Şimdi Ara

Alexander serverında 80 lvl blader NeGaTiVe satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Oyunu bırakacagım ıcın oyunla ılıglı herseyı elımden cıkarmak ıstıyorum bu yuzden charı alıcak arkadaslara bazı hedıyelerım olucak...Char baslıktada yazdıgı gıbı 80 lvl blader .... 69 lvl e kadar gap 4 geldı 69 dan 80 e kadar gap 0 su an gap 7 yanı char farmda Ustunde cadı kıyafetıde mevcut ....Hemen alıcak arkadas ıcın ıcınde su an acık bulunan premıum ve tavsan mevcut....Charın hedıyelerıne gelıcek olursak

1. 34 lvl Cleric+wizard charı lvl ı ve amacından cok ıcındekıler onemlı olan...

Charın ıcınde her lvl elementtten yukluce var tabı onemlı olanlardan (wınd2 earth6 wind4) az bulunmakta ama genel olrk yukluce element var aynı zamanda bı dolu tablet mevcut char stall charımdı...

2. 5 lvl Guild TuRKiSHKeBaB Icınde 30 un ustunde sos mevcut sosları genelde oyuna yenı baslayan arkadaslarıma yardım amaclı topladım o yuzden en son 5 Degreeler mevcut... Ayrıca ıcınde 6 ve 7 Degree lucky stone lar var ve elementler tabıkı....

3.Su an charı kasıyorum B0Tla ancak bı arkadasımız derkı ben hemen alıcam o botuda hedıye edıcem su an 90+ kntru mevcut alacak arkadasa sımdıden hayırlı olsun...

4.Arkadaslar charın resımlerını buraya update etmıycem Charla cıddı anlamda ılgılenen arkadaslar eastanbul.34@hotmail.com adresını eklesınler...charın resımlerının ve acıklamasının bulundugu klasoru yollıycam

5.Char için 400 ytl dusunuyorum...Blader charın zor kasıldıgını dusunerekten....

BiRde unutmadan Once chara bakmam gerek .. sana nasıl guvencem gıbı klasık seylere gırmeyın gırıceksenız muhattap olmayın almaya karar verdıgınızde parayı hesabımda gormeden sıfrenın bı harfını bıle soylemem....Guvenmıycek arkadaslar ılgılenmesınler Herkeze İyi forumlar iyki varsın Donanim Haber

[img=http://img232.imageshack.us/img232/6638/sro2008020216365504bf2.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varosh -- 2 Şubat 2008; 16:41:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Varosh

Arkadaslar Oyunu bırakacagım ıcın oyunla ılıglı herseyı elımden cıkarmak ıstıyorum bu yuzden charı alıcak arkadaslara bazı hedıyelerım olucak...Char baslıktada yazdıgı gıbı 80 lvl blader .... 69 lvl e kadar gap 4 geldı 69 dan 80 e kadar gap 0 su an gap 7 yanı char farmda Ustunde cadı kıyafetıde mevcut ....Hemen alıcak arkadas ıcın ıcınde su an acık bulunan premıum ve tavsan mevcut....Charın hedıyelerıne gelıcek olursak

1. 34 lvl Cleric+wizard charı lvl ı ve amacından cok ıcındekıler onemlı olan...

Charın ıcınde her lvl elementtten yukluce var tabı onemlı olanlardan (wınd2 earth6 wind4) az bulunmakta ama genel olrk yukluce element var aynı zamanda bı dolu tablet mevcut char stall charımdı...

2. 5 lvl Guild TuRKiSHKeBaB Icınde 30 un ustunde sos mevcut sosları genelde oyuna yenı baslayan arkadaslarıma yardım amaclı topladım o yuzden en son 5 Degreeler mevcut... Ayrıca ıcınde 6 ve 7 Degree lucky stone lar var ve elementler tabıkı....

3.Su an charı kasıyorum B0Tla ancak bı arkadasımız derkı ben hemen alıcam o botuda hedıye edıcem su an 90+ kntru mevcut alacak arkadasa sımdıden hayırlı olsun...

4.Arkadaslar charın resımlerını buraya update etmıycem Charla cıddı anlamda ılgılenen arkadaslar eastanbul.34@hotmail.com adresını eklesınler...charın resımlerının ve acıklamasının bulundugu klasoru yollıycam

5.Char için 400 ytl dusunuyorum...Blader charın zor kasıldıgını dusunerekten....

BiRde unutmadan Once chara bakmam gerek .. sana nasıl guvencem gıbı klasık seylere gırmeyın gırıceksenız muhattap olmayın almaya karar verdıgınızde parayı hesabımda gormeden sıfrenın bı harfını bıle soylemem....Guvenmıycek arkadaslar ılgılenmesınler Herkeze İyi forumlar iyki varsın Donanim Haber

resimleri koyman lazım yoksa kilitlenir konun

• 1 tane koymam yeterli olurmu ?
  • Kurallara bak orada ne isteniyor yazıyor.
  • kardeş ben talibim charına blader arıyorum ne zamandır zaten beni tanırsın alexde charımı sattım _DoNJuAN_ tümer yani tanırsın kesin msn ekledim görüşelim tamam mı kardeşim...
  • hergün aynı seyler ya resim koyun arkadasım tek resimde deil skiller c tusu itemler vs vs
  • Arkadaslar bu resım konusunda verdıgım rahatsızlıktan dolayı ozur dılerım ...
  • vay be demek sende satılığa cıkardın charını =( bende farmı tamamladıktan sonra bi ayar vericem artık hayırlı satışlar up up
  • 400 pek iyi degil full farm full set charlar 450-500 senın char eski server.350 civarı iyi ama hayırlı satıslar...
  • Hocam Yanındakilerin 50 ytl lik degerı yokmu yani :) siz onume trink para koyun bi guzellik yaparız :)
  • Tümer hocam görüşemiycez böyle giderse...Bu gece burdayım inş görüşürüz
  • 400ytl çok bnce hyr.lı satışlar up
  • evet herkez 400 e çok dio tmm 350 ye vercem...
  • up!
  • 350 eder up !
  • Char satıldı arkadaslar sanırım konu sılınebılır ıstenırse yınede yuksek teklıfı olan arkadaslar pm me ^^ hadı herkeze iyi forumlar donanim haber e tşk ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.