Şimdi Ara

Alex'in Coritiba'daki Muhteşem İstatiği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • brezilyada futbolu mafyalar yönetir ve istatistikleri kontrol ederler.bu da aynen öyle bir şey.neymar,oscar,ganso gibi futbolcuları neden yıllardır brezilya basını şişiriyor sanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateistin Allahi

brezilyada futbolu mafyalar yönetir ve istatistikleri kontrol ederler.bu da aynen öyle bir şey.neymar,oscar,ganso gibi futbolcuları neden yıllardır brezilya basını şişiriyor sanıyorsunuz?

nickinden cocuk oldugun belli.. neymar oscar ganso gibi adamlar yeni nesilin yetenekli futbolculari.. sisirilmesi gayet normal
  • 24 maçta 23 gol evet ama bunların hepsi lig maçları değil haberin olsun.
  • quote:

brezilyada futbolu mafyalar yönetir ve istatistikleri kontrol ederler.bu da aynen öyle bir şey.neymar,oscar,ganso gibi futbolcuları neden yıllardır brezilya basını şişiriyor sanıyorsunuz?

evet katılıyorum. alex'i mafyalar şişiriyor istatistiklerini 36 sından sonra real madrid'e transfer olsun diye İnsanda biraz akıl mantık olsun yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

evet katılıyorum. alex'i mafyalar şişiriyor istatistiklerini 36 sından sonra real madrid'e transfer olsun diye İnsanda biraz akıl mantık olsun yahu.

alex konusunda olmayabilir ama diğer dediklerim doğru.araştırabilirsin.brezilyalı bir arkadaşım söylemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

nickinden cocuk oldugun belli.. neymar oscar ganso gibi adamlar yeni nesilin yetenekli futbolculari.. sisirilmesi gayet normal

23 yaşındayım.yaş tahminleri nicklerle ilgili olmuyor.bu nick provokasyon yapmak amacıyla almıştım da sonradan vazgeçtim

• Alex tartışılmaz adam King dağılın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.