Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta Alınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.6 dizel spor paketlisini 2,5 sene kullandım. Kesinlikle alınır. Özellikle 1.4MA çok çok daha zevkli olacaktır Ankaradaysanız usta konusunda da yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa'nın içine oturmamış kişiler gelip burada alınmaz diyor :) Gayette keyifli,zevkli bir araçtır. Alınır keyifle binilir. Şu kronik sıkıntılar neymiş birileri yazsa da öğrensek:) . 170 liği çok da güzel gidiyor. 2014 sonrası makyajlı alırsanız iç tasarım, direksiyon falan daha derli toplu olur.
  • hocam sen bu foruma bakma neredeyse 2009 dan beri aynı kasa kullanmasına rağmen efsane araba ve hala güzel duruo gerçi göreceli dir ama neyse.

benim bildiğim tek kusur yolcu aitbak kaplamasında şişme yapıo servislerin bazıları garantiden değitirio aklında bulunsun buna dikkat et
  • Bu aracın dışını beğeniyorum fakat içi dışı kadar başarılı değil bence. Sürekli araç değiştiren bir arkadaşım bundan almıştı al sat işinde yetenekli olmasına rağmen satarken baya zorlanmıştı. İkinci elde zarar ettirir ya da son kullanıcısı olunur

• Konudaki Alfa sahipleri üzgün
  • Aynen valla bu Alfacilar da bir garip gidip iki hava yastıkli, torsiyon çubuklu, keşkül direksiyonlu, benzinden çok yağ yakan motorlu, kampana frenli Alaman sırasına girmek varken burda Alfa Romeo romantikligi yapıyorlar.

Neymiş efendim performansı iyiymis , yol tutuşu iyiymiş , girdiği sene NCAP testinde sınıfının en iyisi olmuş . Kardeşim kimin umurunda bunlar sonuçta bir Alaman tankı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılan Serdar -- 26 Mart 2020; 20:20:50 >
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    O modelin sonlandırılması önemli değildir.Parça için önemli olan kullanılan motorun muadilinin olup olmamasıdır uzun vadede sonlandırılsa bile parça sıkıntınız olmaz.Ama araç hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim çünkü hiç kullanmadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende arada bi girip araştırıyorum ama o içini görünce resmen buz gibi soğuyorum, içi bildiğin doblo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • masrafli bi araba
    ici de cok kotu
  • Bildiğim üzere kronik olarak airbagın gögüslüğü çatlatması var, birde iç kapı kolu kopması var. Özellikle iç kapı kolu kopmasında kapı içi komple değişiyordu ve benim almayı düşündüğüm zamanlarda (2016) kapı içi 4500 TL civarındaydı. 4 tane kapı olduğunu düşününce çok büyük bir riskti.

Düşünsenize eşinizle sevgilinizle araç içinde tartışıyorsunuz ve sinirle kapıyı açıyorsunuz o da ne kapı kolu elinizde kaldı. Geçmiş olsun.

Airbag sorunu

Alfa Romeo Giulietta Alınır Mı?

kapı kolu sorunu

Alfa Romeo Giulietta Alınır Mı?

• Araç almak içinde dh ye soru soranlarıda hiç anlamıyorum hiç de ciddiye almıyorum. Hangi aracın kullanıcısı çoksa onu önerirler en iyide odur.

Kaldı ki buradaki çoğu kişi değerlenecek araç alır ve sonrasında satar. Kimse satacağı alaman tankını burada kötülemez.

Bence iyi bir usta bul sonra araba al aracın faturası da iyi olsun tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

Bende arada bi girip araştırıyorum ama o içini görünce resmen buz gibi soğuyorum, içi bildiğin doblo
    Arteon içi de bildiğin Caddy

Olur yani öyle şeyler çok takılmamak lazım :)

• 2 sene 2014 makyajlı 170lik kullandım.Kapı kolu 1 defa elimde kaldı,şehir içi manevraları dar alanda biraz sıkıntı,biraz trim sesi vardı.

Konfor,performans,yalıtım gayet iyi keyifle kullandım.
  • Hocam bir alfisti olarak kesinlikle alınır ama şöyle açıklayayım. Otomobil sizin için bir yerden bir yere taşıma aracı olarak anlam ifade ediyorsa alınmaz ama diyorsanızki ben araç kullanırken zevk almak isterim motor sesini dinlemek bana multimedia daki müzikten daha çok haz veriyor arada balkona çıkıp aracımı izlemekten mutlu olurum, aracımı park ettikten sonra eve geçene kadar arkama bakıp bakıp aracımı izlerim diyrosanız bu paralara size bu hisleri yaşatacak başka araç çok sınırlı. zaman almak için doğru zaman değil geçen Mayısta 11500 e mat gri+spor paket+18 füme yonca jant 2016 model 34000km de 1.4 170 lik aracı sattım. Şimdi bakıyorum 2014 modellere 135-140 istiyorlar ki ne spor paket ne mat gri renk ne de 18 jant var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Aynen valla bu Alfacilar da bir garip gidip iki hava yastıkli, torsiyon çubuklu, keşkül direksiyonlu, benzinden çok yağ yakan motorlu, kampana frenli Alaman sırasına girmek varken burda Alfa Romeo romantikligi yapıyorlar.

Neymiş efendim performansı iyiymis , yol tutuşu iyiymiş , girdiği sene NCAP testinde sınıfının en iyisi olmuş . Kardeşim kimin umurunda bunlar sonuçta bir Alaman tankı değil
    Valla bir garibiz Tok kapı sesimiz bile yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.