Şimdi Ara

Algida ile #YazBaşlasın (2017) KAMPANYA UZATILDI 15 MAYIS (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.139
Cevap
169
Favori
470.219
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefona bagli fiziksel money kart ya da sanal kart olmadan almaniz mumkun degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi corneti tek başınada mı alamıyor millet siz çoklu alımda hata veriyor demişsiniz ama cornet tek başına da mı düşmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

arkadaşlar şimdi corneti tek başınada mı alamıyor millet siz çoklu alımda hata veriyor demişsiniz ama cornet tek başına da mı düşmüyor.

1 saat onceye kadar kornet dusmuyordu.

• kartı olmayanlar için kartla alabilmek için yapılması gerekenler neler
  • kızıl ay K kullanıcısına yanıt
    İlk mesajı okuyun hocam her karta 3 dondurma tanimlayabiliyorsunuz gunde en fazla 3 tane alabiliyorsunuz bir karttan. Eğer tek telefon numaraniz varsa en az 3 gun gecmesi lazim 3 sifre icin.

• Camperz C kullanıcısına yanıt
    Migrostan 1,5 tl ye kart alıp aktıflestırmenız gerekır.

• 2 adet aldık o da 7 haneli. sisteme abanıldığı için normal karşıladım şimdi bu 7 haneliler geçersiz mi?
  • sistem bu sefer bozuk galiba 3 tane şifre söyledim farklı kartlarla sadece 1 tanesi düştü. Uğraşmadım. 1 tane alığ çıktım. Şunu kasiyerlere bırakmadan kendimizin yapabileceği bir sistem yapsalar ya.

• rakipsiz89 kullanıcısına yanıt
    7 haneli kodu verdim alamadım urunu kod 8 hanelı olmalı.

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum benim sanal kartım telefonuma bağlı. Kasiyer numaramı girince money indirimlerim düşüyor.
    Bu şekilde telefon numaramı söyleyerek kasadan geçirip alabilirim değil mi
  • Mon kullanıcısına yanıt
    ben o kadar alamam hocam kasiyere gidip migrosta müşteriler falan olucak ben bile utanırım yani günde 2-3 tane alıp çıkarım kim olsa o kadar şifre girmeye içinden küfür eder
    Başına 0 eklemek lazım diye düşünüyorum..diğer kodların hiçbirisi 0 ile başlamıyor.
    teşekkürler hocam artık yarın ki hakkımızı beklicez inşallah 8 haneli gelir.
  • arkadaşlar bir sorum olacak çok kritik:

1. Yazbaşlasın sitesine girdiğimiz telefon numarasının illa money club karta bağlı telefon numarası olması şart mı ?

Yani şifre almak için gireceğim telefonun illa ki bir money club karta tanımlı bir telefon olması şart mı ?

Bugün 3 şifre aldım ve sadece 1 tanesi kabul oldu diğerleri düşmedi. Bu sebeple olabilir mi diye aklıma geldi

• Birden fazla kod nasıl alacaz sistemden var mi formulü

• Lithium87 kullanıcısına yanıt
    henüz denenmedi ama geçen sene olmuyordu
  • kampanya açıklamasında eğer fiyat düşmezse miktar karta yüklenecek diye bir ibare var.

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    hayır şart değil.
  • Lithium87 kullanıcısına yanıt
    Suan ıcın sadece money kartla alınabılır dıyorlar ama tel nosuylada aldım dıyen arkadaslar var.

Kasıyer işlemlerinden işlem baslatılacak money kart varsa 6 girişi tuslamalı, telefon numarasıda varsa 13 nolu tusa basıp tel nosu ve kodu ısteyecek ve urunu okutacak ucretsız dusecek.

Kasıyerde bıtıyor ıs bılmeyen kasıyerlerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 6 Nisan 2017; 15:25:29 >
    telefon numarama kayıtlı money club kartım varmış.
    dondurmayı alıp jet kasada money club karta bağlı numaramı girerek direk alabiliyor muyum?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.