Şimdi Ara

ALExANder da 80 lvl FuLLStrNuker silk karşılığı SATIlIKTR.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • emre ben sana dıom qel full farm 80 Lv Str Charı verim.
  • melancholy o charı sen mi aldın yoksa full un yerine mi satışa sondun yoksa bu işini içinde bi iş mi var?

Bu üçünü istiyom.
  • kumlanetle takas yaptılar fullstrnuker i ada bak hem fullstr hem nuker hemde charr hybird
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

kumlanetle takas yaptılar fullstrnuker i ada bak hem fullstr hem nuker hemde charr hybird

Sanane.
  • Sen iLk Once Kendıne bi 80 Lv char Yap Sonra Karşımda Öt tamam mı. Sımdı Kapayıp Ceneni Otur Aşagı
  • quote:

Orjinalden alıntı: memolixxL

emre ben mehmet gel benim xXEKOBLADEXx le takas edelim üstünede silk werebilirim msndeyim teklifimi düsün cewabını bekliorum benim charın fotoları bi kac konu altta war takas icin yazmıstım bakabilirsin bide üstünede para verebilirim unutma

mehmet serverı degstrcem ondan satıom
  • quote:

Orjinalden alıntı: leopar77

Sen iLk Once Kendıne bi 80 Lv char Yap Sonra Karşımda Öt tamam mı. Sımdı Kapayıp Ceneni Otur Aşagı

sanabişi mi dedik boş konuşup topiğin tandını kaçırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

quote:

Orjinalden alıntı: leopar77

Sen iLk Once Kendıne bi 80 Lv char Yap Sonra Karşımda Öt tamam mı. Sımdı Kapayıp Ceneni Otur Aşagı

sanabişi mi dedik boş konuşup topiğin tandını kaçırma

Sende Benim Yaptıgım Yapılandırdıgım chara Laf Atma Yok Nicke bak Yok Hybirdmüş Dedigim gibi iLk Once Sen Kendın 80 Lv Char Yap SOnra Öt Karsımda !
  • up hadi arklar 1200 silk karsılıgı veya 200ytl pesin msn crazyman_emre_@hotmail.com
  • Gerekli uyarıların dikkate alınmaması sebebiyle konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.