Şimdi Ara

alfa 147 lpg yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    geçen hafta alfa 2003 147 1.6 aldım. malum benzinde biraz fazla yışı olduğu için atikerin son çıkan lpg sisteminden taktırdım. dönüşümden sonra araç ilk çalışmada motor ısınıncaya kadar zor devirleniyor ve pedala hızlı basınca ise motordan patlama sesleri geliyor. motor ısınıp lpg ye geçtiğinde sorunsuz çalışmaya devam ediyor. uzun süre kullanamadığım için aracın lpg den mi yoksa benzin den mi problem yarattığını anlayamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim
    teşekkür ederim...

• aslında ben de lpg taktırmak istiyorum bibuçuk ay sonra .arkadaşın bahsettiği linkten bilgi alim dedim bulamadım .bence artık şu lpg konusunu da biraz maalesef konuşmak tecrübelerden yararlanmak lazım.eskiden karşıdım ama şimdi maalesef düşünüyorum bari uyumlu bi sey olsun ya da bu araçlarde performans nasıl oluyor lpg de önerileri brkleriz.şehiriçinde 1 lt ile 8.5 km ancak gidiyo.2006 model 1.6 motor 156 ts
  • quote:

Orijinalden alıntı: 02 alfa 156

aslında ben de lpg taktırmak istiyorum bibuçuk ay sonra .arkadaşın bahsettiği linkten bilgi alim dedim bulamadım .bence artık şu lpg konusunu da biraz maalesef konuşmak tecrübelerden yararlanmak lazım.eskiden karşıdım ama şimdi maalesef düşünüyorum bari uyumlu bi sey olsun ya da bu araçlarde performans nasıl oluyor lpg de önerileri brkleriz.şehiriçinde 1 lt ile 8.5 km ancak gidiyo.2006 model 1.6 motor 156 ts

Bulunduğunuz şehir ve kullanım stiliniz nedir acaba? çok mu devirli kullanıyorsunuz?
  • net_katil dostum ben adıyaman gibi çok yoğun olmayan bir ilde yasıyorum....istanbulda da çok kaldım...burası istanbula göre öyle sıkışık trafikli bir yer dewğil...BU arada bujileri hava filtresini fren balatalarını değiştim .yine aynı,,,yol bilgisayarı hep 9.5 gösteriyor ama ben 10 lt benzinle 81 km gittim..bunu daha evvel de denemistim..13.5 lt benzinle 115 km gitti...KULLANIMA GELİNCE ...kolay kolay 3000 deviri geçmem. oldukça sakin kullanıcıyım....tamam mevsim kış biraz artar ama sonuçta 1.6 motor bu alet...bana tuhaf geliyor millet yazıyor şh içi 100 km de 9.5 _ 10 falan .ya da ben kullanmayı bilmiyorum hakkaten ilginç...uzun yolda ise 100 ü geçmem 1 lt benzinle maksimum14 km dir.ve şimdi lpg taktırdım...sıkıcı olayacaksa onun da verilerini yazayım... marka landi renzo. uzun yolda 1 lt gaz ile tam 12 km .yani 100km de 8.5 lt gaz..zaten benzinle de 1 litre ile 14km idi. ş içi lpg de de yine benzin gibi biraz fazla 1 lt gaz ile 7 km felan....bende ş içi kullanımda bi arıza varsa önerilere açığım kesinlikle alınmam ..3 yıllık sürücüyüm ..ama şunu bilirim asla arbayı incitmem ve bağırtmam ..yorumlarınızı ve ş içi..ş dışı tüketimlrinizi bildirirseniz sevinirim saygılar

• 02 alfa 156 Adıyamanı bilirim en son gittiğimde şehir içi falan çok güzel yolları vardı evet Trafiğini asla istanbul ile kıyaslayamazsın. Bu Alfaların yakıt tüketimine kimse normal demiyor zaten de yinede çok yüksek gibi geldi. arabam.com da eski kasasının testi vardı ortalamada 10 lt yakmıştı. Bakımlarınıda yapmışsınız yani benimde aklıma gelmiyor birşey.
  • su lpg ısı benımde kafama yatmaya basladı ama zaman cok gec artık.
  • Ceyhun fazlası ile geç kalmışsın dostum bu güne kadar benzine verdiğin fark ile neler yapardın kim bilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    160 bine Alfa 156 vs Fiat Albea
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla dogru dıyosun...
  • bende 316ti araç var brc taktım aynı sıkıntı olmustu birde motorda titreme olmustu 3 işlemden sonra duzelti 1 senteler sıkıldı 2 bobin ve bujiler değişti 3 benzinın pisligi lpg de oldugundan zamanla dibe çöküyor ve ilk çalışmada o patlama sesleri geliyor depoyu temizletebilirsen dene yada benzini bitir yeni al tavsiyem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.