GÜNCELLEME: EDİT: 2 Ağustos 2024 saat 12:30’da denendi çalışıyor 3000 ALGİDA PUAN KAZANMAK İÇİN ÖNCELİKLE *telefonunuza 0549 559 65 57 nolu algida işletme hesabını kayıt edin *sohbet kısmına giriş Merhaba! Yazın gelen otomatik şartları onaylıyorum diyerek kabul edin *adınızı soracak yazın *mail soracak yazın *algida ile kazanmak için hangi yolu tercih etmek istersin diye soruyo? 1. Şık Kelime Avı seçin seçin *sorulacak sorulara harf seçerek kelimeyi bulmaya çalışın
Viennetta Magnum Carte d'Or Cornetto Max Classics Nogger Twister VE SİZE ÖZEL GÖNDERİLEN KODU ALGİDA İLE KAZAN UYGULAMASINA GİRİN VE 2000 PUANI BEDAVA KAZANIN kodu girince çıkış işaretleyin 1-2 Dakika sonra tekrar Merhaba! Yazın algida ile kazanmak için hangi yolu tercih etmek istersin diye soruyo? 2. Şık Sıcak Soğuk seçin Sıcak veya Soğuk yazın bir soru soracak tahmine göre soğuk sıcak yazıyor bana gelen soru kışın en çok dondurma tüketen kuzey ülkesiydi o soru gelenlere cevap NORVEÇ VE SİZE ÖZEL GÖNDERİLEN KODU ALGİDA İLE KAZAN UYGULAMASINA GİRİN VE 1000 PUANI BEDAVA KAZANIN EDİT: 2 Ağustos 2024 saat 12:30’da denendi çalışıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lenskuresi -- 2 Ağustos 2024; 12:32:22 > |
[YENİ] ALGİDA UYGULAMASI BEDAVA 3000 PUAN
-
-
Teşekkür ederim kodlar çalışıyor -
Hocam haber verdiğiniz için teşekkürler, çok makbule geçti internet lazımdı🙂 -
Hayat paylaşınca güzel önce denedim sonra paylaştım :) -
Elbette hocam 🤙🏻 iyi günlerde kullanın -
Çalıştı, teşekkürler :) -
Ne demek hocam -
@lenskuresi teşekkür ederim kullandım çalışıyor
-
Ne mutlu hocam :) -
Sayenizde faydalandık teşekkürler. Bu puanları en verimli nasıl harcayabiliriz acaba?
-
Sevindik hocam tabi Rica mesajları yollarken robot diye banlanıyoduk az daha :)) -
Arkadaşlar faydalanan herkesten yukarıdan öne çıkarmanızı ve ilk mesajı beğenmenizi rica ediyorum -
-
4bin puan yükledik teşekkürler
-
Ne demek hoxam :) alalım verelim ekonomiye can verelim -
Teşekkürler -
Rixa ederiz -
Teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: metehan_bera
Teşekkür ederimne demek hocam iyi günlerde kullanın
-
Teşekkürler hocam, aldık bizde puanlari
ALGIDAKAZAN9 Kodu ile 2000 Puan almaya devam
|
bu nasıl ülke ya adamlar puana bile zam yapıyor.1 GB 1600 dü 3500 olmuş.yakinda alınan nefese bile kota koyup zam yapacaklar. |
Bunlar ne kadar da âdi ve aşağılık bir firma! Halbuki puanlar bu yılın sonuna kadar geçerliydi. Hem utanmadan hediye almak için puan değerini her sene arttır, ( yani 1 gb hediye 500 puan diyelim, bunu 1000 puana yükseltmek gibi) hem de puanları 9 ay önceden silmeye karar ver. Bir daha seni eve sokarmıyım sanıyorsun! sikayetvar.com dan şikayetimi yazıp ilettim. ekleme: *Kazanılan puanlarla hediye alma limiti günlük 3 adet ile sınırlandırılmıştır. kuralını da 1 adet olarak değiştirmişler. Bunlar tam çakal. |
Kusura bakmayın ama çocuklara boykot ürünü vererek hayır işi yapılmaz diye düşünüyorum. |
telefonunuza 05495596557 nolu algida işletme hesabını kayıt edin *sohbet kısmına giriş Merhaba! Yazın gelen otomatik şartları onaylıyorum diyerek kabul edin *adınızı soracak yazın *mail soracak yazın *algida ile kazanmak için hangi yolu tercih etmek istersin diye soruyo? 1. Şık ALGİDA İLE KAP seçin *sorulacak sorulara cevaplar sırasıyla soru ÇAKAL soru TÜRKİYE soru YEŞİL VE SİZE ÖZEL GÖNDERİLEN KODU ALGİDA İLE KAZAN UYGULAMASINA GİRİN VE 2000 PUANI BEDAVA KAZANIN EDİT: 25 EKİM 2023 23:00’da denendi çalışıyor |
algida nescafe pepsi hepsinin ortak özelliği, yaptıkları kampanyayı uygulayan esnaf yok. haritada işaretli esnaf bile habersiz durumdan. |
Az önce baktığımda tüm paketlerin kaldırılmış olduğunu gördüm. Bu israil aşıkları asla adam olmazlar. Her sene puanlarını yükselttiği paketleri bile en sonunda yapacaklarını yapıp tamamen kaldırmışlar. İyi ki artık bunların ürünlerini almıyorum artık... |
YENİ KODLARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE
|
Adamın senin dininden olduğunu nerden biliyorsun, belki kafir belki başka dine mensup yobazlıklarını kendine sakla |
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- kırmızı fırsat 16 gb
- vodafone numara taşıma faturalı
- ccleaner pro key
- algida ile kazan kod
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X