Legacy yıllardır ne işe yaradığı belli olmayan tuhaf bir araçtır.
Her türlü 159 almak çok daha mantıklı.
2006 Legacy tipsiz bir araç 159 ile karşılaştırınca.
159 jtdm bence iyi bir seçim ayrıca sorunsuzluk konusunda 159larda başarılıdır
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
Legacy yıllardır ne işe yaradığı belli olmayan tuhaf bir araçtır.
Her türlü 159 almak çok daha mantıklı.
2006 Legacy tipsiz bir araç 159 ile karşılaştırınca.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Tamam, duruş ve tip olarak şu anda piyasadaki birçok araba Alfa Romeo 159'un yanına yaklaşamaz. Ancak, Subaru'nun üstündeki Boxer motoru ve sürekli 4 çeker sistem AWD'yi de yabana atmamak gerekir. Ayrıca her türlü Alfa'dan daha sağlam ve dayanıklı bir arabadır. Ülkemizde yeterli servis imkanının olmaması, ilk alım anında fiyatının pahalı olması ve raklamının olmamasından ötürü, ülkemizde yeterli ilgiyi görememiş nadide araçlardan biridir Legacy. Gerçi bu söylediklerim Alfa Romeo 159 için de geçerli.Hatta çoğu D sınıfı aracın kaderi diyebiliriz. Maalesef ülkemizde insanlarımızın gözünü Passat bürümüş
Bazı arkadaşlar yol tutuş demiş de... Eğer konu yol tutuşsa ve 4wd işin içindeyse başka kimsenin borusu ötmez. Subaru dünya üzerinde 4 çeker üzerine herkese elini öptürür. Ayrıca çok sağlam bir karoseri vardır ve Subaru servis müdürü arkadaşımın demesine göre ölümlü kazası olmayan bir firma.
Gel gör ki,orta sınıf için biraz tuzlu bir araçtır. Parçaları ve bakımları pahalıdır. Yakıtı, lpg miydi, kaç kuruş yakar diye cümleler kuruyorsanız Subaru iyi bir tercih olmayacaktır.
Ben her zaman demişimdir alfa romeo'nun ikinci eli diğer arabalara göre biraz ucuzdur donanım ve konfor olarak kıyaslarsak ama herkes bu arabayı alamaz,alfa romeo bir cesaret ve bir ruh işidir.Bahsedildiği gibi de parçaları pahalı değildir. Ben 156 1.6 ts kullanıcısıyım varyatör dışında bir problemle karşılaşmadım,onu da çıkma varyatör ile hallettim. 250tl tutmuştu. Her neyse demek istediğim bu arabalar kesinlikle kötü değildir,benim gibi bir kez bindiniz mi bir daha başka araba alamazsınız. 159 jts almak istiyorum kısmetse yaza doğru,lpg uyumu yoksa bu motorların bir sene daha bekler julyet alırım. Ayrıca kötü yollarda arabadan ses gelmesi malzeme kalitesizliğinden değil sert süspansiyonlardır. Yol tutuşu ve güvenlik takırtı tukurtulardan daha önemlidir. 2 ayda bir rot balansa gireriz olur biter :) 159 jts şu an tek hayalim
Sener bey detaylı yorumuyla konuya noktayı koymuş
Neyse konu sahibini tebrik ederim, zevkli adammış. İlk düsünduğu 159, Legacy ve de satın aldığı Accord üçü de çok hoş arabalar. Gule gule kullanın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme