ben aliexpressten jiayu g2 getirttim ve kullanıyorum direkt tavsiye ederim. ancak bir üst model olan jiayu g3 daha da iyi özelliklere sahip onu da bir incelemeni tavsiye ederim...
makina fenaymış abi. gelince bi video inceleme yaparsn artık :)
arkadaşlar telefon sipariş versem sorunsuz gelir mi? ( 3 sene filan önce fransadan bir telefon göndermişti kuzen gümrükte takıldı geri gitti. gümrükte takılma ihtimali hiç yok mu?)
Güzel ama EMS kargo ile yolluyor.Gümrükte kalır...
Hongkong veya Singapur post ile alman lazım.
EMS kargo değil hızlı postadır getirdiğim hiçbir üründe gümrüğe takılmadı..
hiç bir ürün derken telefonda getirtmiş miydin
evet meizu m9 getirmiştim..
quote:
Orijinalden alıntı: galata80
evet meizu m9 getirmiştim..
peki teşekkür ederim. nokia 8600 siparişi versem kaç günde gelir
ems ile alırsan en fazla 10 günde elinde..
quote:
peki ekstra bir para istiyorlar mı gümrükte ( kayıt parası haricinde)
quote:
Orijinalden alıntı: tolga68
quote:
peki ekstra bir para istiyorlar mı gümrükte ( kayıt parası haricinde)
telefonun gümrükten geçmesi yasak normalde tutarını düşük göster mp4 player v.s. gift yazdır takılırsa geri gider yurtdışından telefon getirmek yasak extra ücret yok..
Ödemeyi ne ile yapıyosunuz arkadaşlar paypal geçiyomu burda alibaba da
quote:
Orijinalden alıntı: Vacao
paypal yok moneybookers var onunla
quote:
Orijinalden alıntı: intifada54
quote:
paypal yok moneybookers var onunla
hocam o nasıl oluyo peki biraz bilgi verebilirmisin rica etsem garantilimi yani dolandırcılık hat safhada biliyosun alibabada
@Vacao paypaldaki gibi kredi kartınızı ekleyip kullanmaya başlıyosunuz güvenlik konusunda güvenilir satıcılardan almaya çalışıyom sıkıntı olmadı şimdiye kadar zaten aliexpress in sitesinden dispute açabiliyosunuz
quote:
abi ben direk kart çektiriyom sıkıntı durumunda onaylamazsan dispute açarsan paranı geri veriyolar. mümkün olduğunca Feedback'ı olumlu satıcılardan alışveriş yapmaya bak
Arkadaşlar s2 almayı düşünüyorum fiyatı 300 dolar.hangi kullanıcıdan almamı tavsiye edersiniz.Birde kullanıcıya üzerine mp3 player yaz mı diyeyim?
quote:
Orijinalden alıntı: varol987
Arkadaşlar s2 almayı düşünüyorum fiyatı 300 dolar.hangi kullanıcıdan almamı tavsiye edersiniz.Birde kullanıcıya üzerine mp3 player yaz mı diyeyim?
Bu formda kimseye yardımcı olunmuyor anlaşılan
quote:
Orijinalden alıntı: intifada54
@Vacao paypaldaki gibi kredi kartınızı ekleyip kullanmaya başlıyosunuz güvenlik konusunda güvenilir satıcılardan almaya çalışıyom sıkıntı olmadı şimdiye kadar zaten aliexpress in sitesinden dispute açabiliyosunuz
Hocam ben aynı anda 4 telefon almayı düşünüyorum gümrükte bir sıkıntı olur mu?