Şimdi Ara

ALİ Y. KOÇ'UN FENERBAHÇE BAŞKANI OLMASINA KAÇ GÜN KALDI? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
3
Favori
20.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19 !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım kazanacak
  • ya bu hamsi de konudan cikmiyor. aziz yildirim kazanack da aziz yildirim kazanacak. size giren cikan ne birader siz kendinizi fener kalibresinde falan mi saniyorsunuz da aziz yildirimin kalmasi sizi etkilesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım klübün başına Ali Koç , takımın başına da doğru dürüst bir teknik direktör gelir.Passolig aldık maça gidemiyoruz ,hiç keyif vermiyor.Alper Potukla , Hasan Aliyle , Atıfla olmaz bu işler adam gibi kadro kursunlar , güzel top oynasınlar statta boş koltuk bırakmayız , yeter ki ruh olsun !
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Aziz Yıldırım kazanacak
    rakip tarftar olarak senin içinden böyle birşey gecebilir.ama kongre söyliycek elle tutulur bir tarafı kalmadı azizin.tarftarın istemediği kimsede orda başkan olarak kalmaz secilse dahi bile yönetemez artık kulübü.6 ay sonra istifa eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

rakip tarftar olarak senin içinden böyle birşey gecebilir.ama kongre söyliycek elle tutulur bir tarafı kalmadı azizin.tarftarın istemediği kimsede orda başkan olarak kalmaz secilse dahi bile yönetemez artık kulübü.6 ay sonra istifa eder.

Alıntıları Göster
    Adam stad içerisinde ne kadar muhalif varsa hepsini susturdu. Kim isyan edecek?
  • quote:

Adam stad içerisinde ne kadar muhalif varsa hepsini susturdu. Kim isyan edecek?

Alıntıları Göster
    tarftarın maca gitmediği bir kulüp ayakta kalabilirmi .orda bir başkan kalabilirmi yönetemiycek.kendi başına seyreder macları gelir yoksa o külüpte kalmaz ortada sonuçta öyle veya böyle gidecek.şimdiye kadarki mıhalif olanlar sağlam başkan adayı değildi bu sefer işler farklı.dediğim gibi secilse dahi kalamaz orda.bence trabzonun hali ne olcak iyi sıradanlaştı kulüp neler yapcaksınız eski haline dönmesi için.ts nin.

• quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

tarftarın maca gitmediği bir kulüp ayakta kalabilirmi .orda bir başkan kalabilirmi yönetemiycek.kendi başına seyreder macları gelir yoksa o külüpte kalmaz ortada sonuçta öyle veya böyle gidecek.şimdiye kadarki mıhalif olanlar sağlam başkan adayı değildi bu sefer işler farklı.dediğim gibi secilse dahi kalamaz orda.bence trabzonun hali ne olcak iyi sıradanlaştı kulüp neler yapcaksınız eski haline dönmesi için.ts nin.

Alıntıları Göster
    Açık konuşmak gerekirse bizim tek umudumuz Özkan Sümer. Ağaoğlu değil, Özkan Sümer. Tek umut zamanında yaptığı gibi Yattara'ları, Aurelio'ları bulup kulübe kazandırması. Gökdeniz ve Fatih gibi oyuncular bulması. Dolayısı ile bizim yapacak olduğumuz şey belli. Fakat sizler için başkanlık konusunda fazla alternatif gözükmüyor.

Aziz başkan kulübe tüm eşi dostu doldurmuşken, tüm muhalif sesleri susturmuşken Ali Koç seçilmez, seçilemez diye düşünüyorum. Ayrıca ben Ali Koç başkan olursa bile öyle çok büyük bir sükse yaratacağını da düşünmüyorum. Adamın soyadı Koç diye varını yoğunu kulübe verecek sanılıyor.

• quote:

Açık konuşmak gerekirse bizim tek umudumuz Özkan Sümer. Ağaoğlu değil, Özkan Sümer. Tek umut zamanında yaptığı gibi Yattara'ları, Aurelio'ları bulup kulübe kazandırması. Gökdeniz ve Fatih gibi oyuncular bulması. Dolayısı ile bizim yapacak olduğumuz şey belli. Fakat sizler için başkanlık konusunda fazla alternatif gözükmüyor.

Aziz başkan kulübe tüm eşi dostu doldurmuşken, tüm muhalif sesleri susturmuşken Ali Koç seçilmez, seçilemez diye düşünüyorum. Ayrıca ben Ali Koç başkan olursa bile öyle çok büyük bir sükse yaratacağını da düşünmüyorum. Adamın soyadı Koç diye varını yoğunu kulübe verecek sanılıyor.

Alıntıları Göster
    ali koç aziz den 1000 kat iyidir.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Oşay zaten sadece para değil vizyon ve futbol ve spora bakış açısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güneşin Doğmasına 18 Gün!

• Şu fotoğraf çok şey anlatıyor...
  • RyDeR kullanıcısına yanıt
    18 gün yok. 1 hafta geriye alınmadı mı seçimler ? Ben mi yanlış biliyorum.
    26-27 mayıs değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cail.lou

18 gün yok. 1 hafta geriye alınmadı mı seçimler ? Ben mi yanlış biliyorum.
    26-27 mayıs değil mi ?
    Bilgilendirme

Olağan Seçimli Genel Kurulumuz, bazı yanlış anlamaların aksine 26-27 Mayıs 2018 tarihlerinde değil, fiili olarak 2-3 Haziran 2018 tarihlerinde stadımızda gerçekleştirilecektir. Sosyal medyadaki yanlış algılar, tüzüğümüz ve mevzuatın doğru bilinmemesinden kaynaklanmaktadır. Zira hiçbir zaman ilk öngörülen tarihte katılımcıların çoğunluğu sağlanamadığından, Genel Kurul toplantılarımız belirlenen ikinci tarihte gerçekleşmektedir. Bahsi geçen 26-27 Mayıs 2018 tarihleri bu bağlamda ilk Genel Kurul tarihleridir.

Bu defa da durumun aynısı olacağını beklediğimizden, şehir dışından gelecek üyelerimizin programlarını 2-3 Haziran 2018 tarihlerine göre ayarlamasını rica ederiz. 26-27 Mayıs tarihindeki toplantı usuli bir toplantı olacağından teşriflerinize gerek bulunmamaktadır.

• vukleus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim şimdi oldu.
  • Kaldı 17 Gün!

• Bursa!

Ali Y. Koç'un Fenerbahçe başkanı olmasına son 16 gün.

• quote:

Alıntıları Göster
    Kusura bakma ama fazlasıyla bilgisizsin.
    Bu ülkenin cb bile Ali Koç ile boy ölçüşemez ölçüşemedi bile(yılın ihracatcı ödülünü geziden sonra elleriyle teslim etti)

Aziz yıldırım kulübe eşini dostunu akrabalarını bjklisini gslisini dahil herkesi doldurmuştur ancak alacağı en fazla oy sayısı 6 bidir.Ali Bey büyük fark atarak (10.000 üstü bekliyorum) seçimi kazanacaktır.Kaldı ki son toplantıda 9.000 binden fazla imza geldiğini ancak rehavete kapılmaması açısından son rakamı paylaşmadı.
    Ülke futbolu ALi Koç'un gelmesiyle kartlar yeniden dağıtılacak.Bu yüzdendir ki sezin gibiler Ali Bey gelecek diye ödünüz kopuyor.
    Ali Bey'in varığını yoğunu Fenerbahçe'ye vermesine gerek yok.Finansal durumumuz iyi değil işte bu sebeple Ali Bey Fenerbahçe de bulunan potansiyeli kullanıp gider kısmını azalttıktan sonra özlediğimiz günlere geri döneceğiz.
    Kendi söylemiyle bütün sponsorlar hazır.Scouting ekibi (yerli yabancı olmak üzere) 100 üzerinde oyuncu araştırması yapıyor.
    İngiltere teknoloji firmasıyla anlaşıp maçları izletip eksiklerimizi arıyor.
    Demem o ki alışılagelmiş ülke futbolunun dışına çıkıp profesyonel bir metod kullanarak ilerliyor.

2 hafta sonra Ali Beyi başkan yapacağız nerede kalmıştık diyen herkes bizi izleyecek.

• 60-40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 17 Mayıs 2018; 21:35:28 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.