Şimdi Ara

Alfa Mito Radio NAV (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
7.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) sekil on numero ama turkce de olmayacak dili . . Bence 600 avroyu at kenara 4c nin parasii biriksin :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4C hesaplarını çoktan bitirdim. Sonuç = İmkansız çıktı. bakalım bu hafta başka bir arkadaş italyadan soracak. Kafayı koydum alacağım. Zaten bu benim araçta en az 3 sene daha kalır. Varsın ekranı italyanca veya ingilizce olsun, ama havalı olsun. :D
  • 4c imkansiz gorunse de ben kafayi iyice taktim 4c veya yeni cikacak spidera iki seneyse iki sene ama bekleyecem . . araca da ses sisteminden vaz gectim o yuzden hatta ekrani komple sildim aklimdan zaten ama bu ekran mukemmel gorunuyor bence eger takarsan buradan paylas lutfen ingiliztere de satildi bu ekran o yuzden ingilizce vardir dil secenegi olarak

• Açık arttırma kapandoı bu fırsat kaçtı kısmet başka zamana artık :)
  • selamlar bende 5 inch piranha hd infinity navi var şimdi ben bunu vantuzla cama yapıştırmak istemiyorum mitonun ön konsolunda bir yerlere tutturabilir miyim diye düşünmekteyim bir fikri olan var mı?
  • havalandırma ızgaraları arasında bir boşul var oraya takılabiliyor da riskli gibi :D
  • Mito nedir sizin için?
    Bir Mito neden alınmalı?
    Mito sahiplerinin görüşünü merak ediyorum :)
    2.el Mito bakındığım için görüşlerinizi pm yollar mısınız?

• Nihayet RadioNav aldım. Ağustos ayına kadar elime geçmiş olacak. 375€ + kargoya mal oldu. Navitech navigasyon ve araca entegrasyonu ile ilgili olarak yakında paylaşıma başlayacağım. Ağustosu bekleyin
  • cool2hate kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun. meraklandım bak şimdi.
    mito seri 2 olarak makyajlı seride çıkacak olan yeni navigasyon sistemini gördünüzmü peki? fiat 500 l dekilerle aynı sanırsam. . alfanın italya sitesinde mevcut bilgiler.
  • Bayaadır resmini arıyordum da bulamadım bir türlü. Türkiye ye mito QV gelmiyormuş artık tüm gelenler 135hp tct imiş. Qv üretimi bitmiş olabilir. Alfa romeo'dan 3 yaş üzeri alfa sahiplerine %10 indirim olduğuna dair bir zarf geldi değiştirmek için aradım onlar söylediler...
  • http://www.autoedizione.nl/wp-content/uploads/2013/06/MiTo-Serie2b.jpg?f35ef0
    yeni mitoda barz farklılıklar yok gibi çok ufak değişiklikler olacak galiba. iç mekanda da en büyük fark şu navigasyon sistemi .bir diğer önemli değişilik de ön ızgarayı değiştirmişler . qv nin gelmemesi çok saçmaymış. 1.6 dizeli de getirmiyorlar artık. eğer 1.3 dizel de gelmiyorsa çok saçma bir iş yapıyorlardır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mac3560 -- 14 Haziran 2013; 12:11:00 >
  • Evet Radio-Nav gelecek yalnız dertler bitmedi henüz. Başıma bela açmış olabilirim ama emin değilim. Bu altin çalışması için 3 adet daha parçaya ihtiyaç var. Ve bunlar GPS Anteni, Anten Kablosu ve Navigasyon için kafes.

Bunlarında yurtdışı fiyatları

Anten 51809363 € 48
    gps anten kablo 50510126 € 21
    Kafes Radionav 50511732 € 9.50

Montaj falan da mesele olacak gibi :S Bakalım ilerledikçe dertler artıyor. Ama dönüş yok güncelleme oldukça devam :P
     Alfa Mito Radio NAV Alfa Mito Radio NAV

• takipteyim sizi. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

Mito nedir sizin için?
    Bir Mito neden alınmalı?

Aynı dertten ben de muzdaribim ve internette mitoyla ilgili adamakıllı bilgi bulamadım. Arkadaşın sorularına ek olarak

Çok yakar mı

Yedek parçası söylendiği gibi var mı

Kronik bir sorunu var mı

İkinci eli sıkıntılı diyorlar doğrumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bubor

quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

Mito nedir sizin için?
    Bir Mito neden alınmalı?

Aynı dertten ben de muzdaribim ve internette mitoyla ilgili adamakıllı bilgi bulamadım. Arkadaşın sorularına ek olarak

Çok yakar mı

Yedek parçası söylendiği gibi var mı

Kronik bir sorunu var mı

İkinci eli sıkıntılı diyorlar doğrumu

İkinci eli sıkıntılıymış, ortalama yakıtı sanırım 8-9 litre.

• Alfa Romeo'nun herhangi bir modelindeki ikinci el sıkıntısı mito'da da var. İki kapılı arabanın pazarı belli zaten sanırım ek birşey yazmaya gerek yok.

Kronik sorunları belli zaten ben hepsini yaşadığım için diğer 52000km lik topicte yazıyor ne olup ne olmadığı. Ama hiçbiri motorla ilgili değil veya arabayı yolda bırakacak tipte şeyler değil. Kronik demek doğru değil aslında çünkü benden başka Tr'de yaşayan yok çoğu sorunu ancak İngiltere veya İtalya'daki forumlardan öğreniyorum benzer arızaları. Hatta bu youtubedaki araç değerlendirme videolarından birinde kronik sorunu olmayan ender araçlardan biri diyordu. İngiliz videosu idi de siteyi hatırlamıyorum.

Yedek parça sorunu yok. Çoğu parça punto'ya benzer zaten. Parçalar volvoya falan göre bayaa ucuz. Zaten fiat servisi bana bunun mekanik herşeyini yaparız ama ötesi karışık demişti.

Ben aldığım günden bugüne ortalamam 7.1 ben bunu 5.2'ye kadar düşürdüm uzun yolda ama çokdengesiz kullanıyorum ben. Mesela bu depo 6.4'te ortalama ama bir 13.9 ortalama da gördüm onda da 180 üstü idi. Yani nasıl kullanırsan öyle yakar. Şehir için 7.3 - 8 arası çıkar. Gaza bastıkça artar tabii.

Mito sadece kullanması zevkli diye alınabilir. En tutumlu değil, en hızlı değil, en konforlusu da değil ama kesinlikle en zevklisi. Bu genel kanı, her türlü mini veya DS3 karşılaştırmasının da sonucu aynı çıkıyor. Çoğu kişi Alfa ruhu yok diyor ama aksini söyleyen çok şey okudum...

• quote:

Orijinalden alıntı: cool2hate

Alfa Romeo'nun herhangi bir modelindeki ikinci el sıkıntısı mito'da da var. İki kapılı arabanın pazarı belli zaten sanırım ek birşey yazmaya gerek yok.

Kronik sorunları belli zaten ben hepsini yaşadığım için diğer 52000km lik topicte yazıyor ne olup ne olmadığı. Ama hiçbiri motorla ilgili değil veya arabayı yolda bırakacak tipte şeyler değil. Kronik demek doğru değil aslında çünkü benden başka Tr'de yaşayan yok çoğu sorunu ancak İngiltere veya İtalya'daki forumlardan öğreniyorum benzer arızaları. Hatta bu youtubedaki araç değerlendirme videolarından birinde kronik sorunu olmayan ender araçlardan biri diyordu. İngiliz videosu idi de siteyi hatırlamıyorum.

Yedek parça sorunu yok. Çoğu parça punto'ya benzer zaten. Parçalar volvoya falan göre bayaa ucuz. Zaten fiat servisi bana bunun mekanik herşeyini yaparız ama ötesi karışık demişti.

Ben aldığım günden bugüne ortalamam 7.1 ben bunu 5.2'ye kadar düşürdüm uzun yolda ama çokdengesiz kullanıyorum ben. Mesela bu depo 6.4'te ortalama ama bir 13.9 ortalama da gördüm onda da 180 üstü idi. Yani nasıl kullanırsan öyle yakar. Şehir için 7.3 - 8 arası çıkar. Gaza bastıkça artar tabii.

Mito sadece kullanması zevkli diye alınabilir. En tutumlu değil, en hızlı değil, en konforlusu da değil ama kesinlikle en zevklisi. Bu genel kanı, her türlü mini veya DS3 karşılaştırmasının da sonucu aynı çıkıyor. Çoğu kişi Alfa ruhu yok diyor ama aksini söyleyen çok şey okudum...

Bir arkadaşım otobanda giderken direksiyonu kilitlenmiş, araştırdığımda yurtdışında da aynı sorunu yaşayanlar var. TR'de servis tamir için para istemiş ve çözüleceğinin garantisini vermemiş.

• yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt
    Onu sikayetvar.com'da okudum ben de. Ben öyle birşey yaşamadım. Duymadım da. Ama aracımda ön far, arka stop, direksyon simidi, amortisör başları, vitesten 2 sensör değişti hiçbirine para ödemedim. Zorluk çıkacak bir durum olacağını sanmıyorum. İtalya'daki forum sitelerinde motor patladı alternatör yandı tipi sorunlar var ama böyle herkeste bulunan kronik bir sorun okumadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.