Şimdi Ara

Ali Mezdeği hakkında bilgisi olan var mı? Düzenleme geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
25.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bundan yaklaşık bir yıl önce Ali mezdeği ye estetik amaçlı çift çene ameliyatı oldum ve hayatım karardı. Ameliyat sonucunda bırakın estetik açıdan düzelmeyi, eskisinden daha kötü oldu yüzümün şekli. Böyle olacağını bilseydim kesinlikle Ali Mezdeği ye ameliyat olmazdım. Estetik açıdan kötü olmasını geçtim artık, çektiğim acıları anlatamam. Çene ucunda ve dudaklarda sürekli ve geçmeyen dayanılmaz ağrı oluştu. Düşünün migren olduğunuzu ve bu hiç geçmiyor. Halen bu dayanılmaz ağrılar devam ediyor. Neredeyse gitmedik doktor kalmadı.. Hiçbiri bu ağrıya bir çare bulamadı maalesef. Hakkını yemeyeyim, Ali hoca da uğraştı, ama o da çare bulamadı. Implantları yani çivilerin sinir kanalina yerleştirdiğini ve sinirin parçalanmış olabileceğini söyledirler. Ali hoca da bu ihtimal nedeniyle ücretsiz ameliyatla çivileri çıkardı. Ama nafile. Dudaklar halen şiş ve içi kıpkırmızı. Çene ucundaki ağrı geçmek bilmiyor. Hayatta hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. Sürekli dayanılmaz bir ağrı.. Gittiğim doktorlar; bu ameliyatın elle tutulur bir yanının olmadığını, tekrar ameliyat olmam gerektiğini, tel tedavisi yapılmadan nasıl ameliyat ettiğini ve ameliyatın çok başarısız olduğunu söylediler. Ali Mezdeği de; başarısız olduğunu, sonucu estetik açıdan beğenmediğini kabul etti zaten. Samimiyetine lafım yok. Sadece bu kadar da degil: Ameliyat sonucunda iki yanığımda çöküntü oluştu. Ameliyat esnasında kasları yırttığı için çöküntülerin kalıcı olduğunu söylediler. Devamı var: alt ve üst çene ameliyat neticesinde tam oturmadigindan eklem yerleri de ağrıyor. Yemek yerken ve çiğnerken zorlanıyorum. Ameliyat öncesinde tek derdim estetik yönden çenemin geride olmasıydı.. keşke o haliyle kalsaydı. O kadar pişmanım ki.. Ağzımı açmam kısıtlı eskisi gibi açamıyorum. Görüntümü düzelteyim derken sağlığından oldum kısacası.. Gittiğim doktorlar halen çenemin geride olduğunu, 11mm daha öne alınması gerektiğinden bahsetti kabataslak. Ama maalesef ameliyat öncesi planlamada da büyük hatalar yaptı Ali Mezdeği ve ekibi. Halen çektiğim şu acılar geçse başka birşey istemiyorum artık. Ali Mezdeği ye ameliyat öncesi muayeneye olduğum esnada, kendisine çene ameliyatı olan eski bir hastasının mahkemeye vereceği haberini aldı. Işte belki de o bir işaretti benim için. Ama maalesef insan bazen göremiyor. Basireti bağlanıyor derler ya, işte benimki de öyleydi sanırım. Uzun lafın kısası; Ali Mezdeği belki birçok kişi için çok iyi ve başarılı bir doktor olabilir. Ama benim için hayatımı karartan birisi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.