Şimdi Ara

ALFA ROMEO TAMİRCİSİ ARIYORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
23.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şiddetle tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Çanakkale yada Bandırma'da alfa Romeo tamiri yapabilen yer arıyorum
    Çok şükür bir sıkıntım yok ama şimdiden yer bulmak zarar etmez diye düşünüyorum

• arkadaslar baslık cok guncel degil ama konu aynı.
    izmirde alfa ustası arıyorum. taktıgı her parcaya orjinal diyip yan sanayi takıp ve onunda parca fiyatını yuksek gosteren değil, ne yapıyorsa acıkca soyleyen azcık iletisim kurulabilcek usta onerileriniz var mı? biliyorum çok sey istiyorum ama kullanıcı deneyimleri acısından yardımınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soholov

arkadaslar baslık cok guncel degil ama konu aynı.
    izmirde alfa ustası arıyorum. taktıgı her parcaya orjinal diyip yan sanayi takıp ve onunda parca fiyatını yuksek gosteren değil, ne yapıyorsa acıkca soyleyen azcık iletisim kurulabilcek usta onerileriniz var mı? biliyorum çok sey istiyorum ama kullanıcı deneyimleri acısından yardımınızı bekliyorum..

Alfa Rosso servise bir gidin derim.Birkaç arkadaş gitti ve oldukça memnun kaldı.netten bilgilerine ulaşıp bir çay kahve içmeye gidin.

Sahibi de Alfisti olup, Ata adlı bir arkadaştır,memnun kalacağınızı düşünüyorum.
  • soholov kullanıcısına yanıt
    Cagdas otoyu da tavsiye ederim.

Buca 6.Sanayi otokent girisi tarafinda.
  • Oneriler icin tesekkurler. Alfa teknikte ozgur usta care oldu. Simdilik hersey yolunda. Yine de aklimda soyledikleriniz

• Antep yada Diyarbakır, usta tanıdık var mı acaba önerebileceğiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.