"ne kibar cocuk" diyor kız içinden "hem samimi hem vefalı yani bir imtihan cekeyim şuna diyor serseri mi yoksa bir dahi mi" "diyor felsefeyi sever misiniz" ali diyor "biz hep dönerciyiz" "luther" diyor kız ,"machiavelli" "şampiyon biziz "diyor ali "attığımız gollerden belli". aliii ali desidero
koptum.. bombaydı yaw..
veee karşınızdaaaaa... ali desidero
ve oğlu veli desidero
quote:
Orjinalden alıntı: fbozzy
ve oğlu veli desidero
süper ya
Veli Desidero
quote:
Orjinalden alıntı: fbozzy
ve oğlu veli desidero
Sundaki karzimaya sundaki yakısıklılıga bak beeeee
ya şu 93 deki reklamlardanda biraz görüntü mörüntü yollasanız küçüktüm ozamanlar izliyodum, hatırlıyorum hayal meyal.
bu reklam yanlış hatırlamıyorsam ceza alıp kaldırılmıştı demir 5000 lirayı jiletle ikiye bölüyordu ve türk parasına hakaret ediyordu ama yinede güzel reklamdı.
velidesidero
Küçük veliaht veli işte...
süpriizzzz http://www.atcw.com/ bu site ali taran ın web sitesi bütün reklamları mevcut 93teki dahil hepsini izleyebilirsiniz topiği açan arkadaşıda yanıtlamış olduk bari bunca geyikten sonra gerçi download yok ama izler artık
eheheh harbi ozy ya eleman soru sormuş yaptigimi< geyige bak...ama özlemiş herkes veli abiyi
ya yeni reklam bomba olmuş yaa izleyen varmı kadın markette soruyo ali desideronun oğluna -ne tatlı şeysin sen büyüyünce ne olcaksın ?? veli desidero cevap veriyo -tarş olucaam.