Şimdi Ara

alfa romeo giulietta REVEALED 2010 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.990
Cevap
49
Favori
891.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hadi hayirlisi..
    simdilik sadece almanya icin olanini bulabildim..

bu arada soylemek lazim, etkilenmemek elde degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurgenta -- 23 Mart 2010; 16:11:47 >
  • Katalog için teşekkürler. Her ne kadar Almancam olmasa da, rakamlar evrenseldir Yalnız Almanya fiyatlarını görünce açıkçası biraz umudum kırıldı. Mesela 1.4 170 HP Turismo modeline (donanımlı Distinctive modelinin Almanya adı oluyor herhalde) 24.000 Euro fiyat biçmişler. Karşılaştırma için; Mito Distinctive Almanya'da 20.000 Euro'ya satıldığına göre, Giulietta da burada 27-28 bin Euro'yu rahat bulur gibi. Daha bunun cam tavanı, spor paketi de var :(

Açıkçası Türkiye'de sıfır bir Alfa'ya bu kadar para vermek, birkaç yıl sonra yaşayacağı ciddi değer düşüklüğünü düşününce pek kolay bir iş değil. Alfa CEO'su Audi ve BMW ile rekabetçi fiyatlarda olacak demişti ama görünen o ki, pek te öyle olmayacak. Ve bu fiyatlarda gelirse Türkiye'de pazar bulacağından şüpheliyim, A3 gibi sağlam ve yerini çoktan edinmiş bir rakip varken. Hatta Scirocco gibi, 28.000 Euro'ya satılan güçlü bir rakibi daha var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 24 Mart 2010; 12:26:34 >

• türkiyede hangi araba sıfır degerınde 2.eli var?sadece alfamı?deger kaybedebılır ama asırı olduna ınanmıyorum ford fiesta full+full 34.000 lıra sıfır ıkıncı elı 25-26? 1.500-5000 kılometrelerde??passatlara bakalım 2.eli 2009 nekadara bulunur sıfırı nekadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 24 Mart 2010; 13:17:08 >
  • 1-2 yıllık ikinci el araçlarla sıfır fiyatını kıyaslamamak lazım. Oradaki fark her zaman büyük olur. Asıl uzun vadedeki değer düşüklüğüne bakmak lazım. Ortalama 4, 5 yıl veya sonraki fiyatlardan bahsediyorum ben. Yoksa zaten yılda veya 2 yılda bir 50-60 milyarlık arabayı değiştirebilecek güçteki adamın umrunda tabii ki olmaz 10 milyar fiyat düşmesi. Abimde 10 yıllık Bora var, hem de 4 hava yastığından ve diğer standart ıvır-zıvırdan başka donanımı yok ama 16-17 milyar civarı gidiyor. Benim Fiat araba ise 4 yaşında full+full, 23-24'e versem üstüne bakmam. Bu, marka değeri işte. Maalesef Türkiye'de durum bu.

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

türkiyede hangi araba sıfır degerınde 2.eli var?sadece alfamı?deger kaybedebılır ama asırı olduna ınanmıyorum ford fiesta full+full 34.000 lıra sıfır ıkıncı elı 25-26? 1.500-5000 kılometrelerde??passatlara bakalım 2.eli 2009 nekadara bulunur sıfırı nekadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Şu anki arabamı sıfır 30 bin TL civarında almıştım, 4 yaşında, 38 bin km.de ve şu an piyasası 23 bin TL gibi. Yaklaşık %25 değer kaybı olmuş yani. Alfa'da eminim bundan daha fazla bir değer kaybı olacaktır ama Giulietta'ya değer diyorum

Tabii 50-55 bin TL.lik bir araçta mesela %30 gibi değer kaybı da az buz rakam diil, bu da ayrı bir husus.

Arkadaşım Alfa Romeo 147 selespeed almıştı 60-65 civarıydı sıfırı. Şu an 45 görünüyor ilanlarda:

Bakınız ikinci el Alfa Romeo 147 ilanları.

%30 değer kaybı aslında çokta olağan dışı değil.

• evet fiyatlara bakildiginda bende de bir hayal kirikligi olmadi degil.. oysa bu modelin reklami yapilirken ayni klasmandaki rakiplerine oranla daha donanimli olmasina ragmen daha ucuz olacagi soyleniyordu..
    performans ve estetik olarak belliki bu yilin en cok konusulan modellerinden birisi olacak
    ancak almanya fiyatlarini gorunce ozellikle turkiye de bu araca 55k nin uzerinde para vermek cesaret ister... ben hala alfa romeo nun ozellikle turkiyede rakiplerine oranla daha fazla deger kaybettigini dusunuyorum ki genel kani bu yonde..

aracin bir de yeni promo videosunu ekliyorum ;

video

bu videoda ise DNA sisteminin tanitimi yapiliyor..

DNA System

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurgenta -- 24 Mart 2010; 18:33:06 >

• deger kaybettıgı kesınde her marka kaybedıyor ama alfa 1-2 fazla kaybeder bu kesın ama bence bır ucurum yok astralar 20-21 mılyara almıyanı dovuyolar artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

deger kaybettıgı kesınde her marka kaybedıyor ama alfa 1-2 fazla kaybeder bu kesın ama bence bır ucurum yok astralar 20-21 mılyara almıyanı dovuyolar artık

su asamada bekleyip fiyatlari gormekten baska care yok gorunuyor...
    buyuk olasilikla 2-3 hafta icinde modelin incelemeleri de piyasaya cikacaktir,
    boylece performans hakkinda da bir fikir sahibi oluruz..
  • bugun enriko alıbertının yıllardır orda olan satıs ısıne bakan kısıyle konustum giulietta hakkında temmuz gıbı turkıyeye gelıcekmıs 45-50 mılyar arası fıyat verılmesını bekledıklerını soledi.zaten fazlası bızım ulkemızde gıtmez bizim beklentımız 147 nın satıs fıyatı bır nevı dedı umarım bu bılgı yardımcı olur sıtedekıler ıcın.bizzat gıdıp sorma ıhtıyacı duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 27 Mart 2010; 21:53:25 >
  • 45-50 milyar fiyatı 1.4 120 HP modele vermesinler de... ki büyük ihtimalle o modelin fiyatı bu civarda olur, diğer motor modelleri opsiyonsuz 50+ olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 27 Mart 2010; 23:50:01 >
  • bir kac resim daha

ek resimler
  • 147 fiyatı bile şuan 50.000TL.Bu araç 45.000TL satılması zor gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

147 fiyatı bile şuan 50.000TL.Bu araç 45.000TL satılması zor gibi

ben bana solenenı yazdım yorum sızın ınanıp ıannmamakta sizin
  • gercekci olmak gerekirse fiyat konusunda fazla hevesli olmamak gerekir. mito nun fiyatlarini
    gorunce bu model fiyatlariyla ilgisi olanlara hayalkirikligi yaratacagini dusunuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurgenta -- 29 Mart 2010; 9:24:26 >
  • Aynı fikirdeyim. Ben açıkçası ilk hevesimi kaybettim, başka markaları da değerlendiriyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: gurgenta

gercekci olmak gerekirse fiyat konusunda fazla hevesli olmamak gerekir. mito nun fiyatlarini
    gorunce bu model fiyatlariyla ilgisi olanlara hayalkirikligi yaratacagini dusunuyorum..
  • quote:

Aynı fikirdeyim. Ben açıkçası ilk hevesimi kaybettim, başka markaları da değerlendiriyorum.

quote:

gercekci olmak gerekirse fiyat konusunda fazla hevesli olmamak gerekir. mito nun fiyatlarini

arkadaslar sonucta alfaya bınılcek bence zaten bundan az rakamı beklemekte hayal olur...adamın soledıgı zaten 50 nın ustu bızım halkımız ıcın fazla satmaz turkıyede dedıkı gercekte bu.bence 147 fıyatından satısa sunulcak tabıkı motor seceneklerıyle fıyat artar iner...

• tahminim 1.4 170hp 55k civari bir rakam olacak..

fikir vermesi acisindan ekteki linkten donanim/renk/fiyat setup larina bakabilirsiniz..

configuration

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurgenta -- 29 Mart 2010; 13:43:57 >
  • quote:

tahminim 1.4 170hp 55k civari bir rakam olacak..

fikir vermesi acisindan ekteki linkten donanim/renk/fiyat setup larina bakabilirsiniz..

configuration

1.4 170 HP modeli seçtim, Distinctive donanım, sport paket, blue&me derken sağdaki fiyat 30.000 Euro'nun üzerine çıkınca orada bıraktım

• quote:

quote:

tahminim 1.4 170hp 55k civari bir rakam olacak..

configuration

1.4 170 HP modeli seçtim, Distinctive donanım, sport paket, blue&me derken sağdaki fiyat 30.000 Euro'nun üzerine çıkınca orada bıraktım

bizdeki vergi oranlarini dusunursen baz fiyatlarin dahi yanina yaklasilmaz...
    buyuk olasilikla turkiye icin farkli bir tarife olacaktir...

heh he bendekide zugurt tesellisi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurgenta -- 29 Mart 2010; 20:44:55 >

• Valla farklı tarifeyi falan bilmem ama bu fiyatlara bakarsak, bu arabayı görüntü var-ses yok misali donanımsız, dışı seni içi beni yakar şeklinde ancak alabiliriz gibi geliyor bana
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.