Şimdi Ara

Alex Geri Gelecek Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alex'in bacanağı Dr. Erdal, Alex'in Fenerbahçe'ye döneceğini iddia etti, oğlu Felipe'nin yıldız oyuncuyu nasıl ağlattığını anlattı..
    Alex Sinyal Vermiş ?

Ne kadar doğru bilemem ama bi girip bakmanız çok faydalı olur ...

• Kendisi de söyledi belki ileride ama şimdi değil diye. Aykut Kocaman ile Aziz Yıldırım varken döneceğine ben pek ihtimal vermiyorum.
  • ALEX KULUN KÖPEĞİN OLAYIM GEL ALEEXX (emre'de işe yaramıştı )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alex olsaydı şu an puanlar eşitti.
  • lefter de gelecek diyolla
  • Alex profesyonel adam sözleşmesi varken bırakıp gelmez. Aziz ve Aykut varken gelmesi ise çok güç. Gelmesinde zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nick/topic hamony.
  • Sene sonu TD olarak gelsin...
  • Brezilyadan bir arkadaşım aradı, %99 alex bitmiş. Hayırlı olsun Fenerbahçeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Sene sonu TD olarak gelsin...

36 yaşında TD olarak gelirse harcanır. Yok yere soğuruz adamdan. Bi 8-10 yıl sonra gelmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Alex olsaydı şu an puanlar eşitti.

Muhtemelen. Aykut da iyi TD olurdu Alex'in sırtından
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Alex olsaydı şu an puanlar eşitti.

Muhtemelen. Aykut da iyi TD olurdu Alex'in sırtından

En basitinden dün kullanilan 20'ye yakin korner (istatistiklere bakmadan söyluyorum) Alex olsa illa ki bir tanesi olacaktı.Sonra Penalti,sonra Emre'nin kullandigi frikik.Alex gel çok ihtiyacimiz var gel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• transfer polikasının yanlışlığından yöneticilerin vizyonsuzluğundan bahseden adamlar 35 yaşında ki adamdan medet umuyo. ironik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Sene sonu TD olarak gelsin...

36 yaşında TD olarak gelirse harcanır. Yok yere soğuruz adamdan. Bi 8-10 yıl sonra gelmeli

İyi, Sportif Direktör olarak gelsin.

ps:felaket bi' kinaye oldu bu

Bu laubalilik bi' yana, tabii ki belli bir tecrübe, saygı, TD otoritesi kazanması lazım kesinlikle hatta Brezilya tecrübesinden öte buralarda olması lazım ama Aykut Hoca'dan da soğumayanlar varken bu taraftarın Alex'i kolay kolay harcayacağını düşünmüyorum.

Ha, Aykut Hoca kupa kazandı, başarılı oldu diyebilirsin ama ben orada Aykut Hoca'nın taktiksel deha ile kazandırdığı maçlardan öte Alex de Souza imzası görüyorum.Aykut Hoca önemli bir kadro mühendisidir lakin maç alan, maç çeviren, takımın motivasyonunu veya taktiksel seviyesini üst düzeye çeken bir hoca değil maalesef...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.