Şimdi Ara

Alexandrie (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ödeme ekranında sayfayı yenileyin, kredi kartı kısmını görür görmez tıklayın. bu şekilde şuan sipariş verebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_mulo -- 29 Nisan 2014; 23:51:19 >
  • ben aldım şimdi, sayfayı yenile deyip o anda tutarlar gözükünce hemen durdura basın:)
  • numeruscl N kullanıcısına yanıt
    kredi kartına zor da olsa tıkladım ve alıyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phatron_23 -- 29 Nisan 2014; 23:57:20 >
  • indirim kodu olarak verdiğiniz MG3015 kodu çalışmıyor varmı böyle uygulayabileceğimiz indirim kodu arkadaşlar ?
  • neo karta da 15 tl vereydi, siparişi düşünürdüm o zaman.
  • düzeldi bu arada. saat 12 yi geçmesine rağmen indirim çaşlışıyor
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    indirim çalışıyor ancak hala site sıkıntılı.
  • Ben almaktan vazgeçtim.Hesap yaptım fiyatlar cip parayla piyasayla aynı fiyata geliyor.Sıcaklığı pek yok.
  • Beyler gözünüzü seveyim şu forumdan güvenilir birini bulun onlara sipariş verin öyle alın şunları. Hayatımda ilk kez bir site karalıyorum belki ama hakediyorlar. Şu aşağıdaki incirin kilosunu 10 liradan 2 hafta önce arkadaşımın annesine alıp götürdüm. Yukarıdaki met helvası 5 TL. Kabak tatlısı eminim daha ucuza vardır.

Alexandrie
  • Sabah 07:00 a kadar uzatmışlar. (yoğun ilgi diyorlar..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

El yapımı nar ekşisi Antalya'da litresi 10 tl.burada en ucuz 30 lira

Hocam bu da "el" yapimidir belki?

Yurtdisindan ithal olabilir o fiyat olduğuna gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 30 Nisan 2014; 1:12:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terleyen cumhurbaşkanı oğlu istiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

indirimle 18 tl + 6.45 tl kargo. Sıcak mı değilmi çözemedim

http://www.memlekettengelsin.com/kestat-kavanoz-kestane-sekeri-1-kg

Yuh arkadaş, dakikasında 33,71 tl yapmışlar. Almayın, iyi sinyal vermiyor site.. Göz göre göre, canınızı yakacağız diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: erakan

quote:

Yuh arkadaş, dakikasında 33,71 tl yapmışlar. Almayın, iyi sinyal vermiyor site.. Göz göre göre, canınızı yakacağız diyorlar

Kardeş 30 TL ye 15 TLindirim muhabbeti var ya ondan dolayı arkadaş 18 demiş yani fiyatı yine 18 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

quote:

Kardeş 30 TL ye 15 TLindirim muhabbeti var ya ondan dolayı arkadaş 18 demiş yani fiyatı yine 18 TL

Hmm, o zaman benim sepette indirim düşmüyor

• Gerçek fiyatı 17 lira olan ürünün kilosunun sitedeki fiyatı 27 lira. Yarım kilosu 17 lira. Hesabını siz yapın. %50 indirim yapsalar fiyatlar normal oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

quote:

Hmm, o zaman benim sepette indirim düşmüyor

MG3015 Bu kodu girmen derekiyor.

• Değerli Donanımhaber Takipçileri,

Sistemimizde aşırı yüklenmeden kaynaklanan teknik bir problem çıktığından bazı misafirlerimizin ödeme ekranlarında sıkıntı yaşadığını tespit ettik. Konu ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Sizleri mağdur etmemek adına kampanyayı yarın akşama kadar uzatıyoruz. Lutfen yarın gün içerisinde tekrardan deneyiniz.

Saygılarımızla
    Memlekettengelsin.com
  • Kargoyu da hesaba katınca 8 lira gibi bir indirim oluyor. Bu da çoğu üründe hiç bi işe yaramıyor. Ben aşağıdaki tereyağını aldım. Fiyat uygun oldu
    http://www.memlekettengelsin.com/trabzon-yoresel-yayla-basmasi-tuzlu-varil-tereyagi-1-kg

Sayın firma yetkilisi 100e50 olursa kargo bedavadan da yararlanabiliriz. İleride böyle bir kampanya düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.