offf cok guzel ya.52 bin gs linin yuzune tek tek bakmak isterdim o an.orda olmak isterdim .muthiş bir duygu.
quote:Orijinalden alıntı: cause_of_deathvay be.. Alıntıları Göster ulan gidecektik o deplasmana.kaçırdık içime oturdu yemin ederim
quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroyulan gidecektik o deplasmana.kaçırdık içime oturdu yemin ederim Alıntıları Göster Bende kahveyi yıkmıştım gol olunca
quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroy ulan gidecektik o deplasmana.kaçırdık içime oturdu yemin ederim Aziz Yıldırımın kart uyguluması yüzünden gidemedim Fenerbahçe kartın bilgisi sistemde bulunmuyormuş Ama Bursa maçı kaçmaz aga
quote:Orijinalden alıntı: John Dillinger quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroy ulan gidecektik o deplasmana.kaçırdık içime oturdu yemin ederim Aziz Yıldırımın kart uyguluması yüzünden gidemedim Fenerbahçe kartın bilgisi sistemde bulunmuyormuş Ama Bursa maçı kaçmaz aga O nedir sorması ayıptır?
quote:Orijinalden alıntı: SUAVI quote:Orijinalden alıntı: John Dillinger quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroy ulan gidecektik o deplasmana.kaçırdık içime oturdu yemin ederim Aziz Yıldırımın kart uyguluması yüzünden gidemedim Fenerbahçe kartın bilgisi sistemde bulunmuyormuş Ama Bursa maçı kaçmaz aga O nedir sorması ayıptır? Fenerbahçe taraftar kartı olan bilet alamadı bende kardeşimin kartını aldım onun seri numarasınıda sistem kabul etmedi
quote:Orijinalden alıntı: SUAVIquote:Orijinalden alıntı: John Dillinger quote:Orijinalden alıntı: St.Rendroy ulan gidecektik o deplasmana.kaçırdık içime oturdu yemin ederim Aziz Yıldırımın kart uyguluması yüzünden gidemedim Fenerbahçe kartın bilgisi sistemde bulunmuyormuş Ama Bursa maçı kaçmaz aga O nedir sorması ayıptır?Alıntıları Göster Mükemmelmiş gerçekten :)
quote:Orijinalden alıntı: UqurcanMükemmelmiş gerçekten :)Alıntıları Göster süper ya bizim salonu da ben yıkıyordum böyle
quote:Orijinalden alıntı: BeFeDsüper ya bizim salonu da ben yıkıyordum böyleAlıntıları Göster Tüylerim diken diken oldu ya...Hangi Fenerbahçe'li o anda orada olmayı istemezdi ki? Yaşayanların hayatları boyunca unutamayacakları bir an.
quote:Orijinalden alıntı: marshall_fbTüylerim diken diken oldu ya...Hangi Fenerbahçe'li o anda orada olmayı istemezdi ki? Yaşayanların hayatları boyunca unutamayacakları bir an.Alıntıları Göster Tekrar izledim tekrar tüylerim diken diken oldu adam ne çaktı beeeee
quote:Orijinalden alıntı: SaWYeR53Tekrar izledim tekrar tüylerim diken diken oldu adam ne çaktı beeeeeAlıntıları Göster vay be stad güzelmiş
quote:Orijinalden alıntı: Ciudad de Méxicovay be stad güzelmiş Alıntıları Göster Mükemmel birsey. Orada yasanan o sevinc , hayatın bütün zorluklarını kısa sürede olsa unutturan mükemmel bir duygu katar insana.
quote:Orijinalden alıntı: hfatih15Mükemmel birsey. Orada yasanan o sevinc , hayatın bütün zorluklarını kısa sürede olsa unutturan mükemmel bir duygu katar insana.Alıntıları Göster müthiş
quote:Orijinalden alıntı: hfatih15Mükemmel birsey. Orada yasanan o sevinc , hayatın bütün zorluklarını kısa sürede olsa unutturan mükemmel bir duygu katar insana.Alıntıları Göster "Gaptan hadi Gaptan" vardı birde böyle tribünden çekim Sivas maçında frikikden atmıştı Alex.
quote:Orijinalden alıntı: Alikevicius"Gaptan hadi Gaptan" vardı birde böyle tribünden çekim Sivas maçında frikikden atmıştı Alex.Alıntıları Göster Alexin işi o yaaa yer zaman mekan fark etmez adam atıyor
quote:Orijinalden alıntı: SaWYeR53Alexin işi o yaaa yer zaman mekan fark etmez adam atıyorAlıntıları Göster icim bir hos oldu tribunden bakinca Alexin golune
quote:Orijinalden alıntı: OnlyOffTopicicim bir hos oldu tribunden bakinca Alexin goluneAlıntıları Göster küçük maçların futbolcusu