Tanıdıklarımdan banlananlar var diyen arkadaşlara soruyorum; banlananlar bedava mı paralı bot mu kullanıyolardı? Düzenli yada düzensiz olarak silk alıyorlarmıydı? Silk alan banlanmaz diye sürekli dolanan bir düşünce varda merakımdan soruyorum?!
Walla bende merak ettim şimdi,bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgi vermesini rica ediyorum.
Kim neden banlanmış.Bedava bot mu ? yoksa bedava veya paralı farketetmeden tüm botterler mi?
hepsi banlanmış. bzm uniondakiler paralı kullanıyodu hepsini temizlemişler. gerçi bzm master da kullanıyodu ama onu banlamamışlar.
kimi gorurse banlar herkes i banlamaz silk alsanda almasanda banlıolar 1ci goruste banlamıolar 2cisinde uyarı 3cusnde ban
Ya garip olan durum şu,
Listeye baktığın zaman yüzlerce account var,hepside büyük ihtimalle 7/24 kasan charlar,buna rağmen serverler hala full çekiyor.Bu konuda Botmax'ın bu işeri samimi bir şekilde yaptığına dair ciddi şüphlerim var.Okadar botla char kastım - sattım,hatta offical forumda şikayet bile yedim hiçbirşey olmadı.
Bu işin içinde bir iş var...
quote:
Orjinalden alıntı: fenasi44
Ya garip olan durum şu,
Listeye baktığın zaman yüzlerce account var,hepside büyük ihtimalle 7/24 kasan charlar,buna rağmen serverler hala full çekiyor.Bu konuda Botmax'ın bu işeri samimi bir şekilde yaptığına dair ciddi şüphlerim var.Okadar botla char kastım - sattım,hatta offical forumda şikayet bile yedim hiçbirşey olmadı.
Bu işin içinde bir iş var...
banlandıktan sonra yeniden acc almışlardır. ona bakılırsa alexanderda bisürü adam var botter. hepsinin elinde sosun silah. ama 1 tanesi bile banlanmamış.
quote:
Orjinalden alıntı: fenasi44
quote:
Orjinalden alıntı: manbehindyou
Tanıdıklarımdan banlananlar var diyen arkadaşlara soruyorum; banlananlar bedava mı paralı bot mu kullanıyolardı? Düzenli yada düzensiz olarak silk alıyorlarmıydı? Silk alan banlanmaz diye sürekli dolanan bir düşünce varda merakımdan soruyorum?!
Walla bende merak ettim şimdi,bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgi vermesini rica ediyorum.
Kim neden banlanmış.Bedava bot mu ? yoksa bedava veya paralı farketetmeden tüm botterler mi?
persiada bir beleş bot denemesi yapmıştım, ilk botla o zamanlar tanıştım, sonra 30 lv kadar beleş kastım ve hiç silk almadım , 3-4 haftadır hiç girmiyorum o charla , sonra bir baktım ban listesinde ben bu işe bir anlam veremedim çünkü hiç GM görmedin ve en son girdiğimde 2-3 parça kıymetli eşya wardı onları alıp gerçek charıma aktarmıştım yukarda bahsettiğim char deneme charıydı sonra beleş bot aklıma pek yatmadı , gerçek charıma beleş koymadın paralı bot ve baya silk aldım 1 aylık ticet, tavşan , gold pre filan kulandım ve sonuçta banlanma olmadı benim burdan çıkardığım ders bu adamlar bizi an ve an izliyolar siz ne zaman beleş kulandınız ne zaman paralı hemen farkına varıyolar sonra silk aldımı almadımı diye araştırıp öyle banlıyolar. bu oyunda iyi bir yere gelmek istiyorsanız parayı ortaya koyacaksınız , malesef bu bir gerçek beleş meleş olcak iş değil bunlar sonra emeğinize yazık olur benden demesi
quote:
Orjinalden alıntı: _*FearLess*_
arada bende varım
oncelikle geçmiş olsun ayriyeten ben bu gm lerin taa lıyım bu ne arkadas madem bot istemiyon bunu engeleyemezmisin (bunlar izin veriyo sonra banlıyo ) içindekileri alıp satmadıkları ne malum real parayla (çok kızgınım saçmalıyo olabilirim kusra bakmayın )
medusa_ bizim guilddendi tabi alexanderdeki 66 lvldi..
Yuh bana bak
hort,konuyu kitlesinler bune artık
nezaman sıra apolloya gelcek acaba
Yetkili kişiler konuyu kilitlerlerse iyi olur bayağı eski bir konu,zaten bu ban listeleri eskide kaldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme