Şimdi Ara

Alibaba'nın Trendyol için ödediği miktar belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam kazık atmışız

• Çinlilere 10 katı fiyata geçirmişler
    ahahaha
  • Her zaman teknoloji para değil arkadaşlar, bazen de bilgiye para ödersiniz bu paraları, Alibaba'nın yaptığı da bu Türk kullanıcı bilgilerini satın almıştır.

• ne paralar dönüyor be bizimki de hayat
  • Alsa ne olacak? Çin'deki gibi eksterm fiyatlar beklemeyin.Hükümet vatandaş yararına bir şey yapmaz.Site eski çizgisinde devam eder.

Paypal'ın kapandığı bir yerdeyiz, daha ne!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 3 Ağustos 2018; 14:10:9 >
  • Şirketin tamamının ederi 970 milyon dolaaarrrr. Hiç bir şey üretmeden bu para. Bizim fabrika yıllık 300000 ton yassı çelik üretiyor ama, şirket değeri 3'te 1'i ancak eder. Vay a..k vay.

• Yazmaya geldiğim şeyi yazmışsın tebrik ederim. Donumuzun rengine kadar tüm bilgilerimiz etrafta.. Hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi merak edip tekrar baktım ve sadece Türk sitelerinde 728 milyon dolardan bahsediliyor, ki alibaba.com herhangi bir yere bu büyüklükte bir para akıtmış olsa, herkesten önce New York borsası şenlenirdi.

Gelelim ikinci konuya...

gittigidiyor.com yanılmıyorsam 300 milyon doların altında bir rakama satıldı.
    yemeksepeti.com 550 milyon dolar gibi bir rakama satıldı.
    Doğan Medya Holding 900 milyon dolar gibi bir rakama satıldı.

Böyle bir ortamda, hem de kriz zamanı hiçbir sitenin 728 milyon dolar edeceğini düşünmemek gerek. Bence, bizimkilerden biri ilgi çekmek için ortaya bir rakam attı ve diğer sitelerin tamamı, her zaman yaptıkları gibi, araştırmadan bu habere atladılar.

Özetle, kişisel görüşümde herhangi bir değişiklik olmayıp, bizimkilerin asparagaslarından biriyle karşı karşıya olduğumu düşünmeye devam ediyorum.
  • Bütün DH ailesi birleşip para toplasaydık biz alırdık be.

• Şakamı yapıyorsun.

Üşke döviz girmesi için bir şey üretip satmak lazım. Markalarımız değil. Sen olayı çok yanlış anlamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Trendyol sonuçta indirim butiği, buraya giren daha uygun fiyatlı alacağını düşünerek geliyor. 728 milyon dolar verene kadar sıfırdan bir şirket kurup 500 milyon dolarını indirim/promosyon olarak dağıtsa biz zaten gerekli reklamı yapar üst sıralara taşırdık markayı :)
    Reis sende deli ticaret zekası görüyorum bir gün zengin olursam fikirlerini alırım
  • webbie kullanıcısına yanıt
    Bence %100 haklısın bu fiyata bakarsak hb n11 sahibinden bunlara paha biçmezsin

• yalan,ayrıca trendyolu kullanan var mı lae?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Şakamı yapıyorsun.

Üşke döviz girmesi için bir şey üretip satmak lazım. Markalarımız değil. Sen olayı çok yanlış anlamışsın
    ihracat yapan bir firma yabancıya satılmadı zaten birçoğu yurtdışından gelen ürünlerin satışını yapan bir firma yabancılara satıldı.
    aradaki fark çok fazla.
    senin dediğin çözüm yolu bu satışla bir alakası yok.bu satışın ben kazandıracaklarına baktım,ülkemizin sorununa çare olması için gerekli şeyin bu olduğunu söylemedim.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Özellikle kadın müşterileri bayağı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 3 Ağustos 2018; 16:31:56 >
  • Tekstilde Çin istilası bakalım ne zaman başlayacak?

• gittigidiyor tam sahtekar sitesi 65 liraya bişey aldım elime kargo hiç geçmedi iade ettim paramı istedim paramı karşı tarafa vermişler ne kargo geldi nede param
    ......................................
    ilgilenmediler bile bütün hırsızları bünyesinde bulunduruyor sakın sakın gittigidiyor dan almayın
    ********************************************************************************

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dere.beyi -- 3 Ağustos 2018; 18:6:3 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.