Şimdi Ara

Ali Erbaş’ın dua da bilmediği ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşleri güçleri milletle dalga geçmek bakmayın siz Tarihin en büyük Ekonomik krizi olmasa Akp hayatta iktidardan gitmez.Bu tarz şeyler insanların umrunda değil.Herkes kendi cebine girene bakıyor.Adam böyle olmuş olmamış hiç umrunda bile değil.Normal bir Ülkede Akp nin yaptıklarını önceden görüp önceki seçimlerde dur demeleri gerekiyodu.Ama burası normal bir Ülke değil.Biri nezaman paylaşır bilmiyorum gündeme nezaman düşer.Kadının biri Müge Anlının Programında Başından belli sana oy verdim sen suriyeleri getirdin yuvamı yıkıldı dio Kocası Suriyeliyle gitmiş evlenmiş şaka yapmıyorum.Bütün Argümanımı destekliyor yanj bu toplum böyle o yüzden Ali Erbaşa çok takmayın milletin umrunda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 26 Nisan 2024; 14:17:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diyanet in başına Gayrimüslim veya Dinsiz biri gelmeli .

• burada birçok kişi islam savunuculuğa yapıp topic açıyor

onların bu topic de bu şahsı öven veya yaptığı absürdük olayları açıklayıcı yazısı yok sanırım

işte karşımızda DİN işlerinden sorumlu kişinin savunduğu ve de sorumlu olduğu DİN e ait bilgisi

yazdığı kitaplar... konusu ise

birçok kişinin kendi kitabı olarak yayınladığı ki birçoğunu asistan veya makam sahibi olmasına izin verdiği yalakalarının çalışmasını bir koltuk karşılığı aldığını biline bir olay

hatta yıldız ve itü de bile birçok prof ünvanlı kişinin 20-30 yıl önce kanada gibi ülkelerdeki deneysel akademik çalışmaları alıp tercüme ile kendisinin miş ve yeni birşey miş gibi sunduğu varken, bu makamdaki kişi neden yapmasın ?

ilahiyat da dr a tezlerine kütübü sitteden alıntı yaptığını iddia edip sonra araştırılınca kütübü sittede olmayan rivayetleri gerçek miş gibi yayınlayanların da sayısı çok fazla iken

neden hak etmediği makamda bilmediği dil ve din hakkında konuşma ve sorumlu olan kişiye şaşırıyorsunuz

2 rekat kılıp sonra bunu sosyal mecrada yayınlayanlar islam hakkında savunmaları ancak kıldıkları namaz süresi ve yaşadıkları din kuralları kadar olabilir.

ben iman ettim, islamı kabul ettim diyerek ne iman etmiş nede müslüman olmuş olmazsınız

çünki ne imanın nede islamın şartları günlük hayatınız da yok

her türlü yalan dolan hile günük hayatınızda

30 gün aç kalarak oruç mu tutuyorsunuz ? o zaman iftar ve sahur sofralarındaki 11 ay yemediğiniz veya yemeyi düşünmedikleriniz ile hem cüzdanınızı hem de ailenizi zora düşürüyorsnuz ?

bakın bu konuda mezheb imamlarının iftar ve sahur yiyecekleri konusunda veya ramazan boyunca yapmanızı söyledikleri fetvaları okuyun. basit bir ilmihal de bile var.

şahsın üstündeki cübbe de altın sırma var. oturdukları koltuklar altın varaklı ve dünyadaki en zengin ve sosyal alt yapıda lider ülkelerin hangisinin bakanı veya başbakanı o koltuğa oturup o arabalarda işe gidip geliyor

sizce bu itibar mı yoksa bahsettiğiniz din ve ülkeyi itibarsızlaştırmak mı ?

• bir itibar videomuz daha gelsin altın varak ve makam arabası sayısı 1 el parmağından fazla olan şahsa ithafen

x (formerly twitter)
    Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on X
    https://twitter.com/bosunatiklama/status/1760004344576082359

bu yaşlı kadın yine bir şeyler bulup satacak gücü var. ama evinde bakamayacağı çocuğu doğurmuş ve sgk vb kurumların sağlık masraflarını karşılamadığı bir ülkede, çocuğu için bir işe girip çalışamayan ve evinden bakıma muhtaç çocuğu ile ilgilenmek zorunda kalan... cennet anaların ayakları altındadır sözüne ithafen paylaşıyorum.

itibar odur ki, halkını ucuz emek peşinde koşturup, hastanelerde sıra bulamayıp, bulsa bile masrafları karşılanmayan, özellikle sağlıkçılara ilaç yazma amborgosu getirip her türlü hastalık için aynı antibiyotiği yazma zorunluluğu getiren, kanser vb hastalıkların masrafını ödemeyen ama meclis e girdikden sonra kendini seçenleri unutup seçimden seçime hatırlayan, meclis bütçesinden tüm sülalesinin sağlık ve giderlerini karşılayan, ilk boş bulduğu koltuğa vasıfsız bir akrabasını yerleştirip sıfatlandırmaya ve ülke için her tülü zararlı işlere onay verdirenlerin İTİBARINA.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.