Bildirim
ALEXANDER LVLLER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gerçekten alexandremi -
:D tabi ayrıca talep gelirse sadece yuksek lvlli turklerden olusan bir guild kurmak istiyorum 38+ yada 42 sınır olabilir .serverın en iyi guildi olmak amac oyuncu lazım bunun ıcın tabı -
anladım bende açtım 30 lvlde kaldı ama sora bıraktım oyunu yoksa seni bile geçerdim :P -
bende alexanderdayım fkt daha 20 lvlim zamanım yok oynamaya fazla. -
An itibariyle lvl 44. -
aga alexnadarde ne arada 53 yaptın tıcketmı botmu -
Ticket+Maymun+Bot = 52 LVL Char
Yoksa İmkansızzzzzz....... -
bot tabiki ne olabilir -
ticket+botu anladım ama maymunun paradan başka ne getirisi var??? -
chat kısmını kapattına göre kesin bot notice yazılarını kapatmış muhahahaha -
quote:
Orjinalden alıntı: _Ritter_
ticket+botu anladım ama maymunun paradan başka ne getirisi var???
şöyle bir getirisi var kasarken yere düşen itemleri toplamakla uğraşmıyorsun.bu da senin neredeyse 2-3 kat hızlı kasmanı sağlar.
ticket kullanırken hiçbir saniyesini ziyan etmemek istiyorsan itemleri toplayacak bi hayvan mutlaka almalısın. -
quote:
Ticket+Maymun+Bot = 52 LVL Char
Yoksa İmkansızzzzzz.......
imposible is nothing KARDEŞ ... -
ben daha 21'im ama hızlı kasıom 12 saatte 21 oldm -
TABİKİ BOT AMA KONUYU SAPTIRMAYALIM.ARK KAÇ LVL OLADUĞUMUZ MRK EDİO YANİ KENDİNE RAKİP ARIYO -
BEYLER ADAM HEM BOT VAR HEM PET TAVŞAN + KESİNLİKLE BOT VAR E BENDE OLURUM TİCKETLİ BOT ŞAŞIRMIŞ BU ARKADAŞ KAÇ PARA HARCADIN KARDEŞ O CARA -
Şaşırdıgım falan yok :D 130 silk tc 88 silkte pet harcadım ne kdar harcıcam baska .
millet ne ile ugrasıyor siz neyle ugrasıyoruz hala botmus cartmıs curtmus onumu tartısıyorsunuz
bakım geldi servera 55 olamadık
http://img338.imageshack.us/img338/8695/sroresimqu4.jpg
-
quote:
Orjinalden alıntı: tech_point
Şaşırdıgım falan yok :D 130 silk tc 88 silkte pet harcadım ne kdar harcıcam baska .
millet ne ile ugrasıyor siz neyle ugrasıyoruz hala botmus cartmıs curtmus onumu tartısıyorsunuz
bakım geldi servera 55 olamadık
http://img338.imageshack.us/img338/8695/sroresimqu4.jpg
neden botmus cartmıs dıyorsun kullandıgını acıkca sole ne farkeder
bende kullanıyorum aynı serverdeyım senınle ve senın gıbı dusunuyorum
oyunda gece sana pm atarım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X