Şimdi Ara

/!\_Alexander Fun Club_/!\ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
0
Favori
16.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yemin ediyorum troy alexanderdan daha boştur bu ne ya
  • ARkadaşlar çağumuz euyuz sanırım.AKlıma şöyle bi fikir geldi.Kasma grubu oluşturalım.Mesala birimiz cleric birimiz warrior birimiz wizard böylece yüksek lvl moblarda rahat kasar fazla exp alır daha rahat kasarız.

can9559_95

Şu listeyi başa eklersen güzel olur.

Warrior:
    Rogue:ToniQue(Bard)
    Wizard:xXWIZARDXx
    Warlock:ZCmRe

Sanırım barda gerek yok.Ben yan skill olarak bardı açıyorum zaten.
  • bende warrior academyde 1 boş yer var ama sadece 1 kerwan işi noldu yaw bi haber yokmu
  • online olamıcam bi süre beni affedin
  • ok
  • bende bir süre online olamıycam
  • djbenim oyunda nickin ne warriorun?
  • ya biride troy fun kılap açsın inanın bana bunun 2-3 misli üyesi olcak çünkü en çok Türkün oldugu server Troy ama kulübü yok işe bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: zulh92

ya biride troy fun kılap açsın inanın bana bunun 2-3 misli üyesi olcak çünkü en çok Türkün oldugu server Troy ama kulübü yok işe bak

aç sende napalım

@CrimeIce djbenimin oyun nick _62_ olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHumerus -- 3 Kasım 2007; 9:24:01 >
  • quote:

ya biride troy fun kılap açsın inanın bana bunun 2-3 misli üyesi olcak çünkü en çok Türkün oldugu server Troy ama kulübü yok işe bak

açıldı tam club olmasa da tanışma yeri açıldı açılmadı demenize gerek yok ve 2-3 misli üyeside olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

quote:

aç sende napalım

YOk warrioru diyom.Tabi warriorsa bilmem.Ayrıca can sadece eular.çinler zaten solo kasabiliyo.Listede sadece warrior rogue wizard warlock ve cleric kalsın.

• biri bana silkroadın linkini verebilirmi?flashget le falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyHumerus -- 3 Kasım 2007; 11:42:37 >
  • Msnden atim diycem hem uzun sürer hemde hangi dosyayı atcağımı bilmiyom.Yada msn ver atim hepsini.
  • bir yerden buldumda vistada oynanabiliyomu silkroad
  • Arkadaş vistada oynuyo açamazsan forumda bir çok vista kullanıcısı var.Onlardan ayarları alıp yaparsın.
  • up aradabi pc açıom daha simdş sro dan çıktım yeni char açtım Scary_Glavie 14 lvl daha up
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrimeIce

quote:

Orjinalden alıntı: artistgs

quote:

aç sende napalım

YOk warrioru diyom.Tabi warriorsa bilmem.Ayrıca can sadece eular.çinler zaten solo kasabiliyo.Listede sadece warrior rogue wizard warlock ve cleric kalsın.

anlamadım olay ne bu arada nickim _64_

@artistgs

evet oynanıyor vistada

• upss herkez lwllını yazsın onuda geçelim
  • 36

yükledim silkroadı this client can be used after the european update yazıyo
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.