile daha.mantikli. Neden derseniz en azindan stabil çalışan bir yazilimi var. Bir cok uygulama uyumsuz bu meizunun arayüzüyle hele bu devirde vowifi yi volte si olmayan cihazmi kaldi alt seviye cihazlarda bile var.

• Kustumize K kullanıcısına yanıt
    +yazılım desteği zayıf

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Akıllı insan almadan önce gider araştırma yapar. Yorumlarına bakar. Ne aradığını, ne beklediğini, neye ihtiyacı olduğunu belirler, ona uygun ürün alır. Almadan önce gorilla glass olmadığını bilmiyor muydun? Yazılım desteğinin iyi olmadığını bilmiyor muydun? Aldıktan sonra gelip burada bunları dile getirmek daha büyük facia. Kasa kalitesi vasat demek tam bir anr niyetlilik. Bu telefonun kasasına dürüst olan kimse vasat demez. Tam tersi, öne çıktığı konulardan birisi.
  • 6 gb lik versiyonu hala 2200 olarak gözüküyor alsammı kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi börü06 -- 22 Şubat 2020; 4:41:22 >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Hüso var hüsoyu indir youtubedan istediğin videoları cep telefonuna indirebiliyorsun.

• Arkadaşlar 2000 TL'ye alınır mı bu cihaz, uzun kullanım yorumlarınız nelerdir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.