Şimdi Ara

Alfa Romeo 145 1.6 boxer_LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alfa Romeo marka aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum,fakat bazı soru işaretleri var kafamda.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Araç bilgileri :

1996 Model Alfa Romeo 145 1.6 Boxer Motor.

* Şimdi ben bu araca tüp taksam patlatma , geç çalışma , stop etme gibi sorunlar yaşarmıyım

* Araçtaki motorun boxer olması diğer normal motor lara oranla daha fazla sorun veya aşınmaya neden olurmu.?

* Tavsiye edeceğiniz marka nedir.? Ayrıca LPG montajında şuna kesin dikkat etmelisin veya şunu ustana mutlaka söyle gibi bir hatırlatmanız olacakmı.?

Şimdiden konu hakkında tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara teşekkürler.

• aracınızın manifoldu sökülerek montaj yapılmalıdır.ikili enjektör grubu var aracınızda yani iki manifold karşılıklı .ikili lpg enjektörü ve iyi bir montaj,düzgün ayarlar ile atiker veya bir italyan markası taktırabilirsiniz.
  • Arkadaşlar yokmu başka tavsiyesi olan...Veya Alfa romeo ya tüp taktıran kimse yokmu.?
  • aracınız bokser olmasından ötürü..lpg bağlamadan önce ateşlemesini muhakka k gösterin tamitci ustanıza...takmanız gereken kit kesinlikle tekli enjektür kullanan bir cihaz olmalı...size tafsiyem zavolidir..iyi bir işçilikle sorunsuz kullanırsınız..zavoli için detaylı bilgi için polaris lpg ile irtibata geçebilirsiniz...0232 458 5373 ....saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur54

Merhaba arkadaşlar,

Alfa Romeo marka aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum,fakat bazı soru işaretleri var kafamda.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Araç bilgileri :

1996 Model Alfa Romeo 145 1.6 Boxer Motor.

* Şimdi ben bu araca tüp taksam patlatma , geç çalışma , stop etme gibi sorunlar yaşarmıyım

* Araçtaki motorun boxer olması diğer normal motor lara oranla daha fazla sorun veya aşınmaya neden olurmu.?

* Tavsiye edeceğiniz marka nedir.? Ayrıca LPG montajında şuna kesin dikkat etmelisin veya şunu ustana mutlaka söyle gibi bir hatırlatmanız olacakmı.?

Şimdiden konu hakkında tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara teşekkürler.

günaydın
    araçınıza lpg taktırmayı düşünmekle isabetli bir karar aldığınızı belirtmek isterim.araç sistem olarak sıralı lpg ye uyumludur. bahsi geçen, endişe duyduğunuz konuların bir kısmı ilk montaj sonra standart yaşayabileceğiniz konulardır.(stop etme , güç kaybı vs.) bu ilk montaj sonrası 2-3 depoluk bir alışma periyodundan sonra müşteri servise gelir şikayetler öğrenilir gerek ayarlarla gerek parça değişimi gibi çözümlerle problem giderilir. araçınıza temiz ve titiz bir çalışma gerekmektedir.. sistem markalarından ben size italyan ürünlerden tavsiye ederim . bunlar ecotech yada gas italy markalarıdır. bunlar hem kalite olarak iyi hemde performans araçınızın kapasitesini ve sürüş konforunu size en iyi şekilde sunacak ürünlerdir. ayrıca böyle bir kaliteye sahip olan ürünlerin fiyatıda oldukca makul seviyedeler. tasarruf adına yapmış olduğunuz bu tadilatı yine tasarruflu bir şekilde alım yaparak değerlenirmiş olursunuz.
    umarım yardımcı olabilmişimdir.
    saygılarımla
    berkan ersöz
    yunus otogaz 0212 482 95 90- 0531 959 94 52
    www.yunuslpg.com
    yunusototopkapi@hotmail.com.tr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.