Şimdi Ara

Alex başbakanla görüşüyor. [Son dakika - NtvSpor] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başbakanın Alex'le veda mahiyetinde görüşmüş olması açıkçası beni hiç rahatsız etmedi.Beni asıl savaş tamtamlarının çaldığı şu günlerde başbakanın barack obama,abd gen.kur.başk.,cia başkanı veya natoyla yapacağı görüşmeler tedirgin eder.Alex'den hiç bir zarar gelmez ama diğer saydığım kişilerle yapılan görüşmelerin mahiyeti tüm ülkeyi bir felakete sürükleyebilir.
  • Ulan Erdoğan'la görüşmeyen mi var..Aziz Yıldırım bile devamlı görüşüyordu Alex'i yanına alıp..Adama Erdoğan bile hayran, birine bu kadar hayranlıkla baktığını görmedim Erdoğan'ın..Zaten sözleşmesi feshedilince de aramıştı Alex'i..Erdoğan'ın art niyeti var yok bilemem ama Alex FB'ye zarar vermek değil, Aziz'le Aykut'u kovduracak kamuoyu yaratarak FB'ye en fazla iyilik yapabilir..Ama işte 2 maçta dönenler çok olunca olmuyor bu ülkede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2012

Bu ülkede başka sorun yok gibi Alex'e vakit ayıran bir başbakan.Diyecek bir şey yok.

Çok doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Bu ülkede başka sorun yok gibi Alex'e vakit ayıran bir başbakan.Diyecek bir şey yok.

Aylarca Alex'le muhabbet etti ya haklısın tabi. 1 saat lan 1 saat, ülke batmaz 1 saatten. Obama orada burada şarkı falan söyleyince "Ooo ne cool adam", bizimkiler bir şey yapınca auww.

olur mu hocam laf giydirmek için fırsat buldular mı türüyolar hemen. Konuyu nereden nereye çekti. Çöp oldu konu.

Yokla Turkcunun mesalarına baktım adam bıldıgın herseye muhalefet zararsız yanı

• Alex başka adam bulamadın mı vedalaşacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

Şehit annelerini karşısına alıp konuşmuyor alexi almış konuşuyor ne adammış arkadaş barack obama falan cristiano ronaldoyla görüşüyormu bu ne ?

illa obamayla karşılaştıracak olursan git bak bush olsun obama olsun festivallerde dans ediyor başka bir ülkede yerel dansa katılabiliyorlar.

ayrıca başbakanımızla alexin yakınlığını biliyor herkes.ülkede ayrılacak olduğundan son bir kez görüşüyor olabilirler.
  • Ayak ayak üstüne atıp elinde telefonun Tayyip beyin yanında da tweet atmaya devam etmiş mi acaba??

Bu yoğun gündemde sanırım havadan sudan vedadan 1 saat 15 dakika konuşmamışlardır.
  • Yahu durum çok basit... Alex üzerinden prim yapılıyor işte! Ben de bugün Alex'le yemek yesem, donanımhaber.com'un en tanınmış üyesi olurum :) Popülerlik böyle birşey işte... Bizi etkilemese de 25 milyon FB'li içinden illa ki RTE'nin sempati puanına "artı puan" yazanlar vardır, sırf Alex'le görüştü diye... Sanıyor musunuz ki Tüm Türkiye'yi peşinden koşturmayan bir futbolcu olsaydı, RTE sadece hayran olduğu için görüşür müydü? Tabi ki hayır. Her adımda, daha popüler olunmaya çalışılıyor...

• erman toroğlu
  • Başbakan'ın bir futbolcuyla görüşmesi bence güzel bir olay. Hele bu taraftarı olduğu takımın ve Türkiye'nin sevdiği bir oyuncu olunca gayet doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadLy1907

quote:

Bu kafayla fazla yaşayamassın söyleyeyim

sen by kafayla yaşayamazsın Türkiye Cumhuriyeti olmasa GALATASARAY-FENERBAHÇE DE OLMAZ
    adamlara bak yemişim takımını futbolcunu ülke savaşa gircek suçsuz insanlar ölecek alex,in aykutun falan derdindesiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

quote:

sen by kafayla yaşayamazsın Türkiye Cumhuriyeti olmasa GALATASARAY-FENERBAHÇE DE OLMAZ
    adamlara bak yemişim takımını futbolcunu ülke savaşa gircek suçsuz insanlar ölecek alex,in aykutun falan derdindesiniz

Yaşar o rahat bırakın onu...
    4 Kişilik Aile'nin açlık sınırını 3,100 tl açıklayıp 980 tl maaş verenler yakışır ona.

• arkadaşlar saçmalamayın.sanki başbakan 12 saat ağırlıyor alexi.o zaman başbakan yemek falan da yemesin günde 1 öğün yesin.alexle görüşeceği en fazla şurda 1 saat , haydi 1.5 saat olsun.ne eksilir 1.5 saatte.saçmalamaktan başka bişey yaptıgınız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

arkadaşlar saçmalamayın.sanki başbakan 12 saat ağırlıyor alexi.o zaman başbakan yemek falan da yemesin günde 1 öğün yesin.alexle görüşeceği en fazla şurda 1 saat , haydi 1.5 saat olsun.ne eksilir 1.5 saatte.saçmalamaktan başka bişey yaptıgınız yok.

emekçiyi işçiyi dinlemiyor bir 5 dk bile ananı al git diyene kadar 5dk vatandaşı dinleseymiş o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

Naber kardeş

bundan 1 ay kadar önce saraçoğlunda 5 maç arka arkaya oynancak stad tarlaya döncek dediğimde bana demediğini bırakmamıştın şuan tarladan daha beter stad
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

Orijinalden alıntı: Téquila

Naber kardeş

bundan 1 ay kadar önce saraçoğlunda 5 maç arka arkaya oynancak stad tarlaya döncek dediğimde bana demediğini bırakmamıştın şuan tarladan daha beter stad

Haklısın ama tarla olmadı ben sogan fılan goremıyorum(sımdı gıdıp dıkersın oraya)

Isın sakası beledıyenın sucu ıslerını tam yapamamıslar sanırım stat gene su alıyor dereden bır mac ıcerısınde yorumcular demıstı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

quote:

Helal

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.