Şimdi Ara

Alex Taşçı Nerenden Uydurdun Bu Penaltımı Şimdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada pozisyonu izledim bal gibi penaltı.
    İlk yarı galatasaray fenerbahçe maçında jannsenin gol attığı pozisyona faul diyenler buna nasıl penaltı diyorlar tam bir akıl tutulması.
    jannsenin pozisyonunda Jannsen topu aldı golünü attı. Bu pozisyonda denayer topa gitmek yerine rakibin önünü kesiyor adam düşmesine rağmen denayerin önüne geçiyor tekrar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam itti kaktı ayanı değdirdi falan boş verin. Denayer nereye hamle yapıyor ? Topa mı rakibe mi ?
  • Çok net penaltı, Denayer topla değil rakiple uğraşıyor pozisyonun başından sonuna kadar.
  • bize müstehak
    şu pozizyon bjk veya fb ye olsa ortalığı yıkarlardı
    bizim taraftarlar biz kötüydük, hakem bahane edilmemeli, fark yaratmak ve objektif gorüneyim ayağına penaltı var gibi vs vs gibi zırlavarsa daha çok gs ın canını yakarlar.
    en tepkisiz camia yöneticisinden taraftarına vur kafasına al lokmasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

bize müstehak
    şu pozizyon bjk veya fb ye olsa ortalığı yıkarlardı
    bizim taraftarlar biz kötüydük, hakem bahane edilmemeli, fark yaratmak ve objektif gorüneyim ayağına penaltı var gibi vs vs gibi zırlavarsa daha çok gs ın canını yakarlar.
    en tepkisiz camia yöneticisinden taraftarına vur kafasına al lokmasını.

Aynen dostum anlatmak istediğim tamda bu işte.Şu pozisyon fb yada bjk ye olsa kıyameti koparacak rakip taraftarlar burda toplanmış net penltıydı falan diye zırvalıyorlar.Bizim saf taraftarlarımızda Terim e yada oynayan futbolculara sallamak için pozisyon penaltıydı falan deyip bizim hocaya veya oyuncularımıza sallıyorlar.
  • Denayer'in itmesi penaltı, ayrıca golünüzden önce Eren faul yapmış, hakem onu nedense vermedi.
  • Bu tür itişmelerde taktir hakemindir bana göre. Vermeyebilirdi de. Biz ne çekişmeler görüyoruz bir şey yok. Yan hakem çok büyük risk aldı. Haksız olsaydı bayağı sıkıntıya girerdi. Vermese, kimse niye vermedin demez o biçim pozisyon..

Bunlar bahane olamaz. Terim bile iyi oynamadık diyor. Millet penaltıyı tartışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pozisyon %100 faul ama penalti degil disarda siz nasil izleyip yorumluyorsunuz ?

• PENALTI DEĞİL AYIP.

El kısmına hiç girmiyorum bile komik olmayın aşırı normal.

İkisininde eli birbirinde. Ki zaten hakemde denayerin bacaklarının arasında rakip oyuncunun ayağını görünce veriyor.

Şu kareye dikkat denayer önce adım atıyor yani vurma yok. Denayer'in topa baktığı da belli oluyor burada.

Alex Taşçı Nerenden Uydurdun Bu Penaltımı Şimdi

Sonra zaten adam Denayere dokunur dokunmaz kendini yere atıyor.
    Alex Taşçı Nerenden Uydurdun Bu Penaltımı Şimdi

Fırat bunu gördü zaten emin olamadı, çalmayacaktı, Ama alex yaktı.

Kötü oynadık galibiyeti haketmiyorduk hakem hatası bahane değil elbet. Görememiş de olabilir bir şey demiyorum. Saliselik bir olay.

Ancak şu pozisyonun 4-5 tekrarını izleyip hala penaltı diyenler
    Fanatizmin etkisinde bu kadar kalmayın. Her şeyi geçtim temas ceza sahası dışında

Bakalım yeni yönetimi izleyeceğiz. Bu gibi durumlarda ses çıkmazsa daha çok maç yakarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: power-fx

https://streamable.com/06uim

Ya Allah aşkına bu nasıl penaltı,adam sol ayağını Denayer in sağ ayağına bilerek takıyor.Bu pozisyona penaltı diyen adam zerre futboldan anlamıyordur.

19.saniyeyi iyi izleyin.

her iki oyuncuda sola döndüğü sıra sivaslı oyuncunun kolunu 3. sallaması faul değilde nedir ben orada omuz omuza mücadele görmedim sivaslı oyuncu dirseği atmış denayerde tepki vermiş sivaslının ilk 2 kol sallaması koşu sırasında olan normal vücut hareketi 3. defa olanda kolunu gererek dirsek atmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 5 Şubat 2018; 7:40:10 >

• Adamin yuz ifadesine bakin karardan sonra herseyi acikliyor zaten

• Eminim çoğu kişi futbolu takip etmeye yeni başlamamıştır; ama Aleks Taşçıoğlu denilen kişinin tam bir iyi(!) hakem olduğunu ve her maç bizi yaktığını bilmemenizi garipsedim. Bu hakeme düdük astırmazsak yazıklar olsun bize. Yukarıda bir arkadaş yazmış, aynı olay rakip takımlara olsa kıyameti koparırlardı diye; çok haklılar, aynı olay defalarca başımıza geldi. Gerek sinsice, olmayan ofsaytlar, gerek şapkadan penaltılar çıkardı bu adam hep bize. Unutan arkadşlar için GSSözlük'te şahsın başlığına da bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 5 Şubat 2018; 8:16:5 >
  • Penaltı pozisyonunda Denayer avantajını yitiriyor ve sağ dirseği ile Auremir'i iterek bozuyor dengesini kaybedince adamın sol ayağı yerden kesilip takılıp düşüyor. İtmeye başladığı yer ceza sahası dışı lakin Auremir'i savurduğu yer tam ceza sahası çizgisinin üzeri. Dolayısıyla pozisyon bal gibi penaltı.

Kural diyor ki;
    İtme ceza sahası dışında başlasa bile çizgi üzerinde itme olayı devam ediyorsa penaltı verilir.
    Kurala göre pozisyon penaltı
  • Denayer kesinlikle bu seviyenin oyuncusu değil, bizi çok yaktı ve artık kesilmesi gerekiyor. Geçileceğini farketip rakibi indirmesi gerekirken adamın kendini atmasını bekledi, tabi olay yeri ceza sahasına kadar ilerlemişti. O pozisyonda Pepe olsaydı mesela, Sivaslı oyuncu değil ceza sahası, çizgiyi bile göremezdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pantherus IV kullanıcısına yanıt
    pozisyon faul ama dışarıda.
  • Benim bile zoruma gitti bu saçma sapan penaltı. Başakşehiri şampiyon yapmaya yemin etmiş sanırım bazı güçler.

• Bence penaltı, itmeseymiş.
  • Ya su pozisyona penalti diyen lutfen baska bir spor daliyla ilgilensin . Bunu Denayer de yapsa Pepe de yapsa Skertel de yapsa penalti degil . Ayrica pozisyon ceza sahasi disinda .

• Penalti ama baska bir stoper o penaltiyi yaptirmazdi. Denayer yedi numarayi. Bazi penaltilar faulleri rakip alir tecrubedir.
  • Pozisyona tekrar baktım. Pozisyon frikik penaltı felan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 5 Şubat 2018; 13:3:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.