Şimdi Ara

Alexander: Lv.90 Glavier [Yenilendi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fbli69

Güzel char kıyafetleride dizdiğin zaman 500'e fln rahat satarsın..

Bakalım araştıyoruz işte şuan 85 lvl hand eklendi chara. Sıra foot ve talişmanda...
  • up!

can sat şu charı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

up!

can sat şu charı

Sağol Burak. Oda yeni sahibini bekliyor...
  • Konu yenilendi!!!

• yanlış anlama beni ama bu charın en fazla 250 ytl ederi var..

o 250 ytl yi de "ben " skillerine ve dress mress onlara veririm.item denen bişey yok neredeyse..alcmy hiç yok..etmez 400 ytl kulak ver sesime..
    bizde char kasıyoruz bizde farm yapıyoruz..hiç mi elixir düşmedi hiç mi,blue item düşmedi ?..çk ilginç

kolay gele
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

yanlış anlama beni ama bu charın en fazla 250 ytl ederi var..

o 250 ytl yi de "ben " skillerine ve dress mress onlara veririm.item denen bişey yok neredeyse..alcmy hiç yok..etmez 400 ytl kulak ver sesime..
    bizde char kasıyoruz bizde farm yapıyoruz..hiç mi elixir düşmedi hiç mi,blue item düşmedi ?..çk ilginç

kolay gele

250 ytl bulursan haber ver ben alayım.
    Millet soyunuk charı 400 satıyor daha neyin konuşmasını yapıyoruz.
    Genede yarumun için teşekkürler
  • quote:

kolay gele

ne yaptın ya sen 250 ytl 90 level charmı olur.Emege saygı kendı charını 90 yapıp 250den satarsın sen
  • quote:

ne yaptın ya sen 250 ytl 90 level charmı olur.Emege saygı kendı charını 90 yapıp 250den satarsın sen

Beni anlayan biri çıktı. 300 ytl benim silk param + oyunun cabası.
    Bunları göz önünde bulunduralım lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi "TriaTor" -- 27 Temmuz 2008; 18:58:38 >
  • quote:

kolay gele

Adama bak şaşırmiş kendini Kardeş galiba çok kastın 90 lvl charda 250 YTL sattın.. Görmüyon galiba forumda 250 YTL Kaç lvl char satıyorLar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Schubber

quote:

kolay gele

Adama bak şaşırmiş kendini Kardeş galiba çok kastın 90 lvl charda 250 YTL sattın.. Görmüyon galiba forumda 250 YTL Kaç lvl char satıyorLar.

sözlerine dikkat et. evet çok kastım ama kaça sattığım yada satacağım seni alakadar etmez..ben sadece konu sahibinin charına yorum yaptım..unutmaki topikler bi konuyu batırmak yada çıkarmak için değildir paylaşımdır.bende yorumumu paylaştım,hepsi bu..ve inaniyorum ki 250 ytl ye de char bulurum..hemde 90 lvl

• quote:

sözlerine dikkat et. evet çok kastım ama kaça sattığım yada satacağım seni alakadar etmez..ben sadece konu sahibinin charına yorum yaptım..unutmaki topikler bi konuyu batırmak yada çıkarmak için değildir paylaşımdır.bende yorumumu paylaştım,hepsi bu..ve inaniyorum ki 250 ytl ye de char bulurum..hemde 90 lvl

Doğru bulursun. Ama bölesini bulamazsın.
    Kolay gelsin.
  • UP
  • 81 lwl nuker le takas üstüne ne alırsın nikim theef tanırsın belki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

81 lwl nuker le takas üstüne ne alırsın nikim theef tanırsın belki?

Takas kesinlikle düşünümyorum.
  • up
  • up
  • Hayırlı satıslar canalp ben fatih
  • quote:

Orjinalden alıntı: d.L.L

Hayırlı satıslar canalp ben fatih

Sağol fatih kardeşim.
  • kardeş charın daha fazlası eder hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.