denizli maçının bitmesini beklediğimiz dakikaları tekrar yaşadım gibi. zaten eski maçları izlediğimde, sanki ilk defa izliyormuşçasına heyecanlanırım. gözlerim doldu resmen, o güne geri dönmek çok güzeldi ama. son dakikalara doğru fenerbahçe gol attığında maçın geri kalanını izleyemeyeceğimi anladım. çıktım dışarı, kulaklarımı tıkadım, çöktüm bekliyorum. bir anda coşkulu bir kalabalık şuursuzca binadan dışarı koşuyordu.
tuttum bir kişiyi, tokatlıyorum, "kim şampiyon" diyorum.
adam bana "biz" diyor. lan siz kimsiniz, delireceğim. en sonunda galatasaraylı olduğunu bildiğim kişileri gördüm, ama hala inanamıyorum.
off hasan şaş'ı tekrar gördüğümde, o dakikalarda yaşadıklarının sonuna kadar farkındaydım, çünkü eksiksiz tüm galatasaraylılar gibi ben de yaşadım onları.
özleyeceğim Ali Sami Yen, hiç unutmayacağım seni. ölene kadar seni unutmayacağım
Ulan son maça bari parçalı formayla çıkın ya
quote:
Orijinalden alıntı: bindokuzyüzaltmışyedi
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Aslantepedeki ilk resmi maçımızı konya ilemi yapacağız arkadaşlar?
ajax-Sivasspor
Teşekkürler aklımda konya olarak kalmış.
Forma muazzam.
formayı beğendim siyah şort ile harika durmuş
Bu maçıda kazansınlar bir zahmet.
NE MAÇLAR YAŞANDI DÜNYA CEHENNEMİ BURDA TANIDI ELVEDA SAMİYEN SEVİYORUZ SENİ CANI GÖNÜLDEN
Yeniliyormuşuz bide bu maçta
quote:
Orijinalden alıntı: Lorik.Cana
Şaşırmam.
quote:
Orijinalden alıntı: Lorik.Cana
dozerlere gerek kalmaz
Ulan atin bi tane :@ delircem yaa daha 20. Dk falan ama yani stad kapanisindada yenilirsek allah belasini versin o futbolcularin !!!
quote:
Orijinalden alıntı: pspfreak Ulan atin bi tane :@ delircem yaa daha 20. Dk falan ama yani stad kapanisindada yenilirsek allah belasini versin o futbolcularin !!!
Allah belanizi versin !!!
bravo aykut
HELAAAAAAAAAAAAL OLSUUUUUUUUUN SİZEEEEEEEEEE !!!!
Adnan Polatın neden ıslıklandığını şimdi anlamışsınızdır umarım, şu futbola bak utandım.
nası bi taraftar bunlarya köy takımı destekliyomuş gibi ingilizler gibi tezahurat etmeyi bi ogrenemedikya