Şimdi Ara

ALFA ROMEO 166 LÜTFEN ACİL YORUM ARKADAŞLAR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
23.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.0 turbo motor ve 3.0 v6 motorlar dayanıklı üretimlerdir. bu 2 seçenekten birini seçersen seni memnun edecektir. Ben alfalara lpg takılmasına oldum olası karşıyım. Orjinalliğini karuyarak bu aracı kullanırsanız o da size iyi bir şekilde hizmet edecektir. 3.0 v6 nın yaşattığı performans ve konforun bir bedeli olacaktır elbet. Bu bedeli arabanın orjinalliğini bozarak , alfa 166 ya ödettirmemenizi diliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: kavilya

öncelikle yorum yapan arkadaşların elleri dert görmesin çok teşekkürler.genel olarak çok tatmin edici bilgiler edindim.özellikle Alfisti159 arkadaşım çok haklı sadece alfalar için değil tüm araçlar bakılmadıktan sonra son sahibi olursun yada çok zarar edersin.benim bu konuyu asıl açmamdaki sebeb acaba motor olarak falan çok başımı ağrıtırmıydı.emekleriniz için çok teşekkürler.

• LPG hangi araç olursa olsun takılabilir...uzun ömür testlerinden tutunda kullanınlan o kadar geniş yelpaze araçlar var ki!!!

tek silindire 50hp gücü karşılayabiliryor lpg yani 8 silindirli bir aracınız olsa 400hp sağlıklı bir şekilde elde edebilirisiniz

euro lpg 93 oktan veçok verimli yanma sağlıyor...bu sebeble uygun fiyata bulduğun aracı LPG ile donatarak daha da keyifli hale getirebilirsin km de 350 ykr değil 180 ykr yakarsın bu da daha keyifli olur...tabiki bakımlarını gözeterek...[
  • Ben lpg nin tekniğinde değilim aracın orjinalliğindeyim saygılar.
    quote:

Orjinalden alıntı: infinite

LPG hangi araç olursa olsun takılabilir...uzun ömür testlerinden tutunda kullanınlan o kadar geniş yelpaze araçlar var ki!!!

tek silindire 50hp gücü karşılayabiliryor lpg yani 8 silindirli bir aracınız olsa 400hp sağlıklı bir şekilde elde edebilirisiniz

euro lpg 93 oktan veçok verimli yanma sağlıyor...bu sebeble uygun fiyata bulduğun aracı LPG ile donatarak daha da keyifli hale getirebilirsin km de 350 ykr değil 180 ykr yakarsın bu da daha keyifli olur...tabiki bakımlarını gözeterek...[

• Alfa 166 diğer alfalarda olduğu gibi bir asfalt canavarıdır.Sorunsuz bakmanız laımki bu konuda ehil usta bulmakta oldukça zor.Ama gerek konfor ve gerekse fiyat performans oranı olarak 166 lar canavar gibi arabalardır.

1995 model e 200 mercedes bana göre alfa 166 nın yanına bile gelemez.Yolda düzgün yol tutuş performans olarak alfa 166 bana göre öndedir.
  • 166 Müthiş seçimYok bozuluyor şöle oluyor böle oluyor.Bunlar uydurmasyon. Adam 166 almış yolda kalmış vs. bu her araçda olan şeyler. Örneğin biz 4 senedir Honda Accord kullanıyoruz. Aldığımızdan beri (100 bin km yol yaptık ve 6-7 kere İstanbul / Giresun kontak kapatmadan gittiğimiz oldu)Ne bakıma gitmişliğimiz vardır nede ustaya. Sadece 1 kere akü değiştik birde sıcak su hortumu ile sorun yaşadık şu ana kadar. Eee şimdi 4 senedir bozulmuyor die onumu alcaz? Bu demekdir Honda süpermi araçtır? Hayır. O yüzden otomobiller birazda şans ve kullanım meselesidir. Bence gözünü kapa ve al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mâlênâ -- 1 Aralık 2008; 7:49:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.