Şimdi Ara

Ali Koç: Onun Bedelsiz Üyeleri Varsa, Bizimde 17 bin Bayimiz Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ali Koç: Onun Bedelsiz Üyeleri Varsa, Bizimde 17 bin Bayimiz Var

Ali Koç’tan hodri meydan!
    Ali Koç ve ekibi, 2015 yılından bu yana kulübü ekonomik açıdan sıçratacak, daha başarılı ve güçlü kılacak projeler üzerinde çalışma yapıyor.

Taraftarın kulübün gerçek sahibi olduğunu da vurgulayan Ali Koç, “Bedelsiz üye olaylarında bizi aptal zannediyorlar. 17 bin tane bayimiz var, hepsini üye yapabileceğimizi bilmiyorlar mı acaba? Bizi bu yollardan geçirmesinler. Şunu herkes bilsin: Fenerbahçe için bıçak kemiğe dayandığında girmeyeceğim kavga olmaz. Karınlarından konuşuyorlar. Başkana bir mektup yazacağım. Kimseyi mahkemeye vermeyi düşünmüyorum. Ama böyle giderse istemediğimiz noktalara gidebilir iş” ifadelerini kullandı. Koç, “Keşke basketboldaki hoca gibi hocayı futbolda da bulabilsek” sözüyle konuşmasını noktaladı.

(Milliyet)
    http://skor.sozcu.com.tr/2018/02/22/ali-koctan-hodri-meydan-696454/

Verdiği konuşmalarda ve röportajlarda şu ana kadar Ali Koç'un Programından İfşa Olanlar ;

- Gelir gelmez Kulübe belirli bir oranda para hibe edecek . Bu uefa mali kıskacından kulübü almak ve atılımlar için yapılacak ve sponsor ile reklam yoluyla yapılacak . ( Tıpkı psg ve chelseanin yaptıı gibi. Ali şen ve kendisi onayladı)

- İngiltere Futbol Federasyonu eski yöneticisi David Dein'in yönetim şekli, transfer hamleleri, bir kulübün sahibi olduğu branşlar hakkında bilgi hocalığı alıyor.

- Basketteki Gerrardini-Obradoviç ikilisini futboldada kurmak istiyor. Futbol Direktörü olarak Eski liverpool Direktörü Damien Comollinin ismi var hoca konusu muamma şu an.

- İlk amaç takımı benfica-shaktar klasmanına sürekli oturtmak.

- Transferde uçulmayacak futbol okulları- Futbol altyapı akademisi- Scouting sisteminden oluşan üçlü bir sistem kurulacak altyapıdan oyuncu satılabilecek sisteme odaklanılacak hızlı geridönüşler için scouting sistemi kurumsallaşıp baştan kurulacak (bunlar hep kendi ağzından çıkanlar)

- Kulüptekieski oyuncular faydalıysa görev yapacak (Mangalcı Scout Tayfaya çakıyor.)

- Kulübü sadece profesyoneller yönetecek, tribünler ıslah olacak insanların raatca maç izleyebilecekleri ortam oluşacak, diğer kulüplerle dost ilişkiler güdülecek. 2 yeni amatö şube ve sponsorlar .

• quote:

- Gelir gelmez Kulübe belirli bir oranda para hibe edecek . Bu uefa mali kıskacından kulübü almak ve atılımlar için yapılacak ve sponsor ile reklam yoluyla yapılacak . ( Tıpkı psg ve chelseanin yaptıı gibi. Ali şen ve kendisi onayladı)

Bana gercekci gelmiyor. Abramovich sponsor olmadi Chealseye, Chealsenin Abramoviche 1 milyar avro borcu var. Borc verdi, o zaman FFP yoktu. PSG ayri. Katarda paranin kuyusu var, para havadan geliyor. Katar, Munihe de para akitiyor.

Ayrica, bu sponsorluklar inceleniyor, UEFA tarafından kabul edilmiyor. mesela Rasenballda Redbull sponsorlugu 30 milyon, UEFA 15i kabul ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaMessi

quote:

Bana gercekci gelmiyor. Abramovich sponsor olmadi Chealseye, Chealsenin Abramoviche 1 milyar avro borcu var. Borc verdi, o zaman FFP yoktu. PSG ayri. Katarda paranin kuyusu var, para havadan geliyor. Katar, Munihe de para akitiyor.

Ayrica, bu sponsorluklar inceleniyor, UEFA tarafından kabul edilmiyor. mesela Rasenballda Redbull sponsorlugu 30 milyon, UEFA 15i kabul ediyor.

Transferi sponsor aracılığıyla yapmaktan bahsediliyor.

• Kibarca tehdit etmiş, Azizin anlayacağı dil bu dil işte. Kızışsın ortalık, haydi Ali Başkanım!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ali Koç, 'Bedelsiz üye olaylarında bizi aptal zannediyorlar. 17 bin tane bayimiz var, hepsini üye yapabileceğimizi bilmiyorlar mı acaba? Bizi bu yollardan geçirmesinler.' "
    Geçeceksin Ali bey, geçmek zorundasın. Aziz'i alt etmek istiyorsan onun anladığı dilden cevap vereceksin. Pisliğe pislikle karşılık vereceksin. Adamın anladığı bu. Ülkemizde nezakete, kibarlığa "sünepelik" addeddildiği için bu ve bunun gibileri öyle tatlı dille, "delikanlılık"la yenemezsin. Gerekirse Aziz'in özel hayatını teşhir edeceksin, her ortamda bel altı vuracaksın. Geçen iyi söyledin " İyilerin de kazanacağına inanıyorum." diye ama maalesef kısa sürede iyilik falan kazanmaz. İyiliğin kazanmasını bekleyecek kadar vaktimiz yok. "Başkanlığa giden yolda her şey mübah" deyip girişeceksin. Başka türlü Aziz o koltuktan indirilemez.
  • quote:

“Keşke basketboldaki hoca gibi hocayı futbolda da bulabilsek”

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ali Koç bizim kurtuluşumuz olacak Aziz Yıldırımın vizyonunu tamamlayalı yıllar oluyor. Emeği vardır ama onun yapacakları bitti artık kendini tekrar etmekten zarar vermekten başka bir şey yapmıyor. Bıraksın girmesin seçime Ali Koç seçilsin.
    Söyledikleri arasında takıldığım iki şey var birincisi Livorpoolun direktörünü getirecek olması Liverpool çokta başarılı bir kulup değil mazisi güçlü ama yıllardır başarıya hasretler Kloop ile beraber bir yükseliş var bu direktör bize uymayabilir.
    İkincisi Obradıvic avrupanın en iyi koçlarından biri basketbolda bunu getirebiliyoruz ama futbolda en iyi Td. Tr ligine gelmez. Bu konuda yapılacak en iyi şey genç potansiyeli olan başarı isteyen bir Td. bulup tüm kulup olarak arkasında durmamız .
    Bunlar teknik konular hayırlısı ile bir seçilsin hepsini halledecek. Önemli olan bizim sabırlı bir şekilde arkasında durup destek olmamız . Taraftara düşen görev bu ve çok önemli bir görev bu.

• Aziz büyük farkla kazanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

“Keşke basketboldaki hoca gibi hocayı futbolda da bulabilsek”

Aykutçulara Qapaq
  • Acaba 10 yıl sonra nerede oluruz, cidden bir Shaktar seviyesine gelir miyiz. Ben nedense hiç inanmıyorum artık Türk takımlarına ama hayali güzel cidden.
  • Aziz Yıldırımı seven biriyim ama artık bırakması gerektiğini düşünmesi gerekiyor, Ali Koç en ideal başkan şu durumda, Başkan seçilirse 2-3 seneye bundan çok daha iyi bir seviyede olacağımızı düşünüyorum.
  • gel kurtar bizi başkanım bu durumdan. kaç sene oldu sayamadım şampiyonluk görmeyeli, kaç sene oldu sayamadım vardar, paok, moskova, young boys faciası, allah için gel, nolur gel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.