Şimdi Ara

/!\_Alexander Fun Club_/!\ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
0
Favori
16.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koy iste bir tane ama Tr falan olmasın benceilk goruste Turk oldugun anlasılmasın(BENCE)

Alexander full girsem 52 olurum ama..

gunde 3 level atladıgımda oldu mesela 46 dan 49 a 24 saat icinde atladım
  • arkadaşlar uzun bi süre yokum haberiniz olsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: can9559_95

arkadaşlar uzun bi süre yokum haberiniz olsn

noldu bisi mi oldu kotu bisi??
  • up ya konuya takılan yok!!!!

53 oldum bu arada farm yapıyorum cleric acıyorum bardı kapatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHumerus -- 3 Şubat 2008; 23:37:13 >
  • arkadaşlar CLaW_MaD adlı guildimize seviyeli union aramaktayız guildimiz 4 lvl olup seviyeli insanlar barındırmaktadır. iletişim için IEaTYouI ve ya werebly_tr a pm atabilirsiniz herkeze iyi oyunlar...
  • artist bizim guilde gelsene 5lwl tusunami
  • arkadaşlar guild kurdum yardımlarınızı bekliyorum guildimin linki

BURADAN!
  • evet sonunda 8 gapla 80 lvl olmayı başardım :) darısı sizin başınıza

http://img129.imageshack.us/img129/7272/demonnj8.jpg
  • oyunu oynıyamıcam artık pztesi internet gidio oks yide kazanmassam bi daha pc yi göremem
  • güncel!
  • DemonOfHell seni suclamak igib olmasın ama MaN_HuNT adlı arkadasımızın charı soyulmus bunu yapanda SaintsOfTurk guilddinden ayni unionda oldugmuz guildten demonofhell yapmıs eger bu dogruysa lutfen bir kez daha mantıklı dusun ve hatanı anla bu olayı belki sen yapmadın ama MaN_HuNT sana kardesi gibi guvenip id ve pw sini vermis sende soymussun yalısta olabilir ama eger sen yaptıysan lutfen ama lutfen hatanı anla bu oyunda boyle olayların yasanmasını istemiyoruz.Zaten diger guildlerin istegiyle union bozuldu ve artık RMS_TR ile galiba NightHawkın uniona gectik.Bu olayı sen yaptıysan birkez daha MANTIKLI DUSUN DERIM BEN o adam sana kardewsi gibi guvendi ama sen o guveni tersine cevirdin ve kullandın.BizKezDahaDusun...
  • ewt arkadaslar kendime program yaptım günde 1 saat sro oynuom artık 9 lvl bladeciyim:D nick FinaL_imPacT (nick çalıntıdır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

DemonOfHell seni suclamak igib olmasın ama MaN_HuNT adlı arkadasımızın charı soyulmus bunu yapanda SaintsOfTurk guilddinden ayni unionda oldugmuz guildten demonofhell yapmıs eger bu dogruysa lutfen bir kez daha mantıklı dusun ve hatanı anla bu olayı belki sen yapmadın ama MaN_HuNT sana kardesi gibi guvenip id ve pw sini vermis sende soymussun yalısta olabilir ama eger sen yaptıysan lutfen ama lutfen hatanı anla bu oyunda boyle olayların yasanmasını istemiyoruz.Zaten diger guildlerin istegiyle union bozuldu ve artık RMS_TR ile galiba NightHawkın uniona gectik.Bu olayı sen yaptıysan birkez daha MANTIKLI DUSUN DERIM BEN o adam sana kardewsi gibi guvendi ama sen o guveni tersine cevirdin ve kullandın.BizKezDahaDusun...

rms tr deki stealth ın bana 5m borcu var her gördüünde hatırlat

sen aldırırsan parayı %10 veririm

• quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

evet sonunda 8 gapla 80 lvl olmayı başardım :) darısı sizin başınıza

http://img129.imageshack.us/img129/7272/demonnj8.jpg

inşallah bizde görürüz o günleri ama daha çook war bu arada hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

DemonOfHell seni suclamak igib olmasın ama MaN_HuNT adlı arkadasımızın charı soyulmus bunu yapanda SaintsOfTurk guilddinden ayni unionda oldugmuz guildten demonofhell yapmıs eger bu dogruysa lutfen bir kez daha mantıklı dusun ve hatanı anla bu olayı belki sen yapmadın ama MaN_HuNT sana kardesi gibi guvenip id ve pw sini vermis sende soymussun yalısta olabilir ama eger sen yaptıysan lutfen ama lutfen hatanı anla bu oyunda boyle olayların yasanmasını istemiyoruz.Zaten diger guildlerin istegiyle union bozuldu ve artık RMS_TR ile galiba NightHawkın uniona gectik.Bu olayı sen yaptıysan birkez daha MANTIKLI DUSUN DERIM BEN o adam sana kardewsi gibi guvendi ama sen o guveni tersine cevirdin ve kullandın.BizKezDahaDusun...

charı 2 kişi oynuyoruz ben charı 54 lvlden beri kasan kişiyim sadece ve sadece exp yapmayı biliyorum pvp ve tradeden bile fazla anlamam. olaya gelince man_hunt'un muhattap olduğu kişi ben ( ati ) değilim diğer arkadaşla yakınlığı vardır. ne yaptıysa ortağım yapmıştır ben kimseye muhtaç değilim. hack olayıyla alakam bile yok. dun kasa charlarına baktım ve man_huntun spearını geri verdim konustuk hallettik aramızda bir problem yok.

charın adını kimse lekelemeye kalkmasın bu charla çok uzun bir geçmişe sahibim dun birine daha dedim yine diyorum herkes taxi yaparken ben milleti bedavaya kastım üstüne tum partye para veriyorum pot parası için gelen bir sürü insan var bir dünya ihtiyaç karşılıyorum.

DEMONOFHEII için sakın yanlış düşüncelere kapılmayın bunca yaptıgım emek sadece hiç olur ( ATİ )

• Ben iki ortak oldugunu bilmiyordum ozur dilerim...Her neyse bu konuda burda kapandı.Sagol acıkladıgın icin.
  • 55 oldum:)

Up bu arada
  • REPLY!

arkadaşlar guild kurdum yardımlarınızı bekliyorum guildimin linki

BURADAN!
  • up kimse takılmıo artık
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.