Şimdi Ara

alfa romeo giulia motor seçenekleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zenginin malı züğürdün çenesini yorar konusu olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Ben konuya bile girmedim
    Bunlar konuşsun ben alacağım kanki

• fiat grubu alfa markasını çok iplemediği için mi böyle motor seçenekleri sunmuş acaba. koskoca bmw, mercedes kalkıp 1.6 motor koyuyorken, audi 1.2 motor koyuyorken, alfa 2.0ın altına inmemiş. afferim onlara. Amerikan pazarında çok tutulmuyorlar, geriye kalan pazarlar için de bu sayede tutulmazlar. Aman fiatın diğer markalarının önü kesilmesin
  • Beyler ekonomiden rekabetten fiyattan anlayan birisi olası 1.4 tbi gelme ihtimaline karşı fiyat tahmini yapabilir mi?İtalyan sitelerinde 11 ocakta üretim başlayacak ilk etapta 2.0 280 hp lik motor gelecek diğer seçenekler sonra üretilecek diyor.Yani diğer seçeneklerin arasına 1.4 tbi girme ihtimali var.
    Benim tahminim 1.4 passat ile 1.5 318i arası olur.Anlayanlardan yorum bekliyorum.

• Ya da 1.4 tbi gelir mi?Tahmininiz yorumunuz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

burada bir tek 2.0 litre 280 ps iş yapar gibi... 330i, A4 tfsi düşünenlerin ilgisini çekebilir ama satar mı bilinmez.

159dada aynı hatayı yaptılar.giulia gibi bir aracı 170lik 1.4 multilair çok rahat yürütebilir.Aynı şekilde 1.9 çift turbodizel motoru da varken kalkıp 2.2 dizel entegre etmeleri de satışları aşağı çekecektir.Alfa anladığım kadarıyla bizde araba satmak istemiyor sadece belli kesim binsin istiyor.Giuliettada dizel otomatik getirmeyerek resmen ayaklarına sıktılar.Türkiye'de eğer 150k fiyatla 2.0t motoru satarlarsa tercih eden olur.Yoksa da farklı görünmeyi isteyenlerin aracı olur ötesi yok.

vallahi shadow ya.

dünyanın en büyük araba pazarıyız. üstelik insanlar 2. el, marka gibi şeyleri hiç düşünmeden zevk için araç alıyor. tek sorunumuz vergi.

ona uygun araç yapmazsan kendi ayağına sıkarsın.

• 1.6 motor gelmemesıne sevınen bır tek ben mıyım?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

fiat grubu alfa markasını çok iplemediği için mi böyle motor seçenekleri sunmuş acaba. koskoca bmw, mercedes kalkıp 1.6 motor koyuyorken, audi 1.2 motor koyuyorken, alfa 2.0ın altına inmemiş. afferim onlara. Amerikan pazarında çok tutulmuyorlar, geriye kalan pazarlar için de bu sayede tutulmazlar. Aman fiatın diğer markalarının önü kesilmesin

hehe, arkadaşım araç spor bir sedan.

spor sedan alırken motor hacmine mi takılırsın sen cidden. adamlar tam hedef kitlesine uygun motorlar koymuş. motor hacmine göre vergi alan bizden başka gerizekalı mı var.
  • bu sadece tr piyasasi icin geverli olan bisey degl.oyle olsaydi mercedes bmw volvo gibi markalar 1.6 motorlara yonelmezdi.a4 suanda 1.4 tsi motorla geliyor bizim pazarimiz cok buuyuk oldugundan degil sanirim?hos elektrikli arac almak varken i20ye binmekten bahsedipte saaba burun kiviran birine anlatiyorum ben bunlari;)

• 418i gc İlk tr ve nl piyasasına sunuldu diye biliyorum.Biz hacim diyoruz kimisi emisyon diyor.Gerçek şu düşük motorlu Versiyonlar artık birçok markada mevcut.Potansiyel müsteri olarak 1.4 tbi çift haneli rakamlara gelsin isterim.Üç hanelilerde iş değişir.
    Benim tahminim 90 105 bandı 1.4 için.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

bu sadece tr piyasasi icin geverli olan bisey degl.oyle olsaydi mercedes bmw volvo gibi markalar 1.6 motorlara yonelmezdi.a4 suanda 1.4 tsi motorla geliyor bizim pazarimiz cok buuyuk oldugundan degil sanirim?hos elektrikli arac almak varken i20ye binmekten bahsedipte saaba burun kiviran birine anlatiyorum ben bunlari;)

shadow'um be olay öyle değil. önce şu i20 geyiğine gene cevap vereyim

2002 platformlu saab'a burun kıvırıyorum evet, artı türkiye'nin ihtiyacı b ve c sınıfı d sınıfı sonraki iş. türkiye kendi platformunu geliştirip i20 tipi bir araçla başlamalıydı.

elektrikli araç ise valla i3 düşünmüyor değilim bir sonraki araç olarak.

audi 1.4 koyuyor ama tesadüfen koyuyor, bizle ilgisi yok. tesadüf eseri motor bizim vergi sistemimize uyuyorsa uyar. yoksa buyur audi'de 1.6 dizel koymamış türkiye'de en çok istenen şey.

daha düşük hacimde dizeli sadece emisyon daha az diye koyuyorlardı, artı her segment için adamların belli ortalamaların altında olması gerekiyor. düşük emisyonlu dizel tax free olduğundan şirketler alıyor. ve firmlalar ufak dizel yapmakla uğraşmamak için fransızlar'dan alıyorlar genelde zaten. e onlar da b ve c sınıfında da kullandıklarından 1.6'lık motor bulunuyor olay bundan ibaret.

halen 2.0 dizel 1.6'dan çok daha fazla tercih ediliyor tüm dünyada. zaten dizelin devri hafiften kapanıyor.

• 2016 Satış= MAX 10 ADET

• 1.4 170PS getirip 65000TL'den piyasaya sürseler ayda 4-5 tane satarlardı.

Yazık olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane bile aklı basında yorum yok nerdeyse konuda. 100 bine giulia bekleyen var, 2.0 motor 150 den gelir diyen var...

Sergio her seferinde alfa romeo bizim fantezimiz, satmak gibi bir derdimiz yok diyor.

Giulietta ile alfa geçiş döneminde ucuz otomobil üretti, o da 2016 da farklı bir platformda arkadan itişli olarak gelecek, muhtemelen 1 serisinden daha pahalı olarak...

1.6 motor 156 varken bile 2005 yılında passat 40 bin lira iken alfa 156 60 bin liradan başlıyordu, hiç bir zaman ucuz olmadı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insomnia__ -- 25 Aralık 2015; 22:28:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

1.4 170PS getirip 65000TL'den piyasaya sürseler ayda 4-5 tane satarlardı.

Yazık olmuş.

bide türk otomotivciler derneğinin belirleyeceği yere çıplak uzansınlar istersen
  • ya bır bıtmedınız sankı alfa romeo premıum bır markaymıs gıbı avrupada çok satıyormus gıbı törköyöyö görö öröbö yöpmöz dıyıp duruyorsunuz

bmw 4 için 1.6 getırıyor bu ulkeye mercedes e lere 1.6 koyuyor alfa koymazsa satamaz.

Mıllet 3 serısı almaya devam eder bır kere bıle keske 1.6 giulia gelseydıde bınseydık demez

brera ne sattıysa onu satıcak bu motorlarla sonra turkler arabadan anlamıyor onsan satamıyor bla bla

edit:ki brera bundan 10 defa daha yakısıklı bır arabaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOSCE TE IPSUM -- 26 Aralık 2015; 1:24:11 >

• quote:

Yazık olmuş.

Şöyle bi eksi butonu olsaydı da çatır çutur eksileseydim şu yorumu
  • Alfa Romeo butik marka söylemleri çok ilginç.Adamlar 2020 yılına kadar 8 modelle piyasada olmayı düşünüyoruz diyor.Direk rakip bmw 3 serisi olarak hedefleniyor ve biz hala 100 binler hayal 1.4 motor hayal diyoruz.Unutmayalım 318i m paketler 130 binlerce satılıyor. 2 litre 280 hp lik motoru getirip 2 litre 330i ye rakip olacağım derse aynı fiyata gider kumdan oynar satış falan yapamaz.
    Mito Giulietta C-suv D-suv Giulia Giulia sw Spider D segment gelecek modeller diye hatırlıyorum.Unutmayalım satmak için üretiyorlar rekabet etmek zorundalar yoksa satamazlar.

• 2012 corollla kullanicisiyim ve bu memleket o burin kivirdigin saabi yapsin suanki haliyle sursun piyasaya bir dakika durmam alirim.benim arabami gomermi gomer ben ona bakarim.isterse 1,6 110hp atmosferik koysun icine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lova

quote:

Yazık olmuş.

Şöyle bi eksi butonu olsaydı da çatır çutur eksileseydim şu yorumu

Çok beklersin arkadaşım.

Sizin gibiler yüzünden forumun kalitesi düştü.

Objektif ve tarafsız yorum yapan bizim gibi otoriteler teker teker ayrıldılar.

Ama ben mücadeleme devam edeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.