Şimdi Ara

Ali koc adam misin gorecegiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eger su takim hala ligde devam edecekse seninde adamligin bu kadarmis. Cikart paf takimi o oynasin kalan maclari kimsenin ekmegine yag surme ama onu yapacak cesarette yok. Anca cikar konusur bos bos . Ben sanirdim ki ali koc aziz yildirimdan daha guclu ama ceyregi bile etmiyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya bu bölüme mesaj atan kim varsa ceza mı alıyor ben anlamadım bu işten bir şey.

sen aziz'e veya volkan'a değil de fransız adamına güvenirsen işin başında, güvendiğin dağlara da böyle kar yağar şubat ayında. bunun bir de mart ayısı var. siper alın.
  • Hakemler her takim lehine, aleyhine hatalar yapiyor.Kadron iyiyse, basarili olursun.Bu kadar basit.

Ligin en iyi kadrosu son senelerde hep Gsde.Bu sene Tsnin de kaliteli kadrosu var.Ondan onceki 2 sene Bjkydeydi.

Fbnin kadrosu Anadolu takimlarindan hallice.Bu kadroyla sampiyonluk yarisi imkansizdi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu federasyon degilmiydi senenin basinda bir organizasyonda insallah fenerbahcemizi sampiyon yapacaz diyen? Bugun gelmis devlete karsi cikiyorlar. Sen kimsin ? Sen degilmiydin gecen sene ulkenin takimi avrupadan donerken olsun hakemlerde hata yapabilir diyip 17 takim bildiri imzalayan ve buna öncülük eden. Sen degillmiydin Ali KOC biz cikip sagda solda hakemlerden yana aglamayiz biz boyle bir yonetim degiliz diyen. Sen degilmiydin ZORLU da toplanti yapip takımına yardim dilenen. Sen degilmisin FENER OL diye colugun cocugun cebindeki parasina goz diken. Biraz donup bir bakin. Koskoca Fenerbahcesin bu ulkenin gelmis en onemli takimlarindansin. VİZYON NEREDE? diye bir dusun. Her mac biri hatali ya bir kerede bir aynaya bak ulan nerede yanlis yapiyorum de. Haftanin her gunu farkli kanallara cikip agliyorsun. Surekli kavga tartisma ortami. Bundan kulup,taraftar,futbolcular tabi etkilenir. Yillardir bir sampiyonlugun yok tek derdin galatasaraya yenilmemekti onuda beceremedin. Avrupan zaten yok. Transfer doneminde sana kolaylik yapilirken neden aglamiyordun? BİRAK BU İSLERİ ALİ KOC. Baba parasiyla sahipoldugun sirketi yonetmeye benzemez. Koskoca fenerbahce camiasi burasi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Hakemler her takim lehine, aleyhine hatalar yapiyor.Kadron iyiyse, basarili olursun.Bu kadar basit.

Ligin en iyi kadrosu son senelerde hep Gsde.Bu sene Tsnin de kaliteli kadrosu var.Ondan onceki 2 sene Bjkydeydi.

Fbnin kadrosu Anadolu takimlarindan hallice.Bu kadroyla sampiyonluk yarisi imkansizdi zaten.
    Tamam da kardeşim kadro neden kötü? Yine TD'ün veya yönetimin suçu değil mi işin ucu? Para yok eyvallah da adamlar 22 maçta 19 gol 5 asist yapmış oyuncuyu 750 bin'e kiralıyor, Fenerbahçe stoper yok diye 5 stoper alıp hala stopersiz oynuyor :D

Galatasaray Saracchi'yi 500 bin'e kiraladı, 1.5 yıllığına bek problemini çözdü ilk yarı ölen takım ikinci yarı işlemeye başladı, Fenerbahçe onun yerine 5 stoper 6 stoper 7 stoper 8 stoper daha alıp stoper problemini çözmeye çalışıyor, tabi para yetmez kadro kurulmaz bu şartlarla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.