Arkadaşlar bilmem nerden aklıma geldi birden. Şuan şirketteyim ve aklıma çocukluğumdan bir tat geldi ve canım çok çekti.
Bilmem hatırlarmısınız, Algida'nın Big Toff adında bir dondurması vardı. Max e göre daha büyük, daha geniş, sütlü çikolata ve badem kaplıydı. Çikolatası çıtır çikolataydı, sanki gofret yiyiyormuş gibi hissediyordunuz. Onun altında sütlü dondurma ve onun içinde bol miktarda, akışkan karamel vardı. Hatta o kadar boldu ki, o dondurmayı yerken daha ilk ısırık almadan çikolatanın üzerine sızmış olan karameli yalardım.
Günde 2 tane rahat yerdim. Galiba Max o zamanlar 50 bin lira iken bu 150 bin lira civarındaydı.
Günde 3 taneye çıktığım bile olurdu. Benim için Algidanın çıkarttığı en güzel dondurma oydu.
Uff amma canım çekti şimdi. Bide algida bi ara kestaneli bi dondurma çıkartmıştı. Kestane kahveliydi galiba. O da çok orjinaldi.
Vay be ne günlerdi :D
Yalnız ambajını hatırlayamadım. Hatırlayan var mı ?
Esliden Samanyolu vardı.Beyaz dondurma üstünde küçük parça çikolatalar yuvalar şekildeydi.Ben en çok onu özlüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: daniel_x
Esliden Samanyolu vardı.Beyaz dondurma üstünde küçük parça çikolatalar yuvalar şekildeydi.Ben en çok onu özlüyorum.
Samanyolu cok guzel bır dondurmaydı ama sadece 1 sezon sattılar. Ondan sonrakı sezon ben hıc bıryerde bulamadım.
cornetto taco da çok güzeldi
Buzparmağı tek geçerim
quote:
Orjinalden alıntı: Kuva-i milliye
quote:
Orjinalden alıntı: daniel_x
Samanyolu cok guzel bır dondurmaydı ama sadece 1 sezon sattılar. Ondan sonrakı sezon ben hıc bıryerde bulamadım.
Keşke yine satsalar.Eminim ki yine tutulurdu.Tadı hala damağımda.Çocukluğumun dondurması.Hem ucuz hem güzel.
4 yıllık konuyu cortlattım evet canım algida samanyolu dondurmasını çekti offf ne dondurmaydı ya :(
Çocukken çok mütiş gelen bir şeyi hatırlayıp o şeyi tekrar yapınca aynı tadı alamassınız doğal olarak. Bence bu tür güzel çocukluk anılarının fazla deşmemek ve olduğu gibi bırakmak gerek...
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Buzparmağı tek geçerim
Küçükken bende aynısını derdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme